iceman22 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 Tko kot Jures pravi - motor za?ne vle?i iz kleti, se pravi da? gas pri 1000 obratih in lepo potegne kar za diesel glih ni zna?ilno. Da ne re?em kak?en u?itek je medpospe?ek, ko stisne? nekje pri 60km/h v tretji. Prehitevanja so pa sploh WooooW se strinjam z bossom...sam zanima me kako bi blo ce bi dal software cipat a bi lahko potem imel se kr ta cip notri? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lc4 Napisano 25. februar, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 ja ta box zacne trgat ze pri 3, programi naprej pa samo porazdelijo delovno polje....jaz se vozim komot 1000-1500rpm... Halo, a je to kaka skrivnost, ker nih?e ne pove od katere firme maste te boxe ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 crd tuning Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 nimajo za moj model,skoda bi ze naroco Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lc4 Napisano 26. februar, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 crd tuning Misli? resno ali se hecamo, ker nameravam kupiti.Ti boxi stanejo 89?,govorili ste o 200 in ve?, pa ful majhno izgleda na sliki. A imajo ti tudi za nastavljat razli?ne stopnje, kot pravite.Kolk pa se realno dvigne poraba. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 Misli? resno ali se hecamo, ker nameravam kupiti.Ti boxi stanejo 89?,govorili ste o 200 in ve?, pa ful majhno izgleda na sliki. A imajo ti tudi za nastavljat razli?ne stopnje, kot pravite.Kolk pa se realno dvigne poraba. 89 je osnoven, gre pa do 350?....od nenastavljivega, do nastavljivega do takega z daljincem (lahko med voznjo preklaplja?)nenastavljivega NE KUPUJTE (!!!) ?e imate DPF!!! v ceniku celo 400? a ker sem jih kupil ze kar nekaj za fante daje dobro ceno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lc4 Napisano 26. februar, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 89 je osnoven, gre pa do 350?....od nenastavljivega, do nastavljivega do takega z daljincem (lahko med voznjo preklaplja?)nenastavljivega NE KUPUJTE (!!!) ?e imate DPF!!! v ceniku celo 400? a ker sem jih kupil ze kar nekaj za fante daje dobro ceno Imam M6 brez DPF, 136hp. Kolk bi pri?el nastavljivi, oz. ali tudi nenastavljivi da tiste obljubljene konji?e.Ali tudi pri nenastavljivem avto lep?e vle?e iz nizkih obratov ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
snjaper Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 16. marec, 2011 kaj pa na to pravte http://www.tuningstyling.co.uk/tuning-styl...-tuning-styling, sam do konca preglejte... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tomozuki Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. maj, 2012 Se opravi?ujem, da pogrevam staro juho. Sedaj imam ta Mal Electronicsov box in zaenkrat ?e nisem zasledil neke razlike. Iz prve sem ga dal na 4, zdaj je na 6. Turbina ?e vedno za?ne ?opat pri 1800 obratih, prej ne. Naj dam ?e na ve?? Aja, pa dve diodi sta gor. Kaj pomeni katera? Ena mi sveti rde?e. Kdaj se pa druga pri?ge? ?e enkrat se opravi?ujem za nesmiselna vpra?anja in se zahvaljujem za odgovore :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tomozuki Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. maj, 2012 ?e eno vpra?anje. Kaj pomenijo ?rke, ki se nadaljujejo po ?tevilkah? So to samo naslednje stopnje? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Deli Napisano 25. maj, 2012 ?e eno vpra?anje. Kaj pomenijo ?rke, ki se nadaljujejo po ?tevilkah? So to samo naslednje stopnje? TT- To?no Tako Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.