KAALman Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 je za nami.. jebenti... drag ?pas... sem upal, da bo ?lo brez ?panarja, pa me kli?e iz servisa, in pravi, da je zadeva kaput, da gre ?isto narahlo not... v kar sem se pozneje tudi sam prepri?al, ko sem kupil novega in videl razliko... tudi ena od bakrenih podlo?k, ki so bile ?e stare, male, je sekala ven... pa sem reko, ja te pa menjaj... :ne vem: tako da zdaj pa naslednjih 120k km... here we go Citiraj LP KAALman
jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 je za nami.. jebenti... drag ?pas... sem upal, da bo ?lo brez ?panarja, pa me kli?e iz servisa, in pravi, da je zadeva kaput, da gre ?isto narahlo not... v kar sem se pozneje tudi sam prepri?al, ko sem kupil novega in videl razliko... tudi ena od bakrenih podlo?k, ki so bile ?e stare, male, je sekala ven... pa sem reko, ja te pa menjaj... :ne vem: tako da zdaj pa naslednjih 120k km... here we go visoke cifre....ka pa kupujes robo za lantro pa toyoto... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 je za nami.. jebenti... drag ?pas... sem upal, da bo ?lo brez ?panarja, pa me kli?e iz servisa, in pravi, da je zadeva kaput, da gre ?isto narahlo not... v kar sem se pozneje tudi sam prepri?al, ko sem kupil novega in videl razliko... tudi ena od bakrenih podlo?k, ki so bile ?e stare, male, je sekala ven... pa sem reko, ja te pa menjaj... :ne vem: tako da zdaj pa naslednjih 120k km... here we go Niti ni hudo.Edino za olje si dal preve?. Citiraj
jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Niti ni hudo.Edino za olje si dal preve?. 680? ni drago? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 18. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2011 290+125= ja... pa 260 za delo servis na poobla??encu... menjava podlo?k... Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 kaalman a si ti summa summarum zadovoljen s svojo 6-ko? razen lezajev, ki jih menjas pogosteje kot jaz tekocino za vetrobransko steklo, ni blo nekih izrednih napak? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 290+125= 3je racuni so....in to servis mimovrste.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 18. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2011 kaalman a si ti summa summarum zadovoljen s svojo 6-ko? razen lezajev, ki jih menjas pogosteje kot jaz tekocino za vetrobransko steklo, ni blo nekih izrednih napak? hmm... avto je fajn za vozit, ?e posebej spu??en in s ?ipom, v takem stanju se vozi skoraj kot MX-3 poraba je plus, ker ma avto cca 160KM in porabo max. 7.5 litrov razen rednih servisov in 2x menjave le?aja, ter tiste ?udne plastike pri vakuumskih cevkah je najbolj mote? faktor RJA, ki se je nikakor ne more? znebiti pri tem avtu... opreme je dovolj, in deluje, dosedaj ?e ni ni? posebnega crknilo... glede na probleme, ki so/ste jih imeli nekateri, sem jaz ?e dobro skoz pri?el, je pa res, da mam sedaj komaj 116.000 kilometrov... zaklju?ek: zadovoljen - da, pri?akoval - ve?! Citiraj LP KAALman
lc4 Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 ?e sem prav razbral z ra?unov ima M6 tri napenjalce jermenov, tisti najdra?ji (157?) je verjetno hidravli?ni, ostala dva pa verjetno eden za mikro jermen, eden za zobati. Ali je eden od teh dveh samo nek kole??ek. Bli?am se velikemu servisu, pa bi rad to razjasnil. Pa kje se da najceneje dobit jermene pa napenjalce, ostalo ?e mam. Kaalman, ker letnik je tvoja, ker si menjal bakrene podlo?ke. Moja je 2005 pa ne vem ali naj menjam. Ali ti je ?rlo olje. Citiraj
KAALman Napisano 19. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Mazda 6 GG/GY 2.0D RF ima 1 napenjalec jermena, ki je hidravli?en, (157 EUR$), ostalo pa sta tekalna le?aja/kole??ka za zobati jermen jaz sem po brskanju po E-bayu in povpra?evanju po razli?nih trgovinah, te dele najceneje dobil v GMT. Moja Mazda je 2004, in sem menjal preventivno, kar se je izkazalo za pravilno potezo, saj je nad eno podlo?ko ?e ven sekalo. Olja pa je dosedaj porabila cca 0.5l na 10k km... pribli?no... bom pa sedaj malo bolj natan?no sledil temu Citiraj LP KAALman
