Skoči na vsebino

Pozdravljeni vsi norci

Ustvari kratki URL

Lojz

Priporočeno sporočilo

Ma? kar malo prav. Sem pogruntal da, ?e se ho?em zastopit na tem forumu moram bit al malo neumen, al moram bit cestni norec, al pa moram bit malo pijan. Jaz sem se odlo?u za tretjo varianto.

ok, pa si pol sploh kdaj trezen? :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• Odgovori 205
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

?Pa da bi bil tvoj sosed, glede na to da je tvoj Piki zelo agresivna ?ival na divjake(kar nikoli nisem reku da nisem), bi ga dal pol od hi?e ?

A zdaj se bo? pa na mojga ubozga psa Pikota zgovarjal? Dokler bo? hodil v vas k Rezki in se s Pikom ?e ne bosta dobro spoznala bo Piko na gobcu nosil nagob?nik, potem ga bo nosil pa na riti, da ga slu?ajno ne bo Jo?ako?a kje iznenadil. Sicer je pa Piko ?e precej star (13) let in se bojim da bo reve? kmalu od starosti crknil. ?e bi ga pa fotral ti, ker si gorenc, bi Piko verjetno crknil pa od lakote.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

A zdaj se bo? pa na mojga ubozga psa Pikota zgovarjal? Dokler bo? hodil v vas k Rezki in se s Pikom ?e ne bosta dobro spoznala bo Piko na gobcu nosil nagob?nik, potem ga bo nosil pa na riti, da ga slu?ajno ne bo Jo?ako?a kje iznenadil. Sicer je pa Piko ?e precej star (13) let in se bojim da bo reve? kmalu od starosti crknil. ?e bi ga pa fotral ti, ker si gorenc, bi Piko verjetno crknil pa od lakote.

Ti pa res zna? z ?ivalmi, js ga niti futral nebi ker mi ga nebi bilo treba, pa ?e tolk mal sem doma da nima smisla da bi sploh mel cucka doma.

Kva pa ti a k tvoji kdo kj pride vmes ko si "na delovnem mestu", in malo pregleda podvozje in malo nastavi optiko ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ma z po?tarji zmenjeno da malo ostanejo pa podpisujejo.

Je njegova takoj vesela ko nekaj treznega zagleda in upa da jo bo revma minila, ki jo je staknila ker poleg fajhnega dedca spi.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ti pa res zna? z ?ivalmi, js ga niti futral nebi ker mi ga nebi bilo treba, pa ?e tolk mal sem doma da nima smisla da bi sploh mel cucka doma.

Kva pa ti a k tvoji kdo kj pride vmes ko si "na delovnem mestu", in malo pregleda podvozje in malo nastavi optiko ?

Noben ne pride, ker se psa bojijo. Pet let nazaj je k hi?i pri?el optiko ?telat en ?uden kosmat in dolgolasi gorenc, pa ga je moj ku?a Piko nagnal in gorencu odtrgal desno hla?nico. No, takrat je bil Piko ?e mlaj?i in je dobro tekel. Piko ima ?e zdaj tisto odtrgano hla?nico in v svoji pasji uti le?i na tej hla?nici.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Noben ne pride, ker se psa bojijo. Pet let nazaj je k hi?i pri?el optiko ?telat en ?uden kosmat in dolgolasi gorenc, pa ga je moj ku?a Piko nagnal in gorencu odtrgal desno hla?nico. No, takrat je bil Piko ?e mlaj?i in je dobro tekel. Piko ima ?e zdaj tisto odtrgano hla?nico in v svoji pasji uti le?i na tej hla?nici.

lahko bi mu kako psico privo??il ne pa da se mantra z tisto hla?nico, ki je verjetno ?e cela trda on pa oguljen od spodaj.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

lojza je zgleda baba spet za?ela tepst in mora svoj gnev izlit na tem forumu.

nevem kaj ti je ajvar naredu, osebno ga poznam in morm re?t da je uredu ?lovk, pa tudi zelo veliko ve in tudi velika ve?ina drugih fantov je prav tako zelo uredu. kerokoli te?avo sem imel so mi znali pomagat (seveda kar se avta ti?e) in tudi to je poanta tega foruma. nisem zasledil teme kjer bi se nekaj fursirali in ogro?evali soudele?ence v prometu, kar za druge forume ne morem re?i. ja mislim honda forum.

