LabiGT Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Prejsnji teden sem bil v Pristini, in ko sem sel avto prat cist tko slucajno sem za avtopralnico videl rariteten Ferrari. To je Mondial iz leta '86, narejenih pa manj kot 1000. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Al je to kupil kak?en mogotec al pa je to cuzi muzi ukradeno?! Kakorkoli...zelo lepa zadeva..... LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 lepa gajba tak, ko mam mazdo na servisu, bi se te ?e pelal po vsej sili z njim :P druga?e pa je to del?ek avtomobilisti?ne zgodovine... Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 1. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2005 nimam pojma cigac avto je to, sam sigurno ni ukraden, ker kot je reku kaalman je to delcek zgodovine. Natanko 987 jih je blo narejenih. @kaalman: heh cisti off topic, A ves ce kombiniras albanscino pa anglescino tvoj nick pomeni, huh kako bi to prevedu, tisti ki zaziga Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 @kaalman: heh cisti off topic, A ves ce kombiniras albanscino pa anglescino tvoj nick pomeni, huh kako bi to prevedu, tisti ki zaziga za?iga ognje ? druga?e pa tudi ?e nem??ino pa sakndinav??ino pa angle??ino kombinira?, pomeni to skoraj ple?ko khal man ali pa nizozemsko kaal-> ple?av btw... iz tega izhaja moj nick Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 1. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Vedu sem da nisem prav prevedu. Lahko tud tisti ki "lights fire", ampak v "slangu" pomeni "the one that kicks ass"... ...skratka lep oldtimerski Ferrari (da ostanem v topicu) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Kyuss Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Druga?e pa, Kaalman, Kalman je tudi prekmursko ime, tj. izpeljanka iz imena Koloman, s tem da je prvi a nenormalno dolg, kar je zna?ilno za prekmur??ino. Ampak ti to najbr? ?e vse ve? - govorim zaradi drugih. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
torstorm Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 wau, koliko pa pride tak ferrari, saj je ?e zelo star. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
eye Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Avto dobr ni kej sicer u letih, to mu pove?uje ceno, kot da ?e tko ni visoka heheh. Sam ga prou NE bi imel, sam zarad 1 razloga - ker nebi ni? spal :D:D Citiraj
bolee Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 Sam neki ne razumem, zakaj ma na tablcah levo napisan leto 2003 Citiraj
LabiGT Napisano 2. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2005 To ma napisan ker takrat je bila prva registracija. Na Kosovu je tko narejen, to se je zacelo po letu 1999. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 Je pa sme?no kje si ga slikal... med barakami, kontejnerji in drugo ?aro... tale avto spada v muzej ali pa na angle?ko travco... Vozi? ga pa samo tolko, da ima? izgovor, da ga lahko non-stop glanca? Citiraj
LabiGT Napisano 2. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2005 Ja res, jaz tud nisem mogu verjet kje je bil parkiran...No to je pa del drugega Ferrarija (takrat, 10 let nazaj je tako ogledalo stalo nekaj cez 500mark), sicer je to masovna produkcija: Ferrari 348TB...druzinski prijatelj ma tega (se vedno), meni pa takrat dal kot spomin pokvarjeno ogledalo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 Ja res, jaz tud nisem mogu verjet kje je bil parkiran...No to je pa del drugega Ferrarija (takrat, 10 let nazaj je tako ogledalo stalo nekaj cez 500mark), sicer je to masovna produkcija: Ferrari 348TB...druzinski prijatelj ma tega (se vedno), meni pa takrat dal kot spomin pokvarjeno ogledalo Sicer malo kinkky darilo...ampak ok....ferrari je pa le ferrari.....će ho?e? ti zrihtam ?e pokrov?ek od rezervarja.....hihihii ?Ala mala Labi.... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.