Skoči na vsebino

Pozdravljeni vsi norci

Ustvari kratki URL

Lojz

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 205
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Lojz kaj sem potem jaz ko me policija ustavi, se vozim 50 na 50 in brez kozar?ka zadnjih 4 dni pred kontrolo napiham 0,1 prej?nji teden?

Super varen voznik?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lojz kaj sem potem jaz ko me policija ustavi, se vozim 50 na 50 in brez kozar?ka zadnjih 4 dni pred kontrolo napiham 0,1 prej?nji teden?

Super varen voznik?

Ne, nisi super varen voznik, ampak si David Copperfield.

Aja, Bogdej dobro jutro vsem!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Verjetno bi do takrat ?e zmanj?al na cca. 15kmh! :whatever::hudicek:

P.S. - pa tisti s klobuki so najbolj nevarni za volanom, a tale na? Star dec oz. Gustl tud nosi klubuk med vo?njo? :ne vem: :P

Ej, kdo je ta Gustl k mi ga skoz servirate tle? Drga? pa jaz zmeraj vozim s klobukom na glavi. Tak na dva krajca je. Pa eno luknjo ma ?e, ki pa sem jo uspe?no saniral in ?ez njo napopal nalepko Pioneer. Mam pa ?e en klobuk, ki ga nosim samo ob nedeljah za k ma?i.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tako je Boss, po moji definiciji si to?no to kot si rekel da si. Sicer bi ti pasalo ?e kak?no drugo ime, ampak recimo, da si zapopadu za kaj se gre. Ti enostavno mora?, ker je v tvoji naravi tako, da pa? mora? delat druga? kot je zapovedano. Mora? delat vsaj malo druga?, ker druga?e na noben na?in ne more? ljudem pokazat da si ma?o, da si Đek, da si BOSS. Kadar mora? nekoga ubogat dobi? manj vrednostni kopleks, v tem primeru dobi? kompleks zaradi cestnega predpisa. Ne da se ti dopovedati, da je tak pa? red in da so to pravila igre ki se jih MORA upo?tevat. ?e igra? ?ah mora? tud upo?tevat pravila igre, sicer se ?aha ne more? ?pilat. Ne more? ti konja pri ?ahu premikat kakor je tebi volja, ampak ga mora? premikat v obliki ?rke L. Kapi??

Lej, ?e bi tam, kjer je zdaj znak 60 in ga ti zaradi svoje trdoglave navade, kot sam pravi?, pa? nikakor ne more? in ne more? upo?tevat, zato pelje? 80, potem pa bi cestarji postavili znak 80 bi ti na tem istem mestu peljal pa 100. Ti bi kr?il vsak znak pa naj bo kakr?en koli ho?e. Ti enostavno mora?, ker tako sam sebi dokazuje?, da si nekaj upa?. ?e bi na slovenskih AC dovolili pa hitrost 150, bi ti peljal pa 170. Tak pa? si, da mora? nekaj druga?, ker druga?e bi o sebi zvedel da si pezde in da, kao, nisi nekaj bolj?i od drugih. Priznaj! Poba, manjka ti samozavesti. Ampak nisi edini, ki tako dela?, takih je ve?ina voznikov, zato je toliko nesre?. Na avtomobilskih forumih pa sploh mrgoli takih kot si ti, pa ?e slab?ih je veliko od tebe, res je. Avtomobilski forumi so legla in nekak?ne farme slabih voznikov in divjakov. ?al. Moralo pa bi biti ravno obratno. Tako je to dragi moj Boss. Vsak dan se vozim po cesti zato vem in ne rabim nobene pridige tistih, ki za svoje trdoglavo dejanje i??ejo vsesorte izgovore. Resnica je taka, da se ve?ina voznikov, ?e posebej slovenskih in balkanskih, ho?e dokazovat z avtom, to pa zato, ker se s vojo pametjo ne more nikjer dokazat. Pa ta zadnji stavek ne jemlji preve? osebno, da ne bo spet kak?ne prehude zamere.