to je avtomobilski forum in sem sodijo take teme kot jih imamo, ne pa neke brezvezne bedarije kot jih kvasi? TI!

pomoje ima? dovolj drugih forumov, kjer se lahko prito?uje? nad divjaki in kako je brezvezen zakon, ki omejuje alkohol med vo?njo. tudi sam sem dolenc in ko pijem ne vozim, ko vozim ne pijem.

sedaj pa ?e forma?em: ne prilivajte olja na ogenj, saj vidite da samo i??e pozornost, pomoje je imel te?ko otro?tvo (jst sem ga imel tudi pa ne serjem takih klanf)

lojz briga me kolk me bo? raztrgal v svojih naslednih postih, ti kr ?e ti pa?e.

TO JE MOJ ZADNJI POST V TEJ TEMI!

Dej se ti majster zmen, da me bodo na honda forumu odBANali! Nekdo, ki sodeluje tukaj in na honda forumu, se me je ustra?il in za?pecal moj IP, da so me na honda forumu BANali ?e predno sem se sploh pojavil in prijavil na njihov forum. BANan sem bil takoj zatem, ko je tukaj nekdo rekel naj grem na honda forum divjake kurcat in ko mi je napopal link od honda foruma. Ko sem kliknil na link hondinega foruma mi je takoj izpisalo, da sem iz foruma izklju?en. Pa sploh nikol ?e nisem bil vklju?en tam. ?udno a ne? Zrihtaj to, pa ti obljubim eno doma?o prekajeno klobaso pa liter cvi?ka. No dej!
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

lahko bi mu kako psico privo??il ne pa da se mantra z tisto hla?nico, ki je verjetno ?e cela trda on pa oguljen od spodaj.

To ma? pa prav. Ampak moj Piko zgleda, da je tak kot YavarYe X6V6. Ko se kuzle gonijo Piko pono?i spodkoplje ograjo in jo mahne u kurbarijo. Je v soseski vsepolno ??enetov podobnih mojemu Pikotu. O?ent se pa na? Piko no?e, glih tako kot se no?e o?enit YavarYe X6V6. Sta si kar malo podobna. Po mojem bi se tadva zastopila.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

najbr? nisi edini :bravo:

ej Lojz, dej mal prenehi z alkoholom :P

Predlagam - kontra, da ?e mal poja?a in jezik ?e bolj ste?e! :danzoman::bravo::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Predlagam - kontra, da ?e mal poja?a in jezik ?e bolj ste?e! :danzoman::bravo::punk:

njabr? ma? prov, sam preve? pa spet ne, sploh ?e kako ?marnco pije, da nebo 4x4 dobu :D

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Evo najdu Lojzove nasvete ?enskam kako naj se obna?ajo do mo?kih... :P

V: Moj mo? si ?eli seksa v troje z menoj in mojo sestro. Kaj naj storim?

O: Izgleda, da vam je va? mo? zelo zvest. Va?a sestra ga privla?i le zato, ker je podobna vam. Zaradi troj?ka bodo va?e dru?inske vezi postale le ?e bolj tesne. Zakaj ne bi vklju?ili tudi kak?ne sestri?ne? Po skupinskem seksu se vsem prile?e dobra hrana, zato ne pozabite pripraviti kak?en slastni zalogaj.

V: S svojim partnerjem ?e nikoli nisem do?ivela orgazma. Pomagajte mi!

O: ?enski orgazem je le mit, ki so ga raz?irile militantne feministke, ki sovra?ijo mo?ke. Za nadaljevanje ?love?ke vrste je popolnoma nepotreben in zato povsem nekoristen. Svojemu mo?u ga nikoli ve? ne omenite, raje mu skuhajte kak?no dobro kosilo.

V: Moj soprog od mene neprestano zahteva oralni seks. Kaj naj storim?

