Skoči na vsebino

Stru?no pitanje...

Ustvari kratki URL

qwerty

Priporočeno sporočilo

Zanima me kaj lahko naredim ko mi predn sploh karkoli odpre melje melje melje 5-10s pol ?ele ofne... Okeii to ni dost podatkov... Linija je 20/20, imam wi-fi, in imam zelooooo velik pink... 54ms... Kar se pa naprev ti?e... Imamo siolov router ki pretvori optiko v kabl... Pol je bil e ?as v router vklju?en USB za wi-fi ki pa je za?el ?trajkat in smo dokupl pa? wi-fi postajo... Zdej se pa men zdi da ga trije po?arni zidi toklk zabremzajo za mu ni? ni jasn... Router ma svojga, wi-fi router ma svojga pa ?e komp ma svojga...

Any ideas..?

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zanima me kaj lahko naredim ko mi predn sploh karkoli odpre melje melje melje 5-10s pol ?ele ofne... Okeii to ni dost podatkov... Linija je 20/20, imam wi-fi, in imam zelooooo velik pink... 54ms... Kar se pa naprev ti?e... Imamo siolov router ki pretvori optiko v kabl... Pol je bil e ?as v router vklju?en USB za wi-fi ki pa je za?el ?trajkat in smo dokupl pa? wi-fi postajo... Zdej se pa men zdi da ga trije po?arni zidi toklk zabremzajo za mu ni? ni jasn... Router ma svojga, wi-fi router ma svojga pa ?e komp ma svojga...

Any ideas..?

Kaj bi ti odpiral?

Strani na webu ali programe?

Kolk memorije?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

haha 54 ms velik ping.............tamau ?e ve? ne kaj pomen met velkega :harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zdej sm neki zrihtal da je padel na 4ms... nek program pa zvezano je tko da gre optika v router, iz routerja UTP kabel v wifi...

?zmeden??zmeden?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?zmeden??zmeden?

kolega mi je poslal en program?i?... sam nwm al je bilo to ali pa samo dejstvo da sem na wi-fi izklju?il firewall pa na routerju dodal izjeme...

zdele testiral 5ms ping...

Ping ?e manj... Manj pa ne gre ;)

Objavljena slika

Objavljena slika

stabilen Ping... Ono je vse izklopljeno pa ga zgleda ?e zazanat ne more...

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

kolega mi je poslal en program?i?... sam nwm al je bilo to ali pa samo dejstvo da sem na wi-fi izklju?il firewall pa na routerju dodal izjeme...

zdele testiral 5ms ping...

Ping ?e manj... Manj pa ne gre ;)

Objavljena slika

Objavljena slika

stabilen Ping... Ono je vse izklopljeno pa ga zgleda ?e zazanat ne more...

?udm se tvoji konfiguraciji :D

optiko v ruter, predvidevam da ima? WIFI RUTER - vse v enem...

od providerja optike pa ima? opti?ni modem v katerega pride optika iz modema pa RJ45 - 1 za TV, 1 za telefon, 1 za internet katerga f?tekne? v WAN Wifi ruterja?

Je tako? al dons ?e vse druga? :hudicek:

Sicer pa ?e si povezan z Wifi ne pri?akovat potem mirakul na optiki, testiraj s kablom do PCJA!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sej verjetno ima tko in ?e vedno je tako :)

Wifi ima tudi fukcijo da zmanj?a prenos podatkov, ?e ni aktivna linija, samo po?ilja paketke za vzpostavljanje povezave. Potem ko pa klikne?, pa ?e nekaj ?asa traja, da na polno aktivira brez?i?no linijo in po?lje tvojo zahtevo po spletni strani v svet.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sej verjetno ima tko in ?e vedno je tako :)

Wifi ima tudi fukcijo da zmanj?a prenos podatkov, ?e ni aktivna linija, samo po?ilja paketke za vzpostavljanje povezave. Potem ko pa klikne?, pa ?e nekaj ?asa traja, da na polno aktivira brez?i?no linijo in po?lje tvojo zahtevo po spletni strani v svet.

+ nekateri ruterji imajo malora za??ite za Wifi.

Kabel je le kabel - ?e ve? pri meni lavfa od podstrehe, kejr je famozna antena do pisarne po ?tromu :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

telekomov modem v kterga gre optika in dva kabla za mojo sobo za net... tretji kabel je pa za wifi router

sam potem ima? lo?ene mre?e?

tisti kabli z telekomovega modema sta potem na drugi mre?i kot ?e ima? tretji kabel v wan wifi ruterja ta pa oddaja svoje DNS adrese klientom ki so vezan nanj preko wifi

1. in 2. kabel sta za TV in telefon :), te 2 kabla daj v ethernet porte Wifi ruterja pa bo bolje

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.