jstdoma Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Ker kratke lu?i bolj slabo svetijo in sem trenutno brez Xenon-k, sem razmi?ljal o ?i??enju le? v prednjih lu?eh. Na internetu sem nekaj bral da se to da o?istit in da je precej?na razlika. In sem se odlo?il da gre ena lu? od Mazde (od tiste rezervne ki je za dele) za namene znanosti. Lu? sem segreval s kaloriferjem da bi lepilo okrog stekla malo popustilo. Ko je bila ?e plastika od lu?i skoraj "mehka" sem se lotil razstavljanja - ker je bilo lepilo ?e vedno premo?no, je rezultat razbito steklo Dobra stran zgodbe - ven sem dobil le?o, ki pa je res umazana (kot bi bil prah nalepljen na njej - kar motna oz. meglena je bila). Ko sem le?o o?istil s stelex-om je ?ista kot solza! Sedaj me pa zanima kako naj razstavim lu?i na svojem avtu da bi spucal le?e - brez da razbijem steklo seveda??? Citiraj
jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Ker kratke lu?i bolj slabo svetijo in sem trenutno brez Xenon-k, sem razmi?ljal o ?i??enju le? v prednjih lu?eh. Na internetu sem nekaj bral da se to da o?istit in da je precej?na razlika. In sem se odlo?il da gre ena lu? od Mazde (od tiste rezervne ki je za dele) za namene znanosti. Lu? sem segreval s kaloriferjem da bi lepilo okrog stekla malo popustilo. Ko je bila ?e plastika od lu?i skoraj "mehka" sem se lotil razstavljanja - ker je bilo lepilo ?e vedno premo?no, je rezultat razbito steklo Dobra stran zgodbe - ven sem dobil le?o, ki pa je res umazana (kot bi bil prah nalepljen na njej - kar motna oz. meglena je bila).Ko sem le?o o?istil s stelex-om je ?ista kot solza! Sedaj me pa zanima kako naj razstavim lu?i na svojem avtu da bi spucal le?e - brez da razbijem steklo seveda??? Nisem ?e delal, va?no pa je da sestavi? nazaj waserdiht da ne bo kondenza, druga?e pa ma? ti spomladansko generalko? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 js sm z navadnim gas brenerjem narazen dobil... pa zkupaj tud, pa dihta in to dvojne (se od starga avta sm usput spucu ko nism vedu a bi dