YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 A dejte no, puste "mo?akarja" pr miru ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Lojz je under cover - podobno kot Bond al pa Spiderman! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lojz Napisano 22. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Fantje Bogdej! Zdele sm s prkolico prpelov deset mladih koko?, da bodo do velike no?i ?e jajca znesle da bomo mel za prihajajo?i najve?ji katoli?ki praznik doma?e pirhe. Ta stare koko? so za?ele krepavat pa ?ist so nehale nosit jajca. Nima? kej s tako kuro k je okol vratu pa po rit ?e ?ist o?opana. ?e petelin ne mara ve? skakat nanje. Se mi je zdelo, da je blo petelina kar sram, da ma tak zanikaren in o?opan harem u kurniku. Sem ?e pomislu, da bi YavarYe X6V6- ju zapelal kak?no staro ko?ko, ker vem da ma rad koko?i, ampak, ?e za petelina niso dobre take stare kure, jih tud njemu neb prvo??u. Sem pa kupu take grahaste pasme, tako da ma petelin zdej kar dost posla. Upam da bo dost pirhov za ?egnat nest. Kdaj to?no je letos velika no?? Citiraj
jures Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Fantje Bogdej!Zdele sm s prkolico prpelov deset mladih koko?, da bodo do velike no?i ?e jajca znesle da bomo mel doma?e pirhe za najve?ji katoli?ki praznik. Ta stare koko? so za?ele krepavat pa ?ist so nehale nosit jajca. Nima? kej s tako kuro k je okol vrata pa po rit ?e ?ist o?opana. ?e petelin ne mara ve? skakat nanje. Se mi je zdelo, da je blo petelina kar sram, da ma tak zanikaren in o?opan harem u kurniku. Sem ?e pomislu, da bi YavarYe X6V6- ju zapelal kak?no staro ko?ko, ker vem da ma rad koko?i, ampak, ?e za petelina niso dobre take stare kure, jih tud njemu neb prvo??u. Sem pa kupu take grahaste pasme, tako da ma petelin zdej kar dost posla. Upam da bo dost pirhov za ?egnat nest. Kdaj to?no je letos velika no?? Po moje jih je ?e radioaktivnost dobila, paz da ti cvi?ek ne zavre Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Lojz pohvala za dobro objavo, sem se kar nasmeju! Tanajve? cerkven praznk pride letos na Petek 13., enkat v maju! No u resnic je pa 24.4.2011 datum po kermu spra?uje?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 ?estitke ob na?em dana?njem dnevu, morda nas celo prileten gospod z Dolenjske kaj obi??e na forumu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.