mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je David napisal: Ja ja eden je bil....s puncami ne po?nem tega.....jah fant je mislu da je kos mojim spretnostim....pa ni bil.....Luka to je blo u Karmi en ?as nazaj....... So reve?a kar odnesli domov...... LP david hehe...gentil'uomo Karma...hmmm...hehe...pol poznas tudi Kristino Ma bu?ec...kr odnest so ga mogli..hihi...upam, da si si vsaj karjolo zdej nabavil...ce ne pa ti jo bomo mi in jo polepli z nalepkami v stilu (va? odvoz sponzorira www.mazda-si.net) sam moras obljubit, da jo bos zvesto uporabljal Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Guest BrainLess Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 haha .... David se boma raj?e kr za brezalkoholnega zmenla Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je mazda-mx3 napisal: je David napisal: Ja ja eden je bil....s puncami ne po?nem tega.....jah fant je mislu da je kos mojim spretnostim....pa ni bil.....Luka to je blo u Karmi en ?as nazaj....... So reve?a kar odnesli domov...... LP davidhehe...gentil'uomo Karma...hmmm...hehe...pol poznas tudi Kristino Ma bu?ec...kr odnest so ga mogli..hihi...upam, da si si vsaj karjolo zdej nabavil...ce ne pa ti jo bomo mi in jo polepli z nalepkami v stilu (va? odvoz sponzorira www.mazda-si.net) sam moras obljubit, da jo bos zvesto uporabljal hihihi zmenjeno.....jest sem za pod pogojem da mi zrihtaste eno tako zlo?ljivo.... Gentil'uomo.....itak da sem!!! ?aki Kristina kristina.......katera kristina?? LP daVid Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Mazda-mx3 in komar, vidva kar provocirajta ... Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: Mazda-mx3 in komar, vidva kar provocirajta ... Kaj te pa jaz provociram? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Kyuss Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je mazda-mx3 napisal: Kaj te pa jaz provociram? Pardon, hecata se! Senilne?i ... Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je David napisal: hihihi zmenjeno.....jest sem za pod pogojem da mi zrihtaste eno tako zlo?ljivo.... Gentil'uomo.....itak da sem!!! ?aki Kristina kristina.......katera kristina?? LP daVid LOL tip bi rad se po ?elji sestavljeno...hihi Ti bomo zrihtali eno poletno Kristina...je bla na zacetku sefica Karme Sibam na kavico papa Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je mazda-mx3 napisal: je David napisal: hihihi zmenjeno.....jest sem za pod pogojem da mi zrihtaste eno tako zlo?ljivo.... Gentil'uomo.....itak da sem!!! ?aki Kristina kristina.......katera kristina?? LP daVidLOL tip bi rad se po ?elji sestavljeno...hihi Ti bomo zrihtali eno poletno Kristina...je bla na zacetku sefica Karme Sibam na kavico papa Ja pol poznam sigurno....verjetno ?efica ?anka...... Sicer pa Kyuss.....spet se pali? porko dijo!! LP daVid Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec". Delajte tako, kot pridigate. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec". Delajte tako, kot pridigate. Ok mislim da je blo u?eraj?njega spora to?no u?eraj ?e konec....kar se pa danes tipka pa si sam za?el.....tvoj problem....sicer pa.... BE COOL... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec". Delajte tako, kot pridigate. Tukaj pi?e Krneki in tega se dr?imo. Citiraj Papa, Tomi
Kyuss Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav. In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav. In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina. Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ... Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec". Delajte tako, kot pridigate. hmm....lej ga...pa ce je res vse en sam hec, a ni tko...virtual life ne bo nikoli resen...tukaj je mesto za odklop.No vazno je, da razumes nekaj....tuki ti nihce noce nic slabega...sej pride do nesoglasij, nerazumevanja...ampak verjemi mi, ce ti napisem, da zelimo tuki vsi bit prijatelji...noben nobenemu nic slabega.Ves, jaz se tudi kaksenkrat pocutim prizadet od kakega komantarja...potlej preberem se enx kar mi je bilo namenjeno in pomislim, da le ni misljeno v negativnem duhu..ampak samo hec... Tko, da ne se jezit, so mi rekli, da skodi lepoti Zdej pa en big smile in gremo naprej svezi kot ro?ice Luka Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Kyuss Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je komar napisal: je Kyuss napisal: Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav. In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ... Jaz ti samo pravim, da ?e te to tako zelo pesti, se lahko dobiva in se pogovoriva o vsem, kar ti ni jasno. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: je komar napisal: je Kyuss napisal: Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav. In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ... Jaz ti samo pravim, da ?e te to tako zelo pesti, se lahko dobiva in se pogovoriva o vsem, kar ti ni jasno. Pa mene ni? ne pesti ampak tebe!Eh, saj nima smisla... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav. In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina. ?e me spomin ne vara si bil ?e enkrat "izzvan" na tem forumu.....oziroma si kar napadel brez razloga...in ?e se ne motim je blo to pri ene postu neki u zvezi s slovenskim pravopisjem bla bla bla...... Chill out man.... ki ti res ?kodi! Pa neglede na use tvoje mo?ne in ne vem kake argumente ki jih navaja? sebi v bran..... That was your choice......not ours......!!!! Lep dan daVid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Kolki? ?e vas naj prosim, kaj lahko prenehate?! Kyuss ti pa prosim vzemi tableto persena ker meni ?e gre? tudi na ?ivce s tvojimi primitivnim na?inom! Prosim vas, jaz upam vsaj in vem da katere sem spoznal iz foruma ste zelo vredu ljudje...., pa ne mi prosim s takimi vsi bi se nekaj tepli.... ( kaj ni ?e dovolj nasilja na svetu, potrebujemo ?e to tukaj? ). Tomi ti pa si meni prav ql forum ?ivi ( brez tebe in Davida ni forum ve? to kaj bi bil ) , hec mora bit, pa ?e sem za koga kmet pa? sem kaj naj jaz se ne sekiram... ! Pa mislim da si Kyuss iz Prekmurja? Koliko prekmurcev pa jaz poznam pa so samo vredu ljudje, kaj pa je s teboj pa nevem...? Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Mazda323 napisal: Kolki? ?e vas naj prosim, kaj lahko prenehate?! Kyuss ti pa prosim vzemi tableto persena ker meni ?e gre? tudi na ?ivce s tvojimi primitivnim na?inom! Prosim vas, jaz upam vsaj in vem da katere sem spoznal iz foruma ste zelo vredu ljudje...., pa ne mi prosim s takimi vsi bi se nekaj tepli.... ( kaj ni ?e dovolj nasilja na svetu, potrebujemo ?e to tukaj? ). Tomi ti pa si meni prav ql forum ?ivi ( brez tebe in Davida ni forum ve? to kaj bi bil ) , hec mora bit, pa ?e sem za koga kmet pa? sem kaj naj jaz se ne sekiram... ! Pa mislim da si Kyuss iz Prekmurja? Koliko prekmurcev pa jaz poznam pa so samo vredu ljudje, kaj pa je s teboj pa nevem...? ?rnobil. press ?ala mala...da ne bom ?e enega spora zanetu tle gor..... LP daVid Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je David napisal: je Kyuss napisal: Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav. In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.?e me spomin ne vara si bil ?e enkrat "izzvan" na tem forumu.....oziroma si kar napadel brez razloga...in ?e se ne motim je blo to pri ene postu neki u zvezi s slovenskim pravopisjem bla bla bla...... Chill out man.... ki ti res ?kodi! Pa neglede na use tvoje mo?ne in ne vem kake argumente ki jih navaja? sebi v bran..... That was your choice......not ours......!!!! Lep dan daVid Kaj bi rad zdaj s tem povedal? Tam sem imel popolnoma prav. Le tu in tam se najde nekdo, ki pa? misli, da zadevo obvlada bolj od bodo?ega akademika. Va? problem. Sicer pa, kurc vas gleda vse skupaj. Kar nadaljujte so to va?o intelektualno diskutabilno konferenco na visokem nivoju, jaz pa vas bom zapustil. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Mazda323 Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 David, kam grema na pija?o? Jaz ?astim!! Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je Kyuss napisal: je David napisal: je Kyuss napisal: Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav. In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.?e me spomin ne vara si bil ?e enkrat "izzvan" na tem forumu.....oziroma si kar napadel brez razloga...in ?e se ne motim je blo to pri ene postu neki u zvezi s slovenskim pravopisjem bla bla bla...... Chill out man.... ki ti res ?kodi! Pa neglede na use tvoje mo?ne in ne vem kake argumente ki jih navaja? sebi v bran..... That was your choice......not ours......!!!! Lep dan daVid Kaj bi rad zdaj s tem povedal? Tam sem imel popolnoma prav. Le tu in tam se najde nekdo, ki pa? misli, da zadevo obvlada bolj od bodo?ega akademika. Va? problem. Sicer pa, kurc vas gleda vse skupaj. Kar nadaljujte so to va?o intelektualno diskutabilno konferenco na visokem nivoju, jaz pa vas bom zapustil. Kyuss bodo?i akademik...o?itno ti tvoj akademski naziv dviga tvoj superioren EGO nekam v vi?ave.....Tvoj problem! Mi bomo nadaljevali z na?o intelektualno diskutabilno konferenco na visokem nivoju oziroma na nivoju ki ga bomo usi dobro razumeli....ne samo va?e viso?anstvo.... Sicer ima ta forum prost vstop.....u can go in or out....and we wont notice it....... Pa sre?no pot kyuss Aja pa ?e ?e ima? spor s to?nodolo?enimi na tem forumu to ne pomeni da lahko po?ilja? v k***c tudi vse ostale.....in prav ta izjava nakazuje na tvojo fascinantno bodo?eakademsko osebnost.... SERVUS daVid P.S. Mazda323....just name it..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 No, sedaj pa vem! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 je komar napisal: No, sedaj pa vem! Tomi kaj si zvedu??? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Kaj ga mu?i ... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.