rendy Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 pozdravljeni. pred kakim mesecem sem od bobija kupil meglenke in sem jih danes hotel vgradit. zmontiral sem stikalo v armaturno plo??o, pogledal v potni?ki kabini, ?e je varovalka notri in pri?el do faze priklapljanja meglenk. seveda sem naletel na te?avo. v konektorjih, ki so namenjeni meglenkam ni bilo toka. sedaj pa nevem kaj naj naredim. ko vklopim zadnje meglenke se sli?i nekak?en klik (oz neki tazga) pod voznikovim airbagom, ko pa prednje pa tega ni. mogo?er tm ti?i kak?en haklc? no upam, da mi bo kdo znal pomagat. lep pozdrav Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Mogo?e ti kak?en rele fali. Citiraj
rendy Napisano 21. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2011 no bom ?e tko vpra?u: je kdo dodatno montiru meglenke v 323f ba? marko mx-3: so pol tam pod airbagom kaki releji al kaj? (pa? butast upra?anje) tolk da nbom za brez veze razdiru Citiraj
mazdaman Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 vsake meglenke morajo biti priklopljene preko releja, mislim pa da ga ni noter ?e jih ni bilo vgrajenih original, so samo kabli. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Marko_mx-3 Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ?e sem pravilno sli?al, ko sem Han?otu gledal za gretje stekla, so tam nekje okoli sopotnika releji. Zelo verjetno je tudi za meglenke, vsaj ponavadi, so vsi na istem mestu. Druga?e pa kak service manual ali pa pogledat pri komu, ki ima meglenke ?e original. Citiraj
jures Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 V MX-5 mi delajo direkt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ?e sem pravilno sli?al, ko sem Han?otu gledal za gretje stekla, so tam nekje okoli sopotnika releji. Zelo verjetno je tudi za meglenke, vsaj ponavadi, so vsi na istem mestu. Druga?e pa kak service manual ali pa pogledat pri komu, ki ima meglenke ?e original. za zadnjo, za sprednje ne. vsaj sli?i se ga ne za sprednje, za zadnjo je kar glasen Citiraj
uklopko Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 razdri pod volanom,sledi ?icam stikala in bo? videl do kam se?e vseskupaj,?e bo? rabil pomo? se oglasi pa pr?gemo to zadevo lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
rendy Napisano 1. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2011 am, ma kdo delujo? stikalo za meglenke? za spredne seveda uglavnm vsa napeljava je izpeljana od a do ? sam stikalo je blo u kxxxx... Citiraj
uklopko Napisano 1. marec, 2011 Prijavi Napisano 1. marec, 2011 am, ma kdo delujo? stikalo za meglenke? za spredne seveda uglavnm vsa napeljava je izpeljana od a do ? sam stikalo je blo u kxxxx... probaj popravit stikalo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.