KAALman Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 se pridru?ujem ?estitki Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 vsee naj naj tudi z moje strani...da bi lepo prezivela ta dan in si ob pihanju sveck zazelela lepe ?elje, ki bi se ti uresnicile ?ingulingu ?in ?in!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Happy happy happy........from me tooo... Enjoy..... daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 vse najboljse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Vse naj, naj tudi od mene ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
lela_111 Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 MALO SEM POZNA, SEJ VEM....BOM SKORAJ ?E PRAZNOVALA NASLEDNJEGA...... ma sem pozabljiva..... VSEM LEPA LEPA HVALA:....... no ja jaz bi rekla.... VSEM ?ELIM 2X TOLIKO TISTEGA KAR VI MENI Ostanite zvesti Mazdi in sevede ona vam! ?au bau Citiraj Veliko smeha in dobre volje - pa varno vo?njo, seveda !
David Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 LEla skorej ne morem verjet da si ?e med ?ivimi.... Sicer pa ?e kar gledam po cesti kdaj te sre?am.... Pa nekako ne ne rata......)) Bodi fajn daVid Citiraj Feel free....
lela_111 Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 hej.... ma res da sem bolj malo okrog.... pa vendar.... je pa res da ?e ?e grem sem nekje na poti proti obali ali na gori?ko.... drugih poti ne uporabljam kaj dosti. ?e sem tu ja sam gesla lep ?as se nisem mogla spomnit, ap ?e zdaj ga ugibam za not pridet LEla skorej ne morem verjet da si ?e med ?ivimi....Sicer pa ?e kar gledam po cesti kdaj te sre?am.... Pa nekako ne ne rata......))Bodi fajn daVid Citiraj Veliko smeha in dobre volje - pa varno vo?njo, seveda !
David Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 No sej prav te ceste spremljam...ker sem tudi jest precej na njih..... obala in gori?ko....hm... Te ?e najdem..... LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.