Mazda323 Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 No zaenkrat, dve fotki kako zgledajo veke ( so ?e nepobarvane ) na 323BJ, slike so mogo?e malo slabe ker je slikano v gara?i, to je tisti del na sliki ko je ?rn ( ker ?e niso pobarvane ) !! Treba nekaj dat na forum da vam ne bo dol?as! Mnenja??? Citiraj
KAALman Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 hujdo sam barva ?e ne sede Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 1. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Se strinjam, moram ?e jih dat pobarvat samo ?e jih ne bom sedaj ker ?e pride zraven ostalo barvano kar je ?rno!! Citiraj
vuk Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Niso ?voh bi rekel...ostalo ?e ve?...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Sishi Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 Dobro zgleda.... P.S. Ko bi tudi jaz znal tako slike pripenjat eno za drugo :ne vem: ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 Dobro zgleda.... P.S. Ko bi tudi jaz znal tako slike pripenjat eno za drugo :ne vem: ... lej, saj jih on ne pripenja on ji h je nalo?il na spletni album (www.moj-album.com ali pa www.mobisux.com npr.) in tukaj samo link do njihj vstavil... to sva ?e mela lekcijo Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 lej, saj jih on ne pripenja on ji h je nalo?il na spletni album (www.moj-album.com ali pa www.mobisux.com npr.) in tukaj samo link do njihj vstavil... to sva ?e mela lekcijo OK hvala. Sem mislil, da rabim svojo internetno stran za to. P.S. Sorry k sem off topic Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 Ej lepe veke....predvsem pa me je tisti zooom zooooooom impresioniral.....pohvalno...morem re?t..... Tako da ideje za mojega ?e dobivam..)) LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.