Kaj pa na prepo?asne voznike kdaj pomisli?? Js mislim, da so to ?e bolj nevarni udele?enci v prometu kot prehitri vozniki!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Gustl je baje nek Star dec, ampak je pa simpati?en in zgovorn, rad hodi k ma?i pa vino ima tud rad! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kaj pa na prepo?asne voznike kdaj pomisli?? Js mislim, da so to ?e bolj nevarni udele?enci v prometu kot prehitri vozniki!

Jaz pa ne mislim tako. Prepo?asni vozniki niso nevarni. Prepo?asni vozniki so kve?jemu nadle?ni. So pa nevarni tisti, ki jih prepo?asen voznik tako hudi?evo moti, da ga potem zadaj voze?i ?iv?ne? in psijhopat prehiteva tam, kjer to ni primerno ali je celo nevarno. Nih?e, ampak res nih?e se v avtu ?e ni ubil zaradi premajhne hitrosti. Se je pa veliko ljudi na cesti pobilo zaradi prevelike hitrosti. No, piloti v avionih so iz te teorije odvzeti, ker, ?e gre? z avionom prepo?asi pa fizika res ne dovoljuje varnega letenja. Ampak mi se pogovarjamo o cestnem prometu.

Gustl je baje nek Star dec, ampak je pa simpati?en in zgovorn, rad hodi k ma?i pa vino ima tud rad! :danzoman::bravo:

Kot ka?e, ta Gustl sploh ni slab poba. A bi ga ti men predstavil?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Neeeeee, kolega YavarYe X6V6, nisi me prav ratzumel. Ej, ti ga pa tud biksa?. ?e si ti res pravi kme?ki poba in zjutraj za fru?tek je? mle?ni ri?, mle?no ka?o, pr?ganko, frutek itd....je jasno da ne bo? zraven pil vino. Ob taki hrani vino ne gre. Vino se pije kadar se je pe?enka.

In ne bo te pobralo zarad tega, ?e ne pije? vina ob pe?enki, n? bat. Je pa res, ?e bo? ob dobri pe?enki pil mleko al pa fruktalov jagodni gosti sok itd... te bo pol zavilo po ?revah, pa bo? drisko fasal in se bo? posral kot kak?na goska. Pa ?e gliste bo? dobil. No evo, pa sva spet pri posranih gatah, katere bi blo dobro, ?e bi jih prala tvoja punca.

Lej glede na to da te mirne du?e postavim ob bok sodelavca kije mimogreda tako kot ti leksikon na dveh nogah, pameten pa za 4 noge.

Ne jem ri?a ker ni doma?(v sloveniji ga ne pridelujejo, sploh pa ne na gorenjskem), ka?e tud ne maram in ne jem, pre?ganka ok ?e ni druzga, frutek je za doje?ke in oldtajmerje brez zob(jaz sem divjak nekje na sredi).

Pe?enke tud ne maram, odojka, al pa karkol pe?enga od prasca tud ne, jebiga mi ne pa?e in ne jem, jem pa karkoli suhega doma?ega tud ?e je od prasca al prasice. Sem bolj za dvonoge ?ivali. :ne vem:

?e zraven purana,kure,... pa?e deci rujnega (po mo?nosti iz tvoje kleti) se ne bom pregovarjal (ker se na to ne spoznam) :ne vem: , ker moja prebava prav lepo poskrbi za vnesen futr, poplaknem pa ga z navadno vodo ali pa doma narejenim malinovcem in za?uda tud po tem moje gate ostanejo take kot jih navla?am nase zjutraj ko se poslavlajm od prijateljice pri kateri sem pretelovadil no? in se odpravm v svojo kanto po?enem 250+ konji?ev jim uka?em da morajo poganjati vsa 4 kolesa in to tolk hitr kot predpisujejo cestnoprometni predpisi, ?e seveda ne naba?em kakega invalida ki ne lo?i med 50 km/h in 90 km/h.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lej glede na to da te mirne du?e postavim ob bok sodelavca kije mimogreda tako kot ti leksikon na dveh nogah, pameten pa za 4 noge.