O: Ustrezite mu. Sperma je zelo okusna in ne redi, zaradi nje pa bo va?a ko?a ?e posebej sijo?a. Tega se dobro zaveda tudi va? mo?ki. Njegova ponudba je zato popolnoma nesebi?na, saj je za mo?ke oralni seks celo bole?. S tem vam le izkazuje svojo ljubezen, vi pa mu svojo hvale?nost lahko izka?ete z okusno ve?erjo.

V: Moj mo? vse preve? ve?erov pre?ivi v dru?bi svojih prijateljev. Je to normalno?

O: Seveda, to je povsem obi?ajno obna?anje, ki bi ga morali celo spodbujati. Mo?ki je po du?i lovec, ki se mora dokazovati pred drugimi mo?kimi. Pitje s prijatelji je zanj zelo stresno, povratek domov v va? objem pa pravo olaj?anje. Ne pozabite ga pri?akati s toplo besedo in okusnim obrokom.

V: Moj partner ?e po 15 skupnih letih ne ve, kje se nahaja moj ??egetav?ek.

O: Va? klitoris ni skrb va?ega mo?a. ?e se ?e morate igrati z njim, potem to delajte v va?em prostem ?asu. Dru?inski prora?un lahko obogatite tako, da se pri tem snemate, posnetek pa prodate na bolj?em trgu. Za svojo sebi?nost se mu lahko oddol?ite tako, da mu kaj dobrega skuhate.

V: Moj mo? vse manj ?asa namenja predigri. Kaj naj storim?

O: ?e bi ga zares ljubili, potem mu ne bi bilo treba vlo?iti toliko truda, da vas pripelje do pravega razpolo?enja. Predigra je namre? za mo?ke zelo bole?a. Prenehajte si ?eleti ne?esa, kar je v?e? le vam, in mu v ?asu, ki bi ga zapravili za predigro, raje naredite sendvi?.

Nasveti ?enskam o seksu nasploh

V: Kako naj vem, daj sem pripravljena na seks?

O: Enostavno, vpra?ajte svojega fanta, on bo najbolje vedel, kdaj je pravi trenutek. V vpra?anjih ljubezni in seksa so mo?ki veliko bolj zreli in odgovorni, saj jim razsodnosti ne ovirajo ?ustva, kot pri ?enskah. To so dokazale ?tevilne raziskave. V znak hvale?nosti mu ne pozabite pripraviti okusnega zajtrka.

V: Kaj se pravzaprav dogaja med spolnim odnosom?

O: To je popolnoma odvisno od mo?kega. Pomembno je le, da delate tisto, kar vam on re?e, brez vsakr?nih vpra?anj. Mogo?e vas bo kdaj prosil, da naredite tudi nekaj, kar se vam na prvi pogled zdi malo ?udno. Vseeno to storite, potem pa mu skuhajte ve?erjo.

V: Kako dolgo pa bi moral seks sploh trajati?

O: Ne obstaja neka dolo?ena dol?ina, a vse nad dvema minutama je dobro. ?e je seks kraj?i, potem je to verjetno va?a krivda. Zapomnite si tudi, da se va? partner po seksu ne more upreti naravni ?elji, da vas hitro zapusti in odide s prijatelji v gostilno. Ne bojte se - ko bo pripravljen, se bo ?e vrnil, medtem pa mu lahko pripravite nekaj okusnih prigrizkov.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hoho - na? Lojz je vsesplo?ni obvlada?, ?koda d ga majo u Krki za vratarja! Nasveti so pa do jaja, ampak uboga Rezka! :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

lojza je zgleda baba spet za?ela tepst in mora svoj gnev izlit na tem forumu.

nevem kaj ti je ajvar naredu, osebno ga poznam in morm re?t da je uredu ?lovk, pa tudi zelo veliko ve in tudi velika ve?ina drugih fantov je prav tako zelo uredu. kerokoli te?avo sem imel so mi znali pomagat (seveda kar se avta ti?e) in tudi to je poanta tega foruma. nisem zasledil teme kjer bi se nekaj fursirali in ogro?evali soudele?ence v prometu, kar za druge forume ne morem re?i. ja mislim honda forum.

