jures Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Adsl prestavljen ampak sedaj ni mo?en troj?ek prevelika razdalja pa ?e moja povezava o hudo... tole je moja povezava, hi?a na hi?o.....vmes pa 1km Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hanco Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 haha mogl bi pa bit 20/20 Optika dela svoje Citiraj
mazdaman Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Jaz imam 1M paket mislim da bi moral download imeti malo ve?ji ane? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 V sluzbi imamo T2 optiko... 100 mbps /10 mbps ... pmeritev pa pokaze uploada precej vec ... Doma pa SiOL 10 mbps/768 kbps ADSL... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Po klicu so malo popravili Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Po klicu so malo popravili Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
323f Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 uglavnm use kar rabs na TVju je MotorsTV in ce to dela pol je use ql Citiraj
Ploki Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 v?asih je 6mb, v?asih 2mb.. v?asih upload 2mb, v?asih 0.20mb...ping je pa vedno obupen.takrat ko sem naro?eval internet se ni dalo ni?esar zemeljskega dobit, in je bila edina varjanta mobilni. zdaj pa ?akam da mi pote?e pogodba. Citiraj
daSKAn Napisano 14. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2011 Gledam mal ra?une pa mi neki stri?e... prej sem dal dnar, pa se je to pla?al z ostalimi polo?nicami. Zdej sem pa to, odkar sem malo "pre?trikal pakete", mel malo na u?u. Pred kratkim sem ukinil ISDN, ki ga je bilo takrat obvezno nabavit zravn ADSL-ja. In sem rekel, naj mi tut pre?telajo v kak paket dvoj?ek (interent-telefonija). Naro?eno in zmenjeno z tehnikom, da pride k meni domov, nakar me, ko ga ?akam ?e pol ure pokli?e, da so oni pre?telal, ?e bo pa kdaj rabu po opremo pridet se bomo pa zmenil.. :S. Jest sm si frej uro uzel tist dan, da on pre?tela pa pobere kaj rabi. Ra?unal so pa 35? za preklop (ker naj bi bil v?tet tudi majstor, da pr men to nardi). Zdej pa druga stvar, ki me bode je, da je postavka na ra?unu interent in telefonija potem pa ?e vsak mesec 5? in pi?e Nadgradnja na 2Mb. Zdej me pa bega a oni meni kako prikop vsak mesec ra?unajo. Ker ?e meni logika prav ?pila, cena paketa kak?na je, ne pa da se paketa potem dr?ijo ?e 3 postavke zraun. To si jest razlagom kot,d a bi pri avto zavarovanji mel paket osnovni, srednji pa visoki razred. Pa bi vzel srednjega, pa bi na ra?uni pisala cena za paket in potem ?e zravn postavka nadgradnja na srednji paket pa ?e ve? ? zravn za dopla?at. Citiraj
jures Napisano 25. april, 2011 Prijavi Napisano 25. april, 2011 Tole sem napalamudil preko te famozne antene iz mesta Rovinj do prikolce (cca 5km od mesta) not bad Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.