Skoči na vsebino

Aktivnost prijavljenih

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

waaaaaaaaaa :) dac mor lajk it :)

bogra? je zakon, pa ?e pridete, ga bomo skuhali... bom starega napizdil.. on kuha odli?en bogra? !

druga?e pa .... overmuramuvingkejk pa to se tudi da zrihtat...

ampak... jaz sem vedno za ! :P

sam za tri klobase se pa ?e spla?a prit :)

HO?EMO SRE?ANJE, HO?EMO SRE?ANJE, HO?EMO SRE?ANJE

HO?EMO maderfakn SRE?ANJE :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• Odgovori 248
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

druga?e pa .... overmuramuvingkejk

oooooo maj vik spot...HOCEMO SRECANJE SRECANJE SRECANJE!!!

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

HO?EMO, HO?EMO sre?anje v MS, pa ?e vsak nekaj zraven prinese oglje, pija?a, klobase, ?ebula, kruh......... Imamo ta?en piknik, NEPOZABEN!!!!! Jooj da bi se to uresni?ilo!!!!! Prosim vas potrudimo se, jaz sem ?e la?n..... :P:whatever:;)

Napisano

sam za tri klobase se pa ?e spla?a prit :)

HO?EMO SRE?ANJE, HO?EMO SRE?ANJE, HO?EMO SRE?ANJE

HO?EMO maderfakn SRE?ANJE :P

Pa kak?no free kopanje v Banofcah nam lahko tudi zrihta? - oops to je Prlekija - no, pol pa Lendava!?! B)

Papa, Tomi

Papa, Tomi
Napisano

Pa kak?no free kopanje v Banofcah nam lahko tudi zrihta? - oops to je Prlekija - no, pol pa Lendava!?! B)

Papa, Tomi

v Ledavi lahko kopanje... :P

LP KAALman

Napisano

Kdaj in kje ni problem, samo da bo vreme. Vsaj kar se mene ti?e. :rolleyes:

Druga?e se bom pa kr nalepk dr?al, imam dovolj dela z njimi. <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

...ja ja ja Tomi in ?e glasbeno ?eljo zdraven....

Kaalman kar hotel u?timej...... :D:D

Vsekakor pa se mormo dobit....TO JE DEJSTVO!!!!

LP daVid

Feel free....

Napisano

My speech!  :rolleyes:  to sem ?e lani povedala.

Pri nas se www.mazda-si.net ?e dolgo reklamira!  ;)

Sicer pa, ?e mi zrihtate osnutek letaka po va?i ?elji, zrihtam tisk v tiskarni. Deal?

Pa dejmo ?imprej, vsaj do 19.06. ko bo drag in show na letali??u v SG!

Grem prostovoljno delit!

Pozdrav?ek!

khm... kaj takega ???

post-13-1117655005_thumb.jpg

LP KAALman

Napisano

Zelo dobro...meni v?e?no....sam saj lahko tudi ?rnobel letak talamo, a ne... :D

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Full dober letak...zelo pohvalno...jaz ga bom pripenjali kot sliko (ali podpis) na drugih forumih (mobisux, avtomobilizem, ipd).

P.S. Seveda ?e mi KAALman dovoli avtorske pravice :ne vem: he,he :P .

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Full dober letak...zelo pohvalno...jaz ga bom pripenjali kot sliko (ali podpis) na drugih forumih (mobisux, avtomobilizem, ipd).

P.S. Seveda ?e mi KAALman dovoli avtorske pravice :ne vem: he,he :P .

ti si ga daj v denarnico ?e ho?e?, kaj bojo pa drugi rekli, ?e bo? mel tak velik podpis... pa ni moj problem ;)

LP KAALman

Napisano

Sej bom sam sliko pripel na koncu...

P.S. Joj k bi ta 323F mel mal ve? u glav <_< ...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

khm... kaj takega ???

jap! kaj to?no takega!

barvno je vsekakor lep?e! zdaj pa ?e ?e ima kdo kak?en predlog/idejo, naj takoj objavi, potem pa lahko zberemo enega in dam tiskat.

---- deadline recimo 10. junij !?

seveda lahko tudi prej!