Ne jem ri?a ker ni doma?(v sloveniji ga ne pridelujejo, sploh pa ne na gorenjskem), ka?e tud ne maram in ne jem, pre?ganka ok ?e ni druzga, frutek je za doje?ke in oldtajmerje brez zob(jaz sem divjak nekje na sredi).

Pe?enke tud ne maram, odojka, al pa karkol pe?enga od prasca tud ne, jebiga mi ne pa?e in ne jem, jem pa karkoli suhega doma?ega tud ?e je od prasca al prasice. Sem bolj za dvonoge ?ivali. :ne vem:

?e zraven purana,kure,... pa?e deci rujnega (po mo?nosti iz tvoje kleti) se ne bom pregovarjal (ker se na to ne spoznam) :ne vem: , ker moja prebava prav lepo poskrbi za vnesen futr, poplaknem pa ga z navadno vodo ali pa doma narejenim malinovcem in za?uda tud po tem moje gate ostanejo take kot jih navla?am nase zjutraj ko se poslavlajm od prijateljice pri kateri sem pretelovadil no? in se odpravm v svojo kanto po?enem 250+ konji?ev jim uka?em da morajo poganjati vsa 4 kolesa in to tolk hitr kot predpisujejo cestnoprometni predpisi, ?e seveda ne naba?em kakega invalida ki ne lo?i med 50 km/h in 90 km/h.

No, navkljub temu, da se bolj ?udno prehranjuje?, te moram vseeno pohvalt, ker si pravi patriot in je? samo doma?o hrano. Lepo je, da veliko da? na doma?o hrano, doma?e izdelke in na vse kar je pridelano doma, ?eprav kaj prida gnoj od tvojega dreka tud ne more nastat. Tak zakisan gnoj pride po taki hrani, kot si jo na?tel. Sicer na splo?no gledano je pa res lepo in pohvalno, da obrajta? samo doma?e. Ampak zdaj pa res ne vem, a si ti tud Mazdo sam doma napravil?

Pa ?udno mi je, ker ima? tako rad pi??anca, purana itd.... Pri nas na dolenjskih kmetijah, kjer jaz ?ivim, imamo perutnino bolj za to da nosijo jajca, samo perutnino pa pustimo, da jih odnese kak?en krakulj al pa lisica.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zjutraj se je klobasa, cevapi ali pa v najhujsem primeru hrenovke+omleta

vse drugo ni zajrtk :)

No, to je ?e bol?. Po taki hrani te vsaj prdnit ni sram v dru?bi, ker tak prdec ?ist druga? smrdi kot pa, ?e se mleka, sira marmelade al pa skute in podobne sila?e na?re?.

Pa tud zvok prdca je po tapravi hrani ?ist druga?en. Dosti lep?e zveni.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No, navkljub temu, da se bolj ?udno prehranjuje?, te moram vseeno pohvalt, ker si pravi patriot in je? samo doma?o hrano. Lepo je, da veliko da? na doma?e izdelke in na vse kar je pridelano doma. To je res lepo in pohvalno. Ampak zdaj pa res ne vem, a si ti tud Mazdo sam doma napravil?

Pa ?udno mi je, ker ima? tako rad pi??anca, purana itd.... Pri nas na dolenjskih kmetijah, kjer jaz ?ivim, imamo perutnino bolj za to da nosijo jajca, samo perutnino pa pustimo, da jih odnese kak?en krakulj al pa lisica.

Jebiga, sem pa? gorenc, n? namo ?enkal, pa stran metal, tud koni katere sem po?teno pla?al(brez fu?a !) in jih po?teno registriral in nataknkal, bodo delal VSI in ne samo 53 reve?ev ampak VSI, pol pa se pelji po omejitvi ?e more?.

Se je mama 1X sama peljala in je rekla nikol ve?, ker na gas samo pomisli? in si 20-50 km/h ?ez omejitev, tudi ?uti? in sli?i? ne.

Glede na to katere znamke avtov se dela v sloveniji, bo potem na?eloma raje bil pe? v ?evljih alpina (planika je itak crknila), da bi kupil kaj iz nem?ije mi na misel ne pride,prvi? predrago za tist kar dobi?, povrh vsega pa jim vseeno ne odpu??am za vojno in kako so nas hoteli imet za svoje, francozi mi pa? ne di?ijo ker se kvarijo da glava pe?e, sploh elektrika jih jebe.

No, to je ?e bol?. Po taki hrani te vsaj prdnit ni sram v dru?bi, ker tak prdec ?ist druga? smrdi kot pa, ?e se mleka, sira marmelade al pa skute in podobne sila?e na?re?.

Pa tud zvok prdca je po tapravi hrani ?ist druga?en. Dosti lep?e zveni.

?e najbol? je ?e te prdec malo po jaj?kih po?ge?ka. :hudicek:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jebiga, sem pa? gorenc, n? namo ?enkal, pa stran metal, tud koni katere sem po?teno pla?al(brez fu?a !) in jih po?teno registriral in nataknkal, bodo delal VSI in ne samo 53 reve?ev ampak VSI, pol pa se pelji po omejitvi ?e more?.

Se je mama 1X sama peljala in je rekla nikol ve?, ker na gas samo pomisli? in si 20-50 km/h ?ez omejitev, tudi ?uti? in sli?i? ne.

Glede na to katere znamke avtov se dela v sloveniji, bo potem na?eloma raje bil pe? v ?evljih alpina (planika je itak crknila), da bi kupil kaj iz nem?ije mi na misel ne pride,prvi? predrago za tist kar dobi?, povrh vsega pa jim vseeno ne odpu??am za vojno in kako so nas hoteli imet za svoje, francozi mi pa? ne di?ijo ker se kvarijo da glava pe?e, sploh elektrika jih jebe.

?e najbol? je ?e te prdec malo po jaj?kih po?ge?ka. :hudicek:

Hmmm, ?e ?e. Saj ni problema ?e ma? veliko konjev v ?tali. Ampak, ne glede koliko konjev ma? zapre?enih za voz, ti konji lahko vseeno te?ejo bolj po?asi, le la?je bodo vlekli. 260 konjev lahko te?e enako hitro kot 50 konjev. Torej tvoja teorija spet pregori.

Drga? pa jaz tud tako kot ti, ne maram nem?kih al pa francoskih avtov.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lojz, bom magari Gustla (Starga desca ne poba) seboj prpelju ?e se enkat uspemo spoznat, a kar je najbol? pr Gustlju, baje ni pedr, tko da ti bo garant okej! :rozico::vesel:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hmmm, ?e ?e. Saj ni problema ?e ma? veliko konjev v ?tali. Ampak, ne glede koliko konjev ma? zapre?enih za voz, ti konji lahko vseeno te?ejo bolj po?asi, le la?je bodo vlekli. 260 konjev lahko te?e enako hitro kot 50 konjev. Torej tvoja teorija spet pregori.

Drga? pa jaz tud tako kot ti, ne maram nem?kih al pa francoskih avtov.

Tukaj pa se ne razumeva, js sem pla?al za VSE konje sedaj pa naj VSI delajo, noben sa nau ?lepu in đabe zraven vla?u.

To da pa 50 komadov dela lahko ravno tako hitro kot 260 je res samo ne pri meni, beri prej?nji stavek.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jaz pa ne mislim tako. Prepo?asni vozniki niso nevarni. Prepo?asni vozniki so kve?jemu nadle?ni. So pa nevarni tisti, ki jih prepo?asen voznik tako hudi?evo moti, da ga potem zadaj voze?i ?iv?ne? in psijhopat prehiteva tam, kjer to ni primerno ali je celo nevarno. Nih?e, ampak res nih?e se v avtu ?e ni ubil zaradi premajhne hitrosti. Se je pa veliko ljudi na cesti pobilo zaradi prevelike hitrosti. No, piloti v avionih so iz te teorije odvzeti, ker, ?e gre? z avionom prepo?asi pa fizika res ne dovoljuje varnega letenja. Ampak mi se pogovarjamo o cestnem prometu.

