Turbo Lumpi Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Evo enostavna re?itev za zadnje lu?i: Aja, a ve kdo za kake ?arnce ki skozi rde?o folijo svetjo oran?no Citiraj
mazdaman Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Evo enostavna re?itev za zadnje lu?i: Aja, a ve kdo za kake ?arnce ki skozi rde?o folijo svetjo oran?no daj zeleno ?arnico not! tako imajo ?vabi in francozi, ki imajo rde?o zadaj noter ?e eno steklo zelene barve. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ploki Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 daj zeleno ?arnico not! tako imajo ?vabi in francozi, ki imajo rde?o zadaj noter ?e eno steklo zelene barve. to dela?to bi pa jaz mel, ker mam na poti rdeco meglenko in bi blo pol vse rdece. dej,niddhogr sprobaj... Citiraj
uklopko Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 fantje treba malo barvni krog pregledat kaj se dobi z me?anjem baru!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
rendy Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 kako si pa naredu to? je notr rde? filter al kaj? Citiraj
Ploki Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 fantje treba malo barvni krog pregledat kaj se dobi z me?anjem baru!!! to mi ni problem, sam blenda na blendo na blendo na blendo zmanjsa prepustnost za dejansko svetlobo ane ej, a je bol? sprejat al je bol? folija? a je ?e kdo to delu? Citiraj
Deeyan Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 to mi ni problem, sam blenda na blendo na blendo na blendo zmanjsa prepustnost za dejansko svetlobo ane ej, a je bol? sprejat al je bol? folija? a je ?e kdo to delu? spreju sm js ?e na Daihatsuju: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Jaz sem mel na 323f sprejano na rde?o ampak ni bilo potrebe po drugi barvi ?arnice ker sem v sredini tamkjer sveti posprejal ?isto na tanko okoli kjer je pa samo oren?en rob pa konkretno in je svtlo OK tudi natehni?nem ni bilo panike. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
323f Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 a bi se dal tole narest doma k drgac so neki cez 400? kar je too much sam za luci Citiraj
jures Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 a bi se dal tole narest doma k drgac so neki cez 400? kar je too much sam za luci grdo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 Po moje se da... kar se oblike ti?e ne bi bila neka znanost. Edino pr elektriki sem jaz bolj tako (pa tut mislim da ne bi smelo bit te?av). Citiraj
Ploki Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 ?trom je pomoje najmanj?i problem tle Citiraj
iceman22 Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 js bi takoj na mojega potemnil zadnje luci sam ne najdem nobenega ki to dela.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 js bi takoj na mojega potemnil zadnje luci sam ne najdem nobenega ki to dela.. s sprejem sploh ni nobena umetnost, sm ?e delal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 folijo ?ez in ?e ti ni v?e?, ?e vedno lahko dol potrga? Citiraj
PATO Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 a znas ti ? ?e bi imel kak?ne lu?i odve? bi se morda lotil tak?ne zadeve, ampak vrjetno samo za sebe ker si ne upam trdit da bi mi zares uspelo. Citiraj
Deeyan Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 folijo ?ez in ?e ti ni v?e?, ?e vedno lahko dol potrga? sej tut sprej gre z acetonom lepo dol Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 folijo ?ez in ?e ti ni v?e?, ?e vedno lahko dol potrga? si ze kdaj ti to delal?js sem probal enkrat pa mi ni ratal.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Marko_mx-3 Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Kaj ti je pa delal probleme? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 29. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2011 sej tut sprej gre z acetonom lepo dol Pa si ziher da aceton ne raz?re oz. uni?i plastike (323fba ma plasti?ne lu?i zadi) Kaj ti je pa delal probleme? Mene so krivine, ker se je folija nagubala, potem sem samo segrel folijo da se je lepo usedla... a bi se dal tole narest doma k drgac so neki cez 400? kar je too much sam za luci Ziher bi se dalo, mogo?e bom kdaj probal, ker mam lih eno razbito lu? ?e...Bi pa naredu malo druga?e ker una tamala lu?, mi deluje kot ena cheap kresni?ka od bicikla... Citiraj
323f Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 ma ti se prvo na telefon jav sllb Citiraj
Deeyan Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Pa si ziher da aceton ne raz?re oz. uni?i plastike (323fba ma plasti?ne lu?i zadi)Daihatsu ma tut plasti?ne pa so cele ostale Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.