David Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 IME:Darko Mrak ZELJENA SLUZBA: Karkoli je na voljo. Ce bi iskal sluzbo po svojih merilih, ze ne bi bil tukaj. ZELJENA PLACA: 450.000 SIT na mesec, sluzbeni avto, zastonj uporaba fitnessa in boni za malice in kosila. Ce to ni mogoce, dajte ponudbe Vi, pa se bomo cenkali. IZOBRAZBA: Seveda. PREJSNA SLUZBA: Suzenj sefov. PREJSNJA PLACA: Manj kot sem vreden. NAJVECJI DOSEZEK V PREJSNJI SLUZBI: Moja velika zbirka ukradenih svincnikov vseh vrst. PREJSNJO SLUZBO STE ZAPUSTILI KER: Govorilo se je da sem spal s sefovo zeno. KDAJ BI LAHKO DELALI: Kadarkoli. KDAJ BI NAJRAJE DELALI: Od 1:30 do 3:30 v ponedeljek, torek in cetrtek. VASE POSEBNE SPRETNOSTI: Te so pa bolj osebne narave. NASLOV VASEGA TRENUTNEGA DELODAJALCA: Ce bi ga imel, mar bi bil tukaj? IMATE KAKSNO ZDRAVSTVENE RAZLOGE, ZARADI KATERIH NE SMETE DVIGNITI 50kg: Cesa? IMATE AVTO: Bolj primerno vprasanje bi bilo: Imate avto ki dela? KAJ BI RADI DOSEGLI V NASLEDNJIH PETIH LETIH: Rad bi bil na Havajih, se napijal in imel eno dobro bejbo, ki bi mislila, da sem najlepsi na svetu. HVALA KER STE SI VZELI CAS ZA TA OBRAZEC: Ni za kej. Hvala VAM za svincnik. LP daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 In the immigration office: -Name? -Abu Dalah Sarafi -Sex? -Four times a week. -No, no,...male/female? -Male, female...sometimes camel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 2. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2005 hihihihi dobra ta........ LP daVid Citiraj Feel free....
dilar Napisano 2. junij, 2005 Prijavi Napisano 2. junij, 2005 se pogovarjata dva frenda, pa prav pru: ''ti, a se ti je bipritm kej spremenu odkar se je ura zamenala?'' drugi: ''ej ve? d se mi je. prej mi je stau u postli, zdej mi pa na avtobusu!'' :Dsmeh:D ajde, Rejc Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.