Ploki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mislim če si že menjal zadaj, zakaj bi še enkrat? A so se ti dejansko znucale? Sem popingal @scania po telefonu, pravi da textar ali zimmermann naluknjane so skor isto kvalitetne po njegovo, sem naročil kar klasika zimmermann ker so mi zdržale toliko km in sem zadovoljen.
-
Misliš za zadnje? Takrat sem zgrešil, pa mi je zadnje ploščice Pelko odkupil
-
Zakaj pa? Namreč jaz bom prvič sedaj menjal zadaj, pa še to sam zato, ker je vse rjavo, in nemorm več gledat te rjavice - odtisi od ploščic so kr zapečeni not Do 15:00 so imeli kao nek popust, zdej je pa od 15:00 spet nek drug popust, sem zanalašč počakov, in glej ga zlomka, 8 eur razlike v ceni lol null
-
Hah, ti razmišljaš enako kot jaz. Tole z informatiko in paralelami sem tudi jaz že večkrat študiral. Ljudem so se po razvoju v digitalnih tehnologijah, ko so v manj kot 10 letih iz Mobireglje prišli do Iphone-a, neke podobne ideje privlekle na vse ostale sfere. Se opazi, ko se pogovarjaš z njimi. Resna tehnika, ki drži svet pokonci, je pa malo bolj občutljiva na tako hitre razvoje in premike.
-
Ni postal reply-a. Skratka, takrat sem naročil napačne ploščice za zadaj, in mi jih je potem Pelko odkupil. Kaj oz kake je potem on pri Taposu vzel pa ne vem. Bo pa treba drugo leto mogoče spet počasi menjat zadaj ja. Za Mazdo so tile diski še res poceni, sploh če je akcija na Autodocu.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.