tauko Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Napisano 25. junij, 2011 Meni najbolj?e komplet rde?e. Za moj okus pa tole mal ?udno izpade in ?e nekako ne pa?e na to barvo avta Citiraj
Ploki Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Napisano 25. junij, 2011 men tut ne sede na to barvo. :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Napisano 25. junij, 2011 men tut ne sede na to barvo. :ne vem: men tut ne, men najbolj sede rde?e - ?rna kombinacija, ampak ne v taki izvedbi kot mam trenutno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
m0t0fr3ak Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 tole mi pa res lepo zgleda: KLIK Citiraj
mazdaman Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 tole mi pa res lepo zgleda: KLIK desna lu? za rigverc bi morala biti tudi rde?a Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ploki Napisano 28. junij, 2011 Prijavi Napisano 28. junij, 2011 jaz sem ?ez belo nalepil rde?o folijo pa sloh ne pa?e nikamor... Zgleda je za isti odtenek najbol? imet obe lu?i iste barve. Kaj v UK majo vsi obratno al kako? ps: Ploki, ?e rabi? belo meglenko? V uk je obratno ja. Rabim ?e, sem ti lih SMS poslal. Lahko dobi? belo iz UK.. ?e bi jo ful mel se lahko malo pomatram k sm se lih s tremi od dol za rrde?o menu spet Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.