Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 2 surovi jajci na exs pa bo ...... no jaz ?e nisem probal, ampak baje pomaga :ne vem: (bljak!) Citiraj
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ne skrb saj ne bomo Itak ne morem spat mam zjutraj en pomemben sestanek, pa sem danes ostala brez glasu zdaj pa piskam in probavam, ?e bo kaj glasu padlo :ne vem: Samo ozra?je smo malo umirili ?e si pevka, je problem z glasom, druga?e pa ni panike. Jaz imam zjutraj sploh tak globok, '?mohten' glas. Citiraj
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 2 surovi jajci na exs pa bo ...... no jaz ?e nisem probal, ampak baje pomaga :ne vem: (bljak!)Meni ne Preverjeno :ne vem: Citiraj
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 ?e si pevka, je problem z glasom, druga?e pa ni panike. Jaz imam zjutraj sploh tak globok, '?mohten' glas. ej virage prav sexy glas imas zjutraj... sploh ko zraven jes une rogljicke in pastetko se spomnes? ...hihi Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 ej virage prav sexy glas imas zjutraj... hm.... OKEY Citiraj
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 To se je zdaj res tako sli?alo. Citiraj
Kyuss Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ne skrb saj ne bomo Itak ne morem spat mam zjutraj en pomemben sestanek, pa sem danes ostala brez glasu zdaj pa piskam in probavam, ?e bo kaj glasu padlo :ne vem: Samo ozra?je smo malo umirili ?e si pevka, je problem z glasom, druga?e pa ni panike. Jaz imam zjutraj sploh tak globok, '?mohten' glas. Fant, tu se moti?! Kdor zna peti, poje s trebu?no prepono, ne pa z glasilkami. Pri Malimazdi pa gre najbr? za okvaro glasilk. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Zelo mo?no. Luka, se spomnim ja ... sexi glas haa. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ne skrb saj ne bomo Itak ne morem spat mam zjutraj en pomemben sestanek, pa sem danes ostala brez glasu zdaj pa piskam in probavam, ?e bo kaj glasu padlo :ne vem: Samo ozra?je smo malo umirili ?e si pevka, je problem z glasom, druga?e pa ni panike. Jaz imam zjutraj sploh tak globok, '?mohten' glas. Fant, tu se moti?! Kdor zna peti, poje s trebu?no prepono, ne pa z glasilkami. Pri Malimazdi pa gre najbr? za okvaro glasilk. ma mikenamazda bi se morala samo fajn naspat aja...virage se je sam hecal ves Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 aja...virage se je sam hecal ves Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ok kaj dogaja tle gor......sem vun skonteksta padu..... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ok kaj dogaja tle gor......sem vun skonteksta padu..... LP david Nisi - spi? ?e! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ok kaj dogaja tle gor......sem vun skonteksta padu..... LP davidNisi - spi? ?e! Ne ne spim...... So me delavci ob 7 uri s pojsle vrgli ki neki ?timajo pred bajto....... Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ne ne spim...... So me delavci ob 7 uri s pojsle vrgli ki neki ?timajo pred bajto....... Prasoti, pa kak si upajo! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Ne ne spim...... So me delavci ob 7 uri s pojsle vrgli ki neki ?timajo pred bajto.......Prasoti, pa kak si upajo! Ej pojma nimam.......in ok....sej nebi blo hudega ?e bi za razbijanje plo??ic uporabili kladvo od 200g....on rabijo macolo od 1500..... Porko dijo......zdej jim grem sok zastrupit"!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Tebi se pa ni dobro zamerit - kaj we? kake koktejle bo? nam zname?al ko pridemo na obalo... Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Tebi se pa ni dobro zamerit - kaj we? kake koktejle bo? nam zname?al ko pridemo na obalo... Ti sam pridi.....pa se bo? sam prepri?al...... Za posledice ki pridejo odzadaj NE ODGOVARJAM!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 okey.... Ti zmixa? - pred mano poskusi?.... po?akam 5 min pa ?e ?e stoji? ga spijem Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 okey.... Ti zmixa? - pred mano poskusi?.... po?akam 5 min pa ?e ?e stoji? ga spijem O ne ne ne.....lahko gleda? pripravo....sam ga pa ne bom spil..... LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ... da mi kako izpod rokava podvali? .... Citiraj
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 okey.... Ti zmixa? - pred mano poskusi?.... po?akam 5 min pa ?e ?e stoji? ga spijem O ne ne ne.....lahko gleda? pripravo....sam ga pa ne bom spil..... LP daVid Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ... da mi kako izpod rokava podvali? .... N? skrbet.,...do zdej po narejenih pribli?no 5000 do 6000 cocktailih ni ?e nobeden pred mano dol klecnu......hm...ok eden je podlegel mojim "?arom"... LP david Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 N? skrbet.,...do zdej po narejenih pribli?no 5000 do 6000 cocktailih ni ?e nobeden pred mano dol klecnu......hm...ok eden je podlegel mojim "?arom"... LP david eden al ena??? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 N? skrbet.,...do zdej po narejenih pribli?no 5000 do 6000 cocktailih ni ?e nobeden pred mano dol klecnu......hm...ok eden je podlegel mojim "?arom"... LP davideden al ena??? Eden - tolko bol zanimivo ... tako se pritegne pozornost ... saj tukaj se vidi Davidova poslovna ?ilica ... ops - preve? reklame Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 N? skrbet.,...do zdej po narejenih pribli?no 5000 do 6000 cocktailih ni ?e nobeden pred mano dol klecnu......hm...ok eden je podlegel mojim "?arom"... LP davideden al ena??? Eden - tolko bol zanimivo ... tako se pritegne pozornost ... saj tukaj se vidi Davidova poslovna ?ilica ... ops - preve? reklame Ja ja eden je bil....s puncami ne po?nem tega.....jah fant je mislu da je kos mojim spretnostim....pa ni bil.....Luka to je blo u Karmi en ?as nazaj....... So reve?a kar odnesli domov...... LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.