KAALman Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 ekola... na servisih so mi v garancijskem roku ?e nekaj popravljali, pa niso naredili kot je treba... me pa zanima, ?e kdo ve, koliko stanejo robovi, da bi jih kupil in dal enemu sposobnemu kleparju/li?arju da mi zrihta tole... sem sli?al da so Mazdini to v garanciji delali tako, da so robove izrezali, in nove navarili... Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 ekola... na servisih so mi v garancijskem roku ?e nekaj popravljali, pa niso naredili kot je treba... me pa zanima, ?e kdo ve, koliko stanejo robovi, da bi jih kupil in dal enemu sposobnemu kleparju/li?arju da mi zrihta tole... sem sli?al da so Mazdini to v garanciji delali tako, da so robove izrezali, in nove navarili... Takrat, ko sm dal js rihtat C-jko sm jih ubavu od Hyundai Accenta, ker jih za Mazdo ni blo za dobit, va?no je blo, da je pasala okroglina, potem pa mi je klepar lepo predelu. Za oba skupi sm dal 150?. Predvidevam, da so za Mazdo dra?ji. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 jaz mam li?arja v LJ, ki je res dober - vse se da zment po svoje, ampak naredi ko ?us. Bi se ti spla?al dol pridet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tihi63 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Spletna trgovica SILUX 56,64 eur po komadu. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Ful ok ?tacuna, se dr?ijo roka in tud cena je vedno ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Activa Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Takrat, ko sm dal js rihtat C-jko sm jih ubavu od Hyundai Accenta, ker jih za Mazdo ni blo za dobit, va?no je blo, da je pasala okroglina, potem pa mi je klepar lepo predelu. Za oba skupi sm dal 150?. Predvidevam, da so za Mazdo dra?ji. Mazdo si s Hyundajem kri?al Citiraj
Deeyan Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Mazdo si s Hyundajem kri?al JBG, tak je pr?l, pa ?e najbolj je pasal Silux je fajn trgovinca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 23. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2011 jaz mam li?arja v LJ, ki je res dober - vse se da zment po svoje, ampak naredi ko ?us. Bi se ti spla?al dol pridet a bi ti njega lepo prosim vpra?al ob priliki, ?e si predstavlja okvirne stro?ke tega, da vsaj pribli?no vem? lahko tudi na ZS... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 a bi ti njega lepo prosim vpra?al ob priliki, ?e si predstavlja okvirne stro?ke tega, da vsaj pribli?no vem? lahko tudi na ZS... ce ti dam GSM bi sam poklical? Reces da sem ti dal jaz (sem ve? kje...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tihi63 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 ce ti dam GSM bi sam poklical? Reces da sem ti dal jaz (sem ve? kje...) Oj, tud mene bi zanimal kolk okvirno bi to stalo pa kolk ?asa to vzame. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.