Marko_mx-3 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Pri?el je tisti ?as v letu, ko bo treba zamenjat PC in zbiram ponudbe. Tako ?e ima ?e kdo kak?no pametno ponubo na plano z njo. Zaenkrat se zanimam za spodnjo zadevo, razen ?e ima kdo ponudbo za isto konfiguracijo za manj ? oz. bolj?o za iste ?. http://www.anni.si/trgovina/racunalniki-na.../atpii-pc3.html Citiraj
Hanco Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 tole ali tole Pa ?e popust zrihtamo za na?ega serviserja p.s. pri nas imamo samo na ke? Citiraj
daSKAn Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Tut jest bom mogu po?as razmi?ljat, da tole gajbo zamenjam... Citiraj
Gorjup13 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Hanco ti pr avteri dela??kaj pa?oziroma kjer oddelk? , k mi kr dost delamo z vami, ?eprou vedno mn ?e se ne motm. Citiraj
Hanco Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Na Birotehni, ampak smo iz Avtero cist povezani, smo v isti stabi in se itak skoraj vsi med sabo poznamo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Kaj pa kaj od tega HP Pavilion P6361fr [WE279AA] Core i3-530 2.93Ghz, 4GB DDR3 ram, 1000GB 7200rpm SATA hdd, DVD-+RW DL LS pogon, NVIDIA Geforce GT220 1GB, CardReader, mre?na, High definition audio, Windows 7 Home Premium! 450,00 ? HP Pavilion P6534.ch [XH742EA] Core i5-650 3.2GHz, 4GB DDR3 ram, 1000GB 7200rpm SATA hdd, DVD-+RW DL LS pogon, ATI Radeon HD5450 1GB, CardReader, mre?na, High definition audio, Windows 7 Home Premium! 620,00 ? HP Pavilion P6534.ch [WX167EA] Core i5-650 3.2GHz, 8GB DDR3 ram, 1500GB 7200rpm SATA hdd, DVD-+RW DL LS pogon, ATI Radeon HD5450 1GB, Wlan, CardReader, mre?na, High definition audio, Windows 7 Home Premium! 680,00 ? Vmes trenutno nimam. Tale je pa itak .... HP Pavilion HPE-340ch [WX147EA] Core i7-860 2.8Ghz, 8GB DDR3 ram, 1.5TB 7200rpm SATA hdd, Blueray DVD-+RW DL LS pogon, ATI Radeon HD5570 2GB, CardReader, mre?na, High definition audio, Wlan, mi?ka, tipkovnica, Win 7 H Premium! 770,00 ? Tega sem si prvo?u na ?ihtu in trga gate. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gorjup13 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 pa ne pavilion Prosm bej? od pavilionov?e kup? hp nj bo probook pa ?etut osnovn, aja edin ?e zbira? med pavilionom pa envyem pa le vzami paviliona Hanco pol pa velik sodelujemo, me zanima kjer od vs mi je ra?unalnik popravlu pred ene pol leta, od stele skurjen acer se mu morm zahvalt za izjavo o nepopravljivosti Citiraj
LabiGT Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 a hoces workstation hp z200 za 900 eur? mam enega v pristini in mi stoji, ker sem narocil napacnega za eno televizijo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Hanco Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Prosm bej? od pavilionov?e kup? hp nj bo probook pa ?etut osnovn, aja edin ?e zbira? med pavilionom pa envyem pa le vzami paviliona Hanco pol pa velik sodelujemo, me zanima kjer od vs mi je ra?unalnik popravlu pred ene pol leta, od stele skurjen acer se mu morm zahvalt za izjavo o nepopravljivosti Elitebook-a to je stroj Ja kaj si pa pri?akoval, ?e ma? plato skurjeno plate so od 300-700? ?e ne ve? Druga?e smo pa na zelo tesenem sodelovanju, kar se servisa ti?e Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 Prosm bej? od pavilionov?e kup? hp nj bo probook pa ?etut osnovn, aja edin ?e zbira? med pavilionom pa envyem pa le vzami paviliona Hanco pol pa velik sodelujemo, me zanima kjer od vs mi je ra?unalnik popravlu pred ene pol leta, od stele skurjen acer se mu morm zahvalt za izjavo o nepopravljivosti Kaj je narobe s pavilijoni, razen da se vsi prsti gor poznajo ?Js sem jih prodal vsaj 100 in z popolnoma nobenim niti ene te?ave, ker niso imeli AMD-jevga procesorja.Eden je enga povozil z avtom in je crknil samo ekran. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 Kaj je narobe s pavilijoni, razen da se vsi prsti gor poznajo ?Js sem jih prodal vsaj 100 in z popolnoma nobenim niti ene te?ave, ker niso imeli AMD-jevga procesorja.Eden je enga povozil z avtom in je crknil samo ekran. Ok nisem edini ?alabajzar pol S CX7 (!!) sem povozil ruzak in v njem Lenovo (ne thinkpad) ampak original Lenovo srebrne barve plastik fantastik.Po?ilo ohi?je in ekran po polovici - ampak ?e vedno polovica ekrana dela, in tudi pc ves , samo CD ne gre ven...za server?ek je dober (ali z zunanjim monitorjem) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 Jest imam tudi Paviliona od HP (laptopa) in kot je Ajvar napisal....ma vse dela super in normalno razen povsod je dost prstnih odtisov Citiraj
suicidal Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 ?e mene vpra?a?, ti svetujem Mac mini ali iMac. Samo moje skromno mnenje Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
daSKAn Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 ?e jest nabavljam PC in pojma nimam kaj se spla?a. Tok zadnje ?ase s temi serverji okol opletam, da sploh ve? ne vem kake grafike, plate in proci so ok in se spla?ajo. Tale home PC scena mi je ?ist u?la... Drga? pa glede pavilionov, jim ne zaupam preve? in ?e manj navdu?en nad njimi. Druga?e pa sploh nisem ziher ?e imajo kak support v SLO za njih. Da se jih kupit, ampak ?e crkne mislim, da so neke posebne procedure, kot za ostalo HP robo. Citiraj
Gorjup13 Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Govorim o novih pavilionih ne ta ?rnih, ta ?rni so bli kr kul tanovi aluminiasti pa niso tok zlo (se pa n? ne pozna gor) kup sandy bridge proc, i7 itk:D pa kako fajn radeonko, je pa odvisn kak rang sploh gleda?. Prenosnike se spla?a pa probooke kupvt, ?eprou jst si pa bom vrjetn tanouga pavilona kupuu in sicr dm1z po testih je baje supr, cena bo vredu pa k se ga potwika mu baterija zdr?i cca 11 urc za nezahtevno rabo, prek hdmi bo pa sposobn full hd vn vr?t Citiraj
jures Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Govorim o novih pavilionih ne ta ?rnih, ta ?rni so bli kr kul tanovi aluminiasti pa niso tok zlo (se pa n? ne pozna gor) kup sandy bridge proc, i7 itk:D pa kako fajn radeonko, je pa odvisn kak rang sploh gleda?. Prenosnike se spla?a pa probooke kupvt, ?eprou jst si pa bom vrjetn tanouga pavilona kupuu in sicr dm1z po testih je baje supr, cena bo vredu pa k se ga potwika mu baterija zdr?i cca 11 urc za nezahtevno rabo, prek hdmi bo pa sposobn full hd vn vr?t a je to ljubljan??ina al kuga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 ok sj nism tok nerazumljivo spisou. ali pa??? Citiraj
jures Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 ok sj nism tok nerazumljivo spisou. ali pa??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.