iceman22 Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Sam ultra je za bencinarje mas pa novejso ultra dpf ki je za dizle... baje da zdej to olje "ultra dpf" dajo tudi v mojo masino notri... prej pa uno navadno dexelia dpf... Citiraj www.trziskisladoled.si
dpicul Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Sam ultra je za bencinarje mas pa novejso ultra dpf ki je za dizle... baje da zdej to olje "ultra dpf" dajo tudi v mojo masino notri... prej pa uno navadno dexelia dpf... sej link sem dal od ultra dpf.. in je cenej?i :ne vem: kaj pa ta predra?un, je vredu cena za komlet filtrov z oljem? Citiraj
jures Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 sej link sem dal od ultra dpf.. in je cenej?i :ne vem: kaj pa ta predra?un, je vredu cena za komlet filtrov z oljem? za benz se mi zdi mal drag Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 za benz se mi zdi mal drag ne, to je za dizel, sej pi?e "dpf" Citiraj
jures Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 ne, to je za dizel, sej pi?e "dpf" vem...ampak na splo?no se re?e filter za benz, lahko da se motim ampak sem ga dobil ceneje v taposu....ampak kompletno gledano ni slabo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 vem...ampak na splo?no se re?e filter za benz, lahko da se motim ampak sem ga dobil ceneje v taposu....ampak kompletno gledano ni slabo. Kero olje si dobil v taposu cenejs..a prov ultra dpf.? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Kero olje si dobil v taposu cenejs..a prov ultra dpf.? Govorim o filtru gorenc Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Govorim o filtru gorenc Jebi gs..prihajam iz srcs gorenjske... Citiraj www.trziskisladoled.si
Aws3nicK Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Bo treba olje naro?it. Ker me Dexelia ?e ni pustila na cedilu in ker je dost ugodna, sem jo mislu vzet kar pri teh mojstrih Dexelia 5W-30. Zraven mi ponujajo tudi komplet Mahle filtrov. So mi tak?en mail poslali: Pozdravljeni, hvala za povpra?evanje, ustrezni filtri za va? avtomobil so: - filter olja Mahle OX 205 = 6,50?- filter zraka Mahle LX 936 = 18,50?- filter kabine Mahle LA 158 (brez oglja) = 18,90?- filter kabine Mahle LAK 158 (aktivno oglje) = 26,50?- filter goriva Mahle KC 100D = 14,90? Koli?ina olja, ki jo potrebujete zna?a 5L. Na set filtrov vam priznamo ?e 10% popust, filtre pa lahko naro?ite tako, da jih pripi?ete pod opombe pri oddaji naro?ila v koraku "Na blagajni". Lep pozdrav, Luka So Mahle filtri OK, je cena s popustom OK? Citiraj
robz Napisano 3. maj, 2015 Prijavi Napisano 3. maj, 2015 Imam mazdo 6 1.8 benz in me zanima kero motorno olje priporocate. Lani sem imel dexelio pa mi jo je ze kar nekaj spilo. Obstaja kaksna cenejsa alternativa? Citiraj
Alexander53 Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Mazda cx5 2013 cca 200000km do sedaj b.p. Mazda cx5 2013 cca 200000km do sedaj b.p. Citiraj
Scr3am Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Imam mazdo 6 1.8 benz in me zanima kero motorno olje priporocate. Lani sem imel dexelio pa mi jo je ze kar nekaj spilo. Obstaja kaksna cenejsa alternativa?1.8 motorji so radi malo vec popili. Ce ne mislis delati generalke pojdi rajsi na 5w-40 Citiraj
Martin Cufer Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Po odstranitvi DPF-ja,je treba ?e vedno uporabljati Dexelia 5w-30 C1 ali bilokatero sintetiko 5w-30? Do sedaj je bila notri zgolj Dexelia,ker je bil avto vedno servisiran na uradnem servisu. Citiraj
Scr3am Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Pa saj imas dexelia 5l 38e tko da ne vem zakaj bi kej druzga tisal notr Citiraj
Martin Cufer Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Pa saj imas dexelia 5l 38e tko da ne vem zakaj bi kej druzga tisal notr To ja,sam sm mislu,da bi probal kaj druzga. Ni cena v igri. Citiraj
FuManchu Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Obstaja Dexelia 5W-40? Citiraj
