nisde Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 Hellou! Mam eno ?udno pro?njo, pa se bom kr na ta forum obrnu, ke se lih avtomobila Mazda ti?e V planu je, da se ta mesec moja mazdica po?lje na kozmeti?ne popravke, ki pa se znajo malo zavle?, ker se bo prakti?no pou avta na novo pobarvalo, pou pa spoleral tko da bo avto kot nov. Tuki pa nastane problem. Ker se avto ne bo naredu v eni uri, bi prosu kogarkol na forumu, ?e ima kdo kako nadomestno vozilo, ki bi mi ga lahko odstopu za par dni, toliko da se mojga avta ne dela na vrat na nos, ker bi rd meu u nulo narjenga. Rabu bi pa avto za v slu?bo in nazaj, to je 25 km dnevno. Lahko se zmenimo za pla?ilo za ta ?as ko bo avto sposojen, al pa kakrkol druga?e dogovorimo. Na avto se bo pazl, uni k me poznajo to vedo. Torej, ?e ima kdo doma kako vozilo, ki ga lahko odstopi za par dni, se priporo?am, usluga ne bo pozabljena. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 z veseljem bi ti posodu Daihatsuja, ampak je zdej vsakodnevno v uporabi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 11. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2011 Ni panike, bomo probal kj najdt, ?e ne bomo pa prestavl rihtanje ?e drga? nau ?lo, sam mi je bedarija kupvt drug avto za un tedn al pa 2, rent a car je pa drg k ps Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 11. februar, 2011 Prijavi Napisano 11. februar, 2011 clio pri teh ni drag za en teden http://www.enjoy-slovenia.com/najem-vozil-...-slo-cenik.html Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 12. februar, 2011 Prijavi Napisano 12. februar, 2011 Povej ?e na kaki razdalji se vozi? ?e te kdo lahko pobira Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. februar, 2011 Prijavi Napisano 12. februar, 2011 Denis, kaj ?e bi ti Dragy posodu svojga Mazdojca, pomoje se lohk zmenta, ampak u tem primeru bi blo verjetno najbol? vzet preizku?njo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2011 Relacija je ?tuda (bliz Dom?al) pa do verov?kove, sam problem je k jst moram bit ?e ob 6 zju3 na ?ihtu, tko da okol 20 do 6 ?e ?tartam pr ke ?ihtu. Devil a to misl? za MX-5 ko? K tist je tok nizko da bom cviku za usako lukno, glede na to da sm dele terenca navajen Preizku?njo pa ni problem uzet, uzame se 5 dnevna in je problem re?en Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 12. februar, 2011 Prijavi Napisano 12. februar, 2011 Sm Dragota upra?u, pa je kr po pravic povedu, da te premal pozna, da bi posodu voz! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2011 Ma sj bom pomoje kr kliota uzeu al bom pa prestavu use skp, sam k so lih feltne ?e narjene, bi lahko ?e na spomlad meu avto u nulo po?timan Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.