Skoči na vsebino

Pozdravljeni vsi norci

Ustvari kratki URL

Lojz

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 205
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Zbira informacije da nas bo ovadil :policaj: , ?e ne to pa vsaj ne?no od odzadaj na?gal.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Spet anonimni uporabnik Lojz na forumu. Kaj je Lojzek a ?ekira? Nogomet al kam bo ?el kak foruma? na morje, da ne bo? ?el tja kjer bi te kak trezen divjak s tega foruma povozil?

PS: Al i??e? legendarni skriti koti?ek kjer imamo pedrske debate, ponujanje fu?a, pomo? pri ovadbicah in bahanje koliko kje divja?

:jezicek:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Spet anonimni uporabnik Lojz na forumu. Kaj je Lojzek a ?ekira? Nogomet al kam bo ?el kak foruma? na morje, da ne bo? ?el tja kjer bi te kak trezen divjak s tega foruma povozil?

PS: Al i??e? legendarni skriti koti?ek kjer imamo pedrske debate, ponujanje fu?a, pomo? pri ovadbicah in bahanje koliko kje divja?

a on je bil tist, ki sm ga zadn? skor pofuru :hudicek:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kaj je Lojzek a ?ekira? Nogomet al kam bo ?el kak foruma? na morje, da ne bo? ?el tja kjer bi te kak trezen divjak s tega foruma povozil?

O?itno nekateri od vas, v ?ivljenju poznate samo skrajnosti. Nekateri od vas pa? mislite da vsak, ki ima zidanico in vinograd, je za vas avtomati?no pijanec in vsak vinogradnik, po va?i teoriji vozi pijan. Sicer vas do neke mere celo razumem, ker se z drugo skrajnostjo, to je prehitra vo?nja, celo tukaj hvalite. Saj vi ste tudi neke vrste pijanci! Vi pa imate avto in zato, ker imate avto mislite, da ga morate ti??at in z njim divjat. Torej va?a teorija se zaklju?uje sama po sebi in je kar nekako logi?na. Vinogradnik po va?i, teoriji mora biti pijanec - torej voznik avta po va?i teoriji mora biti divjak in mora vozit hitreje kot je zdravo in kot je dovoljeno.

Ampak nekateri, za raziko od vas, poznamo pa zmernost. Ne boste verjeli, ampak vino se da piti tudi zmerno, za zdravje, ob dobri jedi. In spet ne boste verjeli, tudi avto se da vozit zmerno po predpisih in omejitvah. In jaz prav to po?nem, vino pijem zmerno ob hrani, vendar nikoli kadar vozim in avto vozim zmerno ter po predpisih in nikoli hitreje kot je dovoljeno. Da dragi moji mazda?i, to se da. Da se po pameti in predpisih pit in da se po pameti in predpisih vozit avto. Vi ve? kot o?itno tega niste zmo?ni. Al orenk, al pa ni?.

?e malo okoli pitja vina. Veste dragi moji, vino je hrana. Vino je, ne boste verjeli celo zdravo, seveda, ?e ga pije? zmerno po pameti in takrat ko je to dovoljeno. Enako je z vo?njo avta. Dokler vozi? pametno po predpisih in omejitvah, je taka vo?nja zdrava, ko pa prestopi? dovoljeno hitrost in predpise, pa taka vo?nja ni ve? zdrava in ni ve? pametna. Taka vo?nja je nevarna in nespametna. Ste zastopili? Torej vi, ki se ne dr?ite predpisov in omejitev ste popolnoma isti kot pijanci, al pa celo ?e slab?i, saj kot trdite, vi divjate trezni. Torej ?e ste trezni, bi morali razmi?ljati pametno. Logi?no je, da pijanec ne more razmi?ljati pametno, ?alostno pa je, da vi ki trdite, da ste trezni, razmi?ljate tako neumno.

?e mogo?e malce o kulturi pitja vina;

Ne boste verjeli, nekateri ljudje radi dobro jedo. Nekateri ljudje se ne prehranjujejo samo z instant hrano tako kot vi. Vi jeste pa? brikete in zato sploh ne veste kaj je dobra hrana. Kdor pa ve, kaj je dobra hrana, ve tudi, da ob dobri hrani pa?e tudi dobro vino. Dobra hrana in dobro vino se dopolnjujeta. Eno brez drugega ni popolna hrana. Marsi kak?na hrana je popolna ?ele takrat ko jo poplakne? z vrhunskim in dobrim vin?kom. ?e mogo?e kdaj gledate kak?no kuharsko oddajo, kjer kuharji pripravljajo dobro hrano, lahko vidite, da ob tej hrani NIKOLI ne svetujejo kokakole, pepsikole, fruca, deita in podobnega umetnega sranja. Ob dobri hrani zmeraj priporo?ajo DOBRO vino. ?ele takrat je obrok popoln. Primer, ob pr?utu ne more? piti jabol?ni sok. Seveda lahko pije? tudi sok, ampak potem ne ve? kaj pa?e skupaj in sploh ne ve? kaj je dober pr?ut.. Saj ne vem, ?e ima smisel o tem razlagati nekomu, ki se prehranjuje z briketi, s hrano iz vre?k in s konzervami, ampak vseeno sem poizkusil malo ponazorit zadevo. Bo pa ta moj post sigurno spet razvnel dolo?ene instant kanone tukaj gor, da mi bodo spet lahko pridigali tukaj gor, ?e? Lojz pijanec, bej? spokaj s tega foruma, mi nismo divjaki, res da vozimo hitreje in celo mnogo hitreje od omejitev, ampak mi ?e nismo divjaki, ne to pa ne, mi smo bolj?i od pijancev itd....figo ste...isti ste kot pijanci. Pijanec je zadrogiran s pija?o, vi ste zadrogirani pa s hitrostjo.

Grem se stavit da bo zdaj padlo en kup "pametnih" replik. Ajde, za?nite! Jaz bom pa ?tel.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lojz.....

lepo te je brat.Res. M-Forum brez tebe bi bil kot kranjska klobasa brez zenfa.

:rispekt::rispekt::rispekt::rispekt:

Se podpi?em pod to!

PS: ugriznil si v vabo bolj kot mi v tvoje bedarije. :harhar: Je pa res, da tako kot ti trdi?, da pr?ut ne gre brez vina tudi jaz trdim, da pri 200+ konjev ne gre brez, da bi ga stisnil ampak na dirkali??u. Mogo?e nisi opazil, da je slika v mojem avatarju na dirkali??u? :zvizga:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Aha treba bo za?et razmi?lajt druga?e.

vsega zmerno ne pa tako kot rani divjaki jaz z mijima dvema avtoma komaj presegam konje ajvarja :ne vem:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lojz jaz bom po tvoji definiciji vedno divjak ker ni ga dneva, da ne bi kake omejitve prevozu, Predvsem tisto pred avtocestnimi hi?icami. Se trudim in nekako ne gre, da bi se 400m pred hi?ico vozil 60km/h nato zmanj?al na 40 in se nato naslednjih 200m za hi?icami do table ?e vedno vozil od 40-60km/h.

ne gre pa ne gre... se pravi sem divjak in ostal bom divjak, ker pa? peljem nekje mimo teh omejitev s hitrostjo +20km/h ve?. Ravno tako sem zadnji? med Trzinom in Meng?em sred nekega odprtega kri?i??a, kjer ni bilo nobenega avta prepeljal tablo 60km/h s cca +15km/h... res sem divjak neprilagojeni.

