jstdoma Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Ker sem imel mal prevec cajta sem se odlo?u da iz avta ki ga imam da dele odmontiram zavorne ?eljusti, jih obnovim in montiram na mojo Mazdo.Bom vidu do kam bom pr?u, ker ni tok lahko (beri poceni) kot sem mislu! Pa za?nimo: odmontiral prednje in zadnje ?eljusti Prvi problemi ?e pri vodilih! Sledi postopek demonta?e "bata":S stisnjenim zrakom "porinemo" bat ven iz ?eljusti. Uporabimo en kos lesa ali podobno da nam ne "odleti" ven. To je sploh pomembno pri prednih ?eljustih kjer sta dva bata. Druga?e gre ven samo eden. S kak?nim majhnim izvija?em previdno odmaknemo za??itno gumico in bat vzamemo stran. Gumico potisnemo navznoter in pazljivo odstranimo varovalni obro?ek okrog gumice. Gumico odstranimo. Dol vzamemo ?e notranjo tesnilno gumico. In vidimo kak?no je stanje batkov in gumic. Bolj slabo. :ne vem: Zaenkrat tolk. Zdej moram za??itit vse odprtine in navoje in potem dam peskat. 1 Citiraj
uklopko Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Hehe, obnova ?eljusti je meni lu?tno delo, pa ?e pi?tolo za peskat imam. Problem je, ker so tesnila za Mazdo svinjsko draga. Bom pa do spomladi spet (ve?je) ?eljusti pucal za Cliota, da jih vr?em gor. Citiraj
jstdoma Napisano 20. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Tesnila original za vse ?tiri ?eljusti so res ?ez 400?, neoriginal iz Nem?ije cca 100? Bom pa ?e pr nas mal povpra?u. Ker res nima smisla da dam slabe nazaj (?eprov je res sam ena tesnilna gumica slaba od ?estih - tista na sliki). Citiraj
uklopko Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Hehe, obnova ?eljusti je meni lu?tno delo, pa ?e pi?tolo za peskat imam. Problem je, ker so tesnila za Mazdo svinjsko draga. Bom pa do spomladi spet (ve?je) ?eljusti pucal za Cliota, da jih vr?em gor. ne pozabi name!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Tesnila original za vse ?tiri ?eljusti so res ?ez 400?, neoriginal iz Nem?ije cca 100? Bom pa ?e pr nas mal povpra?u. Ker res nima smisla da dam slabe nazaj (?eprov je res sam ena tesnilna gumica slaba od ?estih - tista na sliki). ?e kaj pametnega najde?, bi tudi mene zanima, ker imam zani? gumice na vodilih. Bi pa rabil za vse 4. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 To vse sem naredil v soboto na hondi Jazz, i zraven zamenjal ?e vse 4 diske, vse plo??ice in komplet olje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Naj nekdo prestvi to v temo DIY, dalje pa ?e s kak?no mastjo nama?ete bat in notranjost cilindra? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Naj nekdo prestvi to v temo DIY, dalje pa ?e s kak?no mastjo nama?ete bat in notranjost cilindra? ATE mast za mazanje cilindrov-batov v zavornih cilindrih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ne pozabi name!! Ni blema, samo najavi se prej pa bova zrihtala spotoma, ko se bo menjalo bremze. Pa se jih po?tima, speska, po?triha, ni da ni. ATE mast za mazanje cilindrov-batov v zavornih cilindrih. Daj povej kje ti to dobi? ker sam je nimam. Za vodila in plo??ice uporabljam bakreno mast oziroma tesnilom prilo?eno turbico masti zanje. Pa batek ponavadi nama?em z zavornim oljem preden ga vtaknem noter. Pa ko bo tole narejeno bi bilo res pametno, da se prepuca in prestavi v DIY. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Kupi? v ve? ali manj v vsaki avto trgovini. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 23. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2011 Vse razstavljeno in odpeljano na peskanje! Gumice za prednje ?eljusti ?e dobil - 28? za obe ?eljusti. Za zadnje so pa naro?ene. Citiraj
jstdoma Napisano 26. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2011 Sem imel glih eno uro cajta pa sm cilindr?ke spucal da vidim ?e bodo ?e dobri.Pa sam eden je mal "tko tko" ostali so ok. To je prej, to pa zdej. Citiraj
Symon Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Kupi? v ve? ali manj v vsaki avto trgovini. Hvala, urejeno. Sem imel glih eno uro cajta pa sm cilindr?ke spucal da vidim ?e bodo ?e dobri.Pa sam eden je mal "tko tko" ostali so ok.To ima? kar sre?o. Na 100NXu so bili tako zarjaveni, da sem rabil nove, ki seveda niso bili poceni. Citiraj
Štraus Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 ja lepo delo jaz sem to lansko leto naredil in sem dal za zadnji set gumic za levo in desno stran vsega 45 evrov v top avtu Ho?e sem pa prvo ?el k ?erbineku pa je mel za eno stran ceno 135 evrov idijoti nabavljajo isto poceni robo samo da pol pakirajo v vre?kice z napisom mazda Citiraj
jstdoma Napisano 3. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2011 ?ez vikend bom spet mal delu na tem projektu - ?e bo cajt.Dobu sm nazaj speskano, in pa gumice za spredi mam. Najprej morm pa pobarvat.Barvo sm kupu ?rno - neka posebna ki zdr?i 800°C (ko pobarva? mor? segret zadevo na 160°C da se strdi :ne vem: ) Citiraj
jstdoma Napisano 4. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2011 Pobarvani prvi kosi, in "pe?eni" v pe?ici pri 150°C za pol ure! Ena slikca: (pa ?e ena od prej - da se vidi razlika!) Citiraj
jstdoma Napisano 5. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2011 kera je to za ena barva? Kupljena v Bauhausu - temperaturno obstojna do 800°C.http://www.motipdupli.de/?L=2&id=534 Citiraj
jstdoma Napisano 5. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2011 No, prve ?eljusti so kon?ane. Zmontirane bodo ko bo toplej zuni - je gara?a ?ist polna.?e slikca nosilca na katerem sm mel ?eljust v pe?ici in pa slikca kon?anega izdelka! Citiraj
jstdoma Napisano 12. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2011 Spredaj zmontirano. ?e prezra?im sistem, pol pa na probno vo?njo. Citiraj
323 BA Napisano 12. marec, 2011 Prijavi Napisano 12. marec, 2011 @jstdoma: super opravljeno! Da si malo sposodim temo: Mene ?aka nabava zgornjih protipra?nih gumic za sprednje ?eljusti za 323f BA 1.5, ali kdo ve, kje je mo?no pri nas dobiti te zadeve? Na?eloma lahko tudi ebay, jaz sem ?e gledal, a ne najdem ni?esar pametnega... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.