Skoči na vsebino

Mazda 323F katero dimenzijo pnevmatik na 16ke

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je 323f napisal:

sam ce bi dou recimo 205 gor je vrjetn treba dt se distancnike ane?

Ta teden bom dal gor gume 205/45 R16, pol grem ?e optiko na?telat, ko bo pa to narejen bomo pa vidl ?e bo vredu zgledal pa, ?e bo pasal lepo v kolotek in, ?e so dost vn potisnene. Za te feltne, ki jih mam jaz je tko, da je ?e na TUV certifikatu predpisana guma 205/45 R16 tko, da na?eloma nebi smel bit problemov. Bi mogl pasat brez distan?nikov. :)

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Evo en update za nove feltne in gume. Zadevo sem ?el v?eraj zjutraj homologitrat, homologacija je potekala brez problemov, majstr je vn uletu s fotoaparatom in poslikal cel avto, izpolnu sem zahtevek za predelavo, ?el pla?at 49 ojri?ev ( homologacija in karton?ek za homologacijo, samo homologacija pride 34 ojrof ). med tem je pa mojster pogledu, ?e vse ?tima ( da so papirji pravi in gume prave dimenzije ) potem mi je pa samo ?e izdal karton?ek in rekel sre?no vo?njo :)

Orientacija stro?kov :

- Plati??a 200 e

- Gume Kumho Ecsta ku31 348 e minus popust se pravi 300 e z monta?o

- Nove matice 16 e

- Homologacija 49 e

- Kebab 3.5 e ... la?en sem bil pa?

Vse skupaj me je pri?lo 568.5 e

Pol se pa vpra?a? ?e se spla?a?... :D doda? ?e 200 e pa ma? novo F-ko :)

Napisano
  je Bo?ty napisal:

Evo en update za nove feltne in gume. Zadevo sem ?el v?eraj zjutraj homologitrat, homologacija je potekala brez problemov, majstr je vn uletu s fotoaparatom in poslikal cel avto, izpolnu sem zahtevek za predelavo, ?el pla?at 49 ojri?ev ( homologacija in karton?ek za homologacijo, samo homologacija pride 34 ojrof ). med tem je pa mojster pogledu, ?e vse ?tima ( da so papirji pravi in gume prave dimenzije ) potem mi je pa samo ?e izdal karton?ek in rekel sre?no vo?njo :)

Orientacija stro?kov :

- Plati??a 200 e

- Gume Kumho Ecsta ku31 348 e minus popust se pravi 300 e z monta?o

- Nove matice 16 e

- Homologacija 49 e

- Kebab 3.5 e ... la?en sem bil pa?

Vse skupaj me je pri?lo 568.5 e

Pol se pa vpra?a? ?e se spla?a?... :D doda? ?e 200 e pa ma? novo F-ko :)

s tem gumam bo? ziher zadovoljn ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.