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

Evo jest se lahko pohvalim da sem 15 letakov ?e razdelil po ilirski bistrici.....ta vikend pa pride ?e obala na vrsto......BRAVOOO MEEENEEEEE....:))))

LP daVid

Feel free....

Napisano

Imava tudi s Tonixom en letak v delu, le malo ?asa ?e potrebujeva, tako da bo rok 10. junij kar ok, ?eprav pri?akujem, da bo kon?an ta vikend. :D

Napisano

Imava tudi s Tonixom en letak v delu, le malo ?asa ?e potrebujeva, tako da bo rok 10. junij kar ok, ?eprav pri?akujem, da bo kon?an ta vikend. :D

zakaj meni nekaj pravi, da bo vajin lep?i ? :D

hem...

LP KAALman

Guest BrainLess
Napisano

?al ja..... malo je po?evno!

Pa tak sem se trudo!

..... ni bila ravno vrezana, pa ko sem zalepo je zgledla 1.a

pol pa folijo odstranim pa...... :blink:

Napisano

Hja, saj ni nobena vrezana ravno ko je samo folija preko nje...., samo to ni problem ne sme? gledat folije katera je preko nalepke ampak nalepko samo, drugi? pripeli pa ti bom jo jaz ravno nalimo...., zastojn :D;)

Napisano

OK....jest bi RAD NALEEEPKOOOOOO!!!!! <_<

LP daVid

Feel free....

Napisano

OK....jest bi RAD NALEEEPKOOOOOO!!!!! <_<

LP daVid

Lahko po?aka? kak teden ???? <_<<_<

Pa ?e opozorilo, drugim, ki jih bodisi menjate ali pa postrani lepite, ?e ste previdni na cesti prosim bodite ?e pri lepljenju nalepk. Ker izdelava 1 nalepke ni 5 minut dela ampak konkretno ve?(samo rezanje na stroju je 4 minue + potem ro?no delo 10-12 minut). jaz pa nimam tolko preve? ?asa, da bi naredil 100 nalepk, potem pa bi, recimo 10 le teh vrgli v smeti. :(:( Saj ni problem v izdelavi, sam mi je pa skrajno neumno, da nekaj nardi?, se potrudi?, dostavi? na sre?anje v MS, potem pa bere? , kako jo je nekdo zamenjal in ali postrani nalepil. :unsure::unsure:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• K tole berem mam res občutek, da ne veste kaj je reciklaža in da nimate pojma zakaj so rumeni smetnjaki. Se pravi, edino denar vas samo spametuje al kako?   V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.   Kaj pa ostalih 90% embalažnih smeti, ki niso plastenke in pločevinke? A tisto boste pa metal naokoli, ker se ne plačuje kavcije in ne dobiš nič nazaj? Upam, da ne in da se jih bo dajalo kot do zdaj v ustrezne zabojnike. In zakaj tak sistem ni več dober za plastenke? Ne dejmo to zakomplicirat in podražit, da bo blo vzdržno.     To, da pa smeti delajo meni denar je pa sorry čista nebuloza. Nič ne delajo denar samo nazaj dobiš svoj denar, ki si ga založil in zraven za nagrado opravil neko dodatno delo zastonj, da ga ne bo treba nekomu drugemu, ki si ga itak že plačal, da odvaža že sortirane smeti in da opravi reciklažo.   Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme najslabši način, da se jih uči da se splače nekaj narest zgolj zato, ker se finančno splača, drugače pa ne al kako? Jaz svojega otroka učim, da se stvari delajo zaradi dugih vzgibov in ne samo finančnih, da skrb za okolje ni povezano s tem kolk me bo kdo plačal, da to naredim, oziroma, da naredim samo zato, da me ne udari po žepu, ampak da je to osnovna civilizacijska kultura.   Sorry, k sem mal grob z besedami... gre mi na kurac, da namesto, da bi življenje poenostavili, ga čedalje bolj kompliciramo in oblast nas zna samo še grajati in nikoli nismo dovolj dobri in kakorkoli se obrneš že iščejo kaj delaš narobe in kako bi te kaznovali. Še malo pa dobimo socialne točke, pol bo pa šele hec.
    • Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.