Jest Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Obstaja Dexelia 5W-40? Gugl pravi, da ja Se pa pojavlja najveckrat na raznih ruskih straneh ... http://www.total-chel.ru/workspace/files/dexelia-plus-5w-40.pdf 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Se ga dobi pri na?ih dobaviteljih? Bom naslednjega kar tega vzel za Mazdo. Citiraj
Scr3am Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 To ja,sam sm mislu,da bi probal kaj druzga. Ni cena v igri.Kolikor jest vem je bols da ostanes na originalnemu olju, da nebo kaksna poraba olja kasneje. Citiraj
piko Napisano 17. februar, 2018 Prijavi Napisano 17. februar, 2018 Mene pa zanima, kak?no je va?e mnenje glede originalnega olja, ki ga na servisih uporabljajo za skyactive 2.2 D motorje....glede na to, da soti motorji - na ?alost ?e vedno - :( izpostavljeni problemu uhajanja nafte med olje pri regeneracijah DPF-a, kar ?e toliko bolj obremeni njegovemazalne lastnosti...Je original olje res najbolj?a izbira, ali bi bilo bolje izbrati kak?no drugo res kvalitetno olje priznanega proizvajalca...neglede na nekaj cenovne razlike...?? pozdrav Citiraj
jures Napisano 17. februar, 2018 Prijavi Napisano 17. februar, 2018 Mene pa zanima, kak?no je va?e mnenje glede originalnega olja, ki ga na servisih uporabljajo za skyactive 2.2 D motorje....glede na to, da soti motorji - na ?alost ?e vedno - :( izpostavljeni problemu uhajanja nafte med olje pri regeneracijah DPF-a, kar ?e toliko bolj obremeni njegovemazalne lastnosti...Je original olje res najbolj?a izbira, ali bi bilo bolje izbrati kak?no drugo res kvalitetno olje priznanega proizvajalca...neglede na nekaj cenovne razlike...?? pozdravJaz sem pri vseh mojih dizel mazdah uporabljal motul-a. 8100 x-clean z mazdino certifikacijo (ne spomnim se katera oznaka je ze to)Ampak 2.2 skyactive naj bi imeli spet drugo oznako zaradi problema s ketno, nekaj se naj bi teplo pri zahtevi olja za dpf in zahtevi za ketno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 17. februar, 2018 Prijavi Napisano 17. februar, 2018 Meni to?ijo original, zaenkrat b. P. Ne vem pa, res ne vem kako vozite da se vam to dogaja. Meni ne naraste ama ni?. Pa ?e vozim na ?iht 12km v eno smer Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
piko Napisano 27. februar, 2018 Prijavi Napisano 27. februar, 2018 nivo olja se tudi meni ne dvigne, je pa po cca 14.000 km od zadnje menjave glas ma?ine ?e ?isto drugi...opazi? po menjavi....zato nekoliko dvomim v kvaliteto original olja... Citiraj
kseb Napisano 27. februar, 2018 Prijavi Napisano 27. februar, 2018 Pozdravljeni. Bom malo uporabil tole temo. Mazda 3, g120, 2.0. Tretji servis, slabih 42 kkm, vse na poobla??encu. Avto je ?e v garanciji, dosedaj vse bp. Razmi?ljam, da bi na servis prvi? prinesel svoje olje, ker so razlike v ceni kar velike. Katero je najbolj ustrezno?Je olje Mazda original oil ultra 5w30 ok? Link: http://www.motornaolja.com/produkt/mazda-original-oil-ultra-5w-30/Ali bi raje vzel Mazda original oil supra 0w20? http://www.motornaolja.com/produkt/mazda-original-oil-supra-0w-20/Ali katero tretje?Hvala za odgovore. Citiraj
Martin Cufer Napisano 27. februar, 2018 Prijavi Napisano 27. februar, 2018 Pozdravljeni. Bom malo uporabil tole temo. Mazda 3, g120, 2.0. Tretji servis, slabih 42 kkm, vse na poobla??encu. Avto je ?e v garanciji, dosedaj vse bp. Razmi?ljam, da bi na servis prvi? prinesel svoje olje, ker so razlike v ceni kar velike. Katero je najbolj ustrezno?Je olje Mazda original oil ultra 5w30 ok? Link: http://www.motornaolja.com/produkt/mazda-original-oil-ultra-5w-30/Ali bi raje vzel Mazda original oil supra 0w20? http://www.motornaolja.com/produkt/mazda-original-oil-supra-0w-20/Ali katero tretje?Hvala za odgovore.Notri daj takega kot ima? trenutno notri. Ima? pa Dexelio najceneje na #mimovrste Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.