bradaman Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Pozdravljeni Morda kdo ve kje se, da dobiti vle?no kljuko za mazdo 6 2005 (poobla??eni servis odpade-predrago), da se ne re?e zadnjega odbija?a in kaj je na stvari z elektriko (na servisu pravijo da je potreben nakup dodatnega kabla, da ne pride do okvare ostale elektrike, ker pootem pa to res stane nekaj ever?kov). Hvala za odogvore oziroma link nanje. lp Dii Citiraj
jures Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Pozdravljeni Morda kdo ve kje se, da dobiti vle?no kljuko za mazdo 6 2005 (poobla??eni servis odpade-predrago), da se ne re?e zadnjega odbija?a in kaj je na stvari z elektriko (na servisu pravijo da je potreben nakup dodatnega kabla, da ne pride do okvare ostale elektrike, ker pootem pa to res stane nekaj ever?kov). Hvala za odogvore oziroma link nanje. lp Dii jaz sem pri njih vse dal, kvalitetno, zmerna cena 273?, samo mislim da M6 ta model skorajda ni variante brez izreza http://www.sesko.si/index.php?option=com_c...4&Itemid=20 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Tole sm najdu na netu:http://karcsi.net/vlecne-kljuke.html Citiraj
mazdaman Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Ta dva imata Bosal kljuke, ki jih prodaja marsikdo v sloveniji ?e pove? iz katerega konca si ( v podpisu nima? Lokacije) ti bomo lahko bolje pomagali. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Mislite da bi za moj puhalnik meu kdo kluko ? Malo planiram eno kamp prikolco ubavt. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Mislite da bi za moj puhalnik meu kdo kluko ? Malo planiram eno kamp prikolco ubavt. in potem svizec zavije..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 in potem svizec zavije..... Js pa odvijem in po?rem. To je nekako v planu ?e od lani spomladi, samo ni v prvem planu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Js pa odvijem in po?rem. To je nekako v planu ?e od lani spomladi, samo ni v prvem planu. bo? pa ja kljuko na navor montiral ta prav navor, bencinar ne bo zmogel tega a ve?..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 bo? pa ja kljuko na navor montiral ta prav navor, bencinar ne bo zmogel tega a ve?..... Ja ma? prov, ideja opu??ena. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
bradaman Napisano 10. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Sem iz Lj. lp Dii Citiraj
Boss Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Mislite da bi za moj puhalnik meu kdo kluko ? Malo planiram eno kamp prikolco ubavt. Na dolo?ene avte ni predvideno, da bi sploh smel montirat kljuko tako, da je vpra?anje ?isto na mestu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Na dolo?ene avte ni predvideno, da bi sploh smel montirat kljuko tako, da je vpra?anje ?isto na mestu Ko vzame? dol zadnji odbija? je spodaj popolnoma enak nosilec kot pri "navadni" M6, tako da to nebi smel bit problem, je pa ziher te?ava ker pride odbija? dlje pod avto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 10. februar, 2011 Prijavi Napisano 10. februar, 2011 Ko vzame? dol zadnji odbija? je spodaj popolnoma enak nosilec kot pri "navadni" M6, tako da to nebi smel bit problem, je pa ziher te?ava ker pride odbija? dlje pod avto. Navadna kljuka ?e ni dovolj mo?na za te pospe?ke. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Kdo ne bi kupil take kljuke? http://www.ebay.de/itm/Mazda-6-Kombi-Typ-G...#ht_3408wt_1233 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 A tisto na sliki dobi? zravn? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.