Ampak vseeno Lojz, a ti res v ?ivljenju nisi prekora?il nobene omejitve in nikoli nisi vozil z ve? alkohola v krvi kot je maksimalno ?e dovoljeno? Kolikor te tukaj berem si ?isti angel?ek brez enega samega greha :ne vem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Boss, to je Lojz, kaj sploh spra?uje? tak?ne nevmestne, gre?nik en! :harhar::P

Skratka me zanima kok je folka, ki nikoli ni prekora?il nobene omejitve hitrosti, pa da hkrati ne povzro?a (pretiranih) zastojev po cest - v stilu raznih starih mam in dedkov s klobuki na glavah, ki namesto 50 kmh peljejo raj?i 35! :whatever::vskalo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Se pardoniram :blush:

Skratka me zanima kok je folka, ki nikoli ni prekora?il nobene omejitve hitrosti, pa da hkrati ne povzro?a (pretiranih) zastojev po cest - v stilu raznih starih mam in dedkov s klobuki na glavah, ki namesto 50 kmh peljejo raj?i 35! :whatever::vskalo:

In ravno ta ata bi nato s temi 35km/h zapeljal v cono 30km/h in bi prekora?il hitrost - divjak en matori. :harhar:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Verjetno bi do takrat ?e zmanj?al na cca. 15kmh! :whatever::hudicek:

P.S. - pa tisti s klobuki so najbolj nevarni za volanom, a tale na? Star dec oz. Gustl tud nosi klubuk med vo?njo? :ne vem: :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hja, ?e ti ?tevec na avtu ka?e 1km premalo kot dejansko si divjak, ?eprav se tega ne zaveda?. Nima? kaj

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

taki me pa tolk razpi*****, da bi jih najraj? porinu naprej :whatever::whatever:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

taki me pa tolk razpi*****, da bi jih najraj? porinu naprej :whatever::whatever:

Zelo te?ko ker hitrost vzdr?uje z bremzo (avto bi sam ?u hitreje)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jebiga - mi smo o?itno nepobol?livi divjaki - priznam; ve?kat ?ez naselje letim cca. 60 kmh! :blush:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

G. Lojz po va?em lepem in dolgem postu, sem ugotovil da bi zato ker na?eloma izhajam iz kmetije, jem samo doma?o hrano, meso,zelenjavo,... in NE pijem niti kapljice alkohola v nobeni obliki in sestavini(vino,?gane pija?e, likerji,...) o?itno ne vem kaj je dobra zdrava doma?a hrana in me bo kmalu zaradi tega pobralo.

Sem narobe razumel ? ?zmeden?

Kar se pa hitrosti ti?e pa bolje da ne ve?, ker 260 vrancev ne samo da nivo zorje ampak ?e kaj drugega. :blush:

PS. Pa ?e to sedaj je zadeva Lojz nekako takole "Kar si sejal to sedaj ?anje?".

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jebiga - mi smo o?itno nepobol?livi divjaki - priznam; ve?kat ?ez naselje letim cca. 60 kmh! :blush:

js sm ?e huj?i divjak, ko ti, js letim 55 :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lojz jaz bom po tvoji definiciji vedno divjak ker ni ga dneva, da ne bi kake omejitve prevozu, Predvsem tisto pred avtocestnimi hi?icami. Se trudim in nekako ne gre, da bi se 400m pred hi?ico vozil 60km/h nato zmanj?al na 40 in se nato naslednjih 200m za hi?icami do table ?e vedno vozil od 40-60km/h.

ne gre pa ne gre... se pravi sem divjak in ostal bom divjak, ker pa? peljem nekje mimo teh omejitev s hitrostjo +20km/h ve?. Ravno tako sem zadnji? med Trzinom in Meng?em sred nekega odprtega kri?i??a, kjer ni bilo nobenega avta prepeljal tablo 60km/h s cca +15km/h... res sem divjak neprilagojeni.

Ampak vseeno Lojz, a ti res v ?ivljenju nisi prekora?il nobene omejitve in nikoli nisi vozil z ve? alkohola v krvi kot je maksimalno ?e dovoljeno? Kolikor te tukaj berem si ?isti angel?ek brez enega samega greha :ne vem:

Tako je Boss, po moji definiciji si to?no to kot si rekel da si. Sicer bi ti pasalo ?e kak?no drugo ime, ampak recimo, da si zapopadu za kaj se gre. Ti enostavno mora?, ker je v tvoji naravi tako, da pa? mora? delat druga? kot je zapovedano. Mora? delat vsaj malo druga?, ker druga?e na noben na?in ne more? ljudem pokazat da si ma?o, da si Đek, da si BOSS. Kadar mora? nekoga ubogat dobi? manj vrednostni kopleks, v tem primeru dobi? kompleks zaradi cestnega predpisa. Ne da se ti dopovedati, da je tak pa? red in da so to pravila igre ki se jih MORA upo?tevat. ?e igra? ?ah mora? tud upo?tevat pravila igre, sicer se ?aha ne more? ?pilat. Ne more? ti konja pri ?ahu premikat kakor je tebi volja, ampak ga mora? premikat v obliki ?rke L. Kapi??