to je avtomobilski forum in sem sodijo take teme kot jih imamo, ne pa neke brezvezne bedarije kot jih kvasi? TI!

pomoje ima? dovolj drugih forumov, kjer se lahko prito?uje? nad divjaki in kako je brezvezen zakon, ki omejuje alkohol med vo?njo. tudi sam sem dolenc in ko pijem ne vozim, ko vozim ne pijem.

sedaj pa ?e forma?em: ne prilivajte olja na ogenj, saj vidite da samo i??e pozornost, pomoje je imel te?ko otro?tvo (jst sem ga imel tudi pa ne serjem takih klanf)

lojz briga me kolk me bo? raztrgal v svojih naslednih postih, ti kr ?e ti pa?e.

TO JE MOJ ZADNJI POST V TEJ TEMI!

Alo ne se spravlat na lojza !

To je tako kot bi se spravil na invalida(kar sploh ni lepo), tako al tako ga ?e zdrav raum zapu??a, zlate ?ile mu ska?ejo iz glave, revma ga trga, vidi ?e tud slabo, diha ?e kukrtolk ok, pa ?e to samo med po?irki "nagrajenega" cvi?ka.

Samo pazi mo?gan?ki pa delujejo 177% !

Puste Lojza na miru, in se raje kaj nau?ite od njega !

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jest ga nisem prej, niti ga ne bom zdej pogre?al.

?alsotno edino, da je tok ?eljan pozornosti, da se je pripravljen "pogovarjati" tudi z "starimi dobrimi kolegi".

Ampak saj vemo, kako je s cucki, ki so skoz zaprti. Lajajo na vsakega, sam da majo deu in da jih nekdo porajta...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?alsotno edino, da je tok ?eljan pozornosti, da se je pripravljen "pogovarjati" tudi z "starimi dobrimi kolegi".

Ampak saj vemo, kako je s cucki, ki so skoz zaprti. Lajajo na vsakega, sam da majo deu in da jih nekdo porajta...

Pobje ?tala totalna danes. Moj Pes Piko je spet u?el v kurbarijo. Sem ga iskal do zdajle. In kje mislte da sem ga najdu? Ne boste verjel, na sosedovi kuzli zlati prina?alki. Sta se sprjela, sploh nista mogla narazen in sta se ?la vlakca. Malo je ona njega ?lepala pol pa on njo. Jaz sem vzel ajmer vode in polival, ker se je ?e kuplunga palila. Psa sta vlekla vsak v svojo stran jaz sem pa z tistim vedrom vode za njima po dvori??u letal in po njuni riti polival. Komaj smo zadevo re?ili. Piko zdaj svojga ti?a v eni lu?i hladi in jezik ka?e, kuzla zlata prina?alka, pa svojo nabreklo fra?o v en star rekelc bri?e pa stoka kot daSKAn na WCju kadar ma trdo blato.

Ajd mejte se, moram it v kontrolo spet......

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Alo ne se zna?at na Lojzom, pa? je stru?ko za vse pa ?e prav ima brez da pomisli?.

Prosim da se starej?e spo?tuje tako ot se spodobi.

Pobje ?tala totalna danes. Moj Pes Piko je spet u?el v kurbarijo. Sem ga iskal do zdajle. In kje mislte da sem ga najdu? Ne boste verjel, na sosedovi kuzli zlati prina?alki. Sta se sprjela, sploh nista mogla narazen in sta se ?la vlakca. Malo je ona njega ?lepala pol pa on njo. Jaz sem vzel ajmer vode in polival, ker se je ?e kuplunga palila. Psa sta vlekla vsak v svojo stran jaz sem pa z tistim vedrom vode za njima po dvori??u letal in po njuni riti polival. Komaj smo zadevo re?ili. Piko zdaj svojga ti?a v eni lu?i hladi in jezik ka?e, kuzla zlata prina?alka, pa svojo nabreklo fra?o v en star rekelc bri?e pa stoka kot daSKAn na WCju kadar ma trdo blato.

Misli? zlato odna?alko?

A si se moderniziral in ima? net doma ?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

lojz, ?e ne z leti pa s tableti ane :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.