uklopko Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Kot ?e nekateri veste sem dolgo govoril da bom dodal nekaj v avto med mojo bolni?ko!Kaj naj re?em kon?no dodano-pa ?e celo dela Sam sem dodal 3 ?tevce ,temp.in pritisk olja ter vacuum meter(pa? mi je v?e? da kazal?ki ska?ejo sem in tja). Na 1. mestu je bilo potrebno naro?iti konzolo ki jo pritrdi? na armaturo,potrebno je malo predelave da potem nastane kar pa? nastane Nekaj slik. slike ni?o najbol?e ampak se vidi bistvo lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Mi zaupa? kje si kupil ?tevce, ker take rde?e bi direkt jaz rabil... Druga?e pa super izpeljano Citiraj
iceman22 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 fajn ti je ratalo... Citiraj www.trziskisladoled.si
Marko_mx-3 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 super, bo? moral v ?ivo pokazat ?e vakum res deluje Citiraj
Sishi Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Nice a ti zdaj dela vse BP? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 25. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Nice a ti zdaj dela vse BP? recimo da ja mi je pa zanimivo to da preko nastavka za olje dobijo senzorji slabo maso sem moral dodatno maso pripeljat do senzorjev Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 recimo da ja mi je pa zanimivo to da preko nastavka za olje dobijo senzorji slabo maso sem moral dodatno maso pripeljat do senzorjev Daj ?e dodaj kak?no dodatno maso iz motorja na karoserijo! Citiraj
uklopko Napisano 25. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Daj ?e dodaj kak?no dodatno maso iz motorja na karoserijo! v planu danes,ali v kratkem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 pa glej da bo rumenozelen kabl Citiraj
jures Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 pa glej da bo rumenozelen kabl s PTT trakom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 pa glej da bo rumenozelen kabl ma to je enosmerna, bo vredu tut kr ?rn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 Me veseli, da si uposobil. Bo? mogel poklicati enkrat ko bo? na parkingu, da jih vidim kako izgledajo zdaj zmontirani. v planu danes,ali v kratkem No to pa le daj. Citiraj
rendy Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 lepo izpdl zdej ti pa ?e manka na levem stebri?ku barometer turbine... Citiraj
uklopko Napisano 25. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2011 lepo izpdl zdej ti pa ?e manka na levem stebri?ku barometer turbine... A ?e ni zadosti da je za kompresor :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 recimo da ja mi je pa zanimivo to da preko nastavka za olje dobijo senzorji slabo maso sem moral dodatno maso pripeljat do senzorjev Mislim, da mora? pritisk olja direkt na minus akumulatorja vezat: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 Zdej pa malo pretiravate. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 28. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2011 Zdej pa malo pretiravate. no glih na akomulator nisem vleku kabla sem pa dodatno na blok motorja dal en -Je pa res preko preko tistega vmesnika slaba masa in ?tevci niso delal tako kot bi moral Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 no glih na akomulator nisem vleku kabla sem pa dodatno na blok motorja dal en -Je pa res preko preko tistega vmesnika slaba masa in ?tevci niso delal tako kot bi moral Eloksacija NE preveja ?toma in deluje kot izolator !Ti mora? z motorja na tohi?je tipala napeljat maso in bo? zmagal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.