Lej, ?e bi tam, kjer je zdaj znak 60 in ga ti zaradi svoje trdoglave navade, kot sam pravi?, pa? nikakor ne more? in ne more? upo?tevat, zato pelje? 80, potem pa bi cestarji postavili znak 80 bi ti na tem istem mestu peljal pa 100. Ti bi kr?il vsak znak pa naj bo kakr?en koli ho?e. Ti enostavno mora?, ker tako sam sebi dokazuje?, da si nekaj upa?. ?e bi na slovenskih AC dovolili pa hitrost 150, bi ti peljal pa 170. Tak pa? si, da mora? nekaj druga?, ker druga?e bi o sebi zvedel da si pezde in da, kao, nisi nekaj bolj?i od drugih. Priznaj! Poba, manjka ti samozavesti. Ampak nisi edini, ki tako dela?, takih je ve?ina voznikov, zato je toliko nesre?. Na avtomobilskih forumih pa sploh mrgoli takih kot si ti, pa ?e slab?ih je veliko od tebe, res je. Avtomobilski forumi so legla in nekak?ne farme slabih voznikov in divjakov. ?al. Moralo pa bi biti ravno obratno. Tako je to dragi moj Boss. Vsak dan se vozim po cesti zato vem in ne rabim nobene pridige tistih, ki za svoje trdoglavo dejanje i??ejo vsesorte izgovore. Resnica je taka, da se ve?ina voznikov, ?e posebej slovenskih in balkanskih, ho?e dokazovat z avtom, to pa zato, ker se s vojo pametjo ne more nikjer dokazat. Pa ta zadnji stavek ne jemlji preve? osebno, da ne bo spet kak?ne prehude zamere.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mora? delat vsaj malo druga?, ker druga?e na noben na?in ne more? ljudem pokazat da si ma?o, da si Đek, da si BOSS.

:rispekt::rispekt::rispekt::rispekt:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

G. Lojz po va?em lepem in dolgem postu, sem ugotovil da bi zato ker na?eloma izhajam iz kmetije, jem samo doma?o hrano, meso,zelenjavo,... in NE pijem niti kapljice alkohola v nobeni obliki in sestavini(vino,?gane pija?e, likerji,...) o?itno ne vem kaj je dobra zdrava doma?a hrana in me bo kmalu zaradi tega pobralo.

Sem narobe razumel ? ?zmeden?

Kar se pa hitrosti ti?e pa bolje da ne ve?, ker 260 vrancev ne samo da nivo zorje ampak ?e kaj drugega. :blush:

PS. Pa ?e to sedaj je zadeva Lojz nekako takole "Kar si sejal to sedaj ?anje?".

Neeeeee, kolega YavarYe X6V6, nisi me prav ratzumel. Ej, ti ga pa tud biksa?. ?e si ti res pravi kme?ki poba in zjutraj za fru?tek je? mle?ni ri?, mle?no ka?o, pr?ganko, frutek itd....je jasno da ne bo? zraven pil vino. Ob taki hrani vino ne gre. Vino se pije kadar se je pe?enka.

In ne bo te pobralo zarad tega, ?e ne pije? vina ob pe?enki, n? bat. Je pa res, ?e bo? ob dobri pe?enki pil mleko al pa fruktalov jagodni gosti sok itd... te bo pol zavilo po ?revah, pa bo? drisko fasal in se bo? posral kot kak?na goska. Pa ?e gliste bo? dobil. No evo, pa sva spet pri posranih gatah, katere bi blo dobro, ?e bi jih prala tvoja punca.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.