SpEkTr Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Kje se pa najugodneje dobi hidravli?ni napenjalec? Na servisu je baje okol 300?? Citiraj
lc4 Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Mazda 6 GG/GY 2.0D RF ima 1 napenjalec jermena, ki je hidravli?en, (157 EUR$), ostalo pa sta tekalna le?aja/kole??ka za zobati jermen jaz sem po brskanju po E-bayu in povpra?evanju po razli?nih trgovinah, te dele najceneje dobil v GMT. Moja Mazda je 2004, in sem menjal preventivno, kar se je izkazalo za pravilno potezo, saj je nad eno podlo?ko ?e ven sekalo. Olja pa je dosedaj porabila cca 0.5l na 10k km... pribli?no... bom pa sedaj malo bolj natan?no sledil temu Se pravi, da mikrojermen nima svojega napenjalca. Citiraj
Alex Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Kje se pa najugodneje dobi hidravli?ni napenjalec? Na servisu je baje okol 300?? Jaz ga nisem menjal.Je stari kot nov in je rekel mecanico,da ni potrebe zamenjat.Sem pa zamenjal vodno pumpo,ki je sicer ne rabi. Citiraj
Sishi Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 ... v takem stanju se vozi skoraj kot MX-3Hm ...kaj pa 'sound' :ne vem: P.S. Brez zamere...hec mora tud bit Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 20. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2011 Hm ...kaj pa 'sound' :ne vem: P.S. Brez zamere...hec mora tud bit bolj sem star, bolj sem gluh in ?edalje bolj me veseli, ?e ni nekega ropota v avtu, pa naj si bo to sound ali ne Citiraj LP KAALman
Gustav Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 hmm... avto je fajn za vozit, ?e posebej spu??en in s ?ipom, v takem stanju se vozi skoraj kot MX-3 poraba je plus, ker ma avto cca 160KM in porabo max. 7.5 litrov Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
batko Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Jaz imam mazdo 6 diesel letnik 2005 in mi ropota natezalec mikro jermena, kaj se ga da dobit kje drugje razen na original servisu kjer stane 260? + ddv? Citiraj www.gistel.si
SpEkTr Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Jaz imam mazdo 6 diesel letnik 2005 in mi ropota natezalec mikro jermena, kaj se ga da dobit kje drugje razen na original servisu kjer stane 260? + ddv? Kako ve??, da ti ravno to ropota? Citiraj
jures Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Kaalman da te potolazim. Za fotrov punto grande hocejo za 5 leto v katerem je ze standard ne glede na km menjava MJ in ZJ + vodna pumpa 600 evropskih dinarjev. Ka si ja nor; tapos predracun za vse = 200 dinarjev..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
krco22 Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Danes so sem dobil klic iz trgovine z avto deli za mazdo 6 diesel letnok 2004 me pride vse komplet 250? in to z semeringom na glavni gredi ki mi malo olje pusca! To Pmeni: -komplet jermeni z sponarji -Vodna pumpa -Semering -Filter Nafte -Filter olja Citiraj
krco22 Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 quote name='SpEkTr' date='1 Apr 2011, 08:32' post='212143'] Trgovina? Arho avtodeli. Evo vizitko mal reklame. Sam mislim da je to kr uredu cena za materijal. Jaz sm se bil v zagorju v trgovini sam za predracun me je pa sef klical mislim da je iz trbovl. scan0001.pdf[ Citiraj
lc4 Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Danes so sem dobil klic iz trgovine z avto deli za mazdo 6 diesel letnok 2004 me pride vse komplet 250? in to z semeringom na glavni gredi ki mi malo olje pusca!To Pmeni: -komplet jermeni z sponarji -Vodna pumpa-Semering-Filter Nafte-Filter olja Kako je to mo?no, saj stane samo hidravli?ni napenjalec cca 170? . ?e je pa to res bomo pa tam nabavili.Pa vodna pumpa se baje menja na 240k km. Citiraj
SpEkTr Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Najbr? je brez hidravli?nega napenjalca.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.