Si ziher??? Zarad enga tajga nedeljskega voznika sem js mel enkrat skor karambol na cesti kjer je omejitev 90km/h na uro, ?enska se je pelala slabih 40km/h na uro in izza ovinka res ne pri?akuje?, da se bo nekdo tolk po?as pelu!!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lojz, povej ti men, a si kej vesel da smo te Mazda?i (beri Divjaki) znova sprejeli odprtih rok, a si pr?akoval da bomo rekl - "pober se zguba" al si vedu, da bo? dobrodo?el? :P:bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Si ziher??? Zarad enga tajga nedeljskega voznika sem js mel enkrat skor karambol na cesti kjer je omejitev 90km/h na uro, ?enska se je pelala slabih 40km/h na uro in izza ovinka res ne pri?akuje?, da se bo nekdo tolk po?as pelu!!!

kak si smotan ker si divjak se ti je to zgodilo, ?e bi se raje peljal malo pod omejitvijo cca 50 bi se komot varno ustavil.

Omejitve so postavljene za manijake ker sami ne vejo koliko bi bila potrebna hitrost na dolo?eni cesti.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Popolnoma ziher sem. Kako pa ve? da je ?enska peljala 40km/h? A ima? radar pred sabo? Kaj pa, ?e bi pred tabo v tistem nepreglednem ovinku peljal traktor s 30km/h?

Sicer pa sploh ni va?no, koliko po?asi kdo pelje pred tabo. Ti mora? na odseku ceste, ali razdalje, ki jo vidi? pred sabo in ki jo s svojimi ?utili lahko nadzoruje?, biti zmeraj vedno in povsod pripravljen ustavit. In to varno ustavit. Torej pelji v ovinek s tako hitrostjo, da bo? v svojem vidnem polju ?e lahko varno ustavil. Ne gre druga?. Ne more? ti voziti v ovinek na pamet, ?e?, kar bo pa bo. Sam si se v tistem ovinku lahko na lastni ko?i prepri?al da imam prav. Kako more? sploh izjavit tak?no neumnost, ?e? jaz nisem prii?akoval v tistem ovinku ovire ali po?asnega avta, zato serm peljal kar na pamet. To lahko izjavi samo slab ?ofer. Nesre?e se ne dogajajo takrat kadar nekdo nekaj pri?akuje in se v skladeu s tem pri?akovanjem tudi ravna, nesre?e se dogajajo ravno zaradi tega ker nekdo ne?esa ne predvidi in ne pri?akuje. In v tvojem primeru ti nisi predvidel, da te v ovinku lahko ?aka past, zato svoje hitrosti nisi prilagodil tistemu ovinku. Omejitev 90 ne pomeni da mora? ti v vsakem primeru in povsod peljati 90. Ti mora? peljati tudi manj od 90 ?e so razmmere in cesta tak?na da ti ne omogo?a varne vo?nje pri 90 km/h.

Torej izrazil si se narobe. Ti ne bi skoraj imel nesre?o zaradi nedeljskega voznika/ce, ampak bi kmalu imel nesre?o zaradi sebe in svoje lahkomiselnosti.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lojz, povej ti men, a si kej vesel da smo te Mazda?i (beri Divjaki) znova sprejeli odprtih rok, a si pr?akoval da bomo rekl - "pober se zguba" al si vedu, da bo? dobrodo?el? :P:bravo:

A sem dobrodo?el? Res sem vesel, kot radio, ker me niste nagnali...?e. Sem ?e YavarYe X6V6-ju oblubil, da bom dal zato, ker me niste banali, na?emu ?upniku za ma?o, pa naj ta ma?a ko?ta kolkar ho?e. Sicer pa, ?e me ?e ne boste banali, bom itak jaz od?el, ker se bomo spet naveli?ali drug druzga in se bom spet malo preselil tja kjer sem bil do zdaj, al pa ?el na kak?no novo "lokacijo", kjer se bo dalo sli?at in napisat kaj novega.
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Popolnoma ziher sem. Kako pa ve? da je ?enska peljala 40km/h? A ima? radar pred sabo? Kaj pa, ?e bi pred tabo v tistem nepreglednem ovinku peljal traktor s 30km/h?

Sicer pa sploh ni va?no, koliko po?asi kdo pelje pred tabo. Ti mora? na odseku ceste, ali razdalje, ki jo vidi? pred sabo in ki jo s svojimi ?utili lahko nadzoruje?, biti zmeraj vedno in povsod pripravljen ustavit. In to varno ustavit. Torej pelji v ovinek s tako hitrostjo, da bo? v svojem vidnem polju ?e lahko varno ustavil. Ne gre druga?. Ne more? ti voziti v ovinek na pamet, ?e?, kar bo pa bo. Sam si se v tistem ovinku lahko na lastni ko?i prepri?al da imam prav. Kako more? sploh izjavit tak?no neumnost, ?e? jaz nisem prii?akoval v tistem ovinku ovire ali po?asnega avta, zato serm peljal kar na pamet. To lahko izjavi samo slab ?ofer. Nesre?e se ne dogajajo takrat kadar nekdo nekaj pri?akuje in se v skladeu s tem pri?akovanjem tudi ravna, nesre?e se dogajajo ravno zaradi tega ker nekdo ne?esa ne predvidi in ne pri?akuje. In v tvojem primeru ti nisi predvidel, da te v ovinku lahko ?aka past, zato svoje hitrosti nisi prilagodil tistemu ovinku. Omejitev 90 ne pomeni da mora? ti v vsakem primeru in povsod peljati 90. Ti mora? peljati tudi manj od 90 ?e so razmmere in cesta tak?na da ti ne omogo?a varne vo?nje pri 90 km/h.

Torej izrazil si se narobe. Ti ne bi skoraj imel nesre?o zaradi nedeljskega voznika/ce, ampak bi kmalu imel nesre?o zaradi sebe in svoje lahkomiselnosti.

Ne morm verjet da bom to napisala,..ampak dejansko se glede tega posta strinjam z g. Lojzom.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tukaj pa se ne razumeva, js sem pla?al za VSE konje sedaj pa naj VSI delajo, noben sa nau ?lepu in đabe zraven vla?u.

To da pa 50 komadov dela lahko ravno tako hitro kot 260 je res samo ne pri meni, beri prej?nji stavek.

Hmmm, ampak v skladu s tvojo gorenjsko uharnijo, bi te tvoje konji?ke lahko malo ?paral. Ne rabi? vse na enkrat ponucat. A ti tud vso pla?o na enkrat zapravi?, al kaj pri?para? do konca mesca? A ti tud vse makarone poje? na enkrat kar jih ima? pri hi?i? Pa celega purana na enkrat zma?e?? In ker pravi?, da namesto vina, raje pije? vodo in malinovc, a to pomeni da ti naenkrat spije? ves malinovc in na enkrat spije? vso vodo kar jo prite?e iz pipe in iz vodovoda ? Kak?en gorenc pa si to, ?e ni? ne ?para??
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hmmm, ampak v skladu s tvojo gorenjsko uharnijo, bi te tvoje konji?ke lahko malo ?paral. Ne rabi? vse na enkrat ponucat. A ti tud vso pla?o na enkrat zapravi?, al kaj pri?para? do konca mesca? A ti tud vse makarone poje? na enkrat kar jih ima? pri hi?i? Pa celega purana na enkrat zma?e?? In ker pravi?, da namesto vina, raje pije? vodo in malinovc, a to pomeni da ti naenkrat spije? ves malinovc in na enkrat spije? vso vodo kar jo prite?e iz pipe in iz vodovoda ? Kak?en gorenc pa si to, ?e ni? ne ?para??

Lej avto je moj, pla?a je moja in je sploh ne rabim pipat(fu? pa to) stvari ki si jih delim z ostalimi dru?nskimi ?lani ne more? metat v isti ko?..

PS. Makaronov NE jem, to naj ?rejo makaronarji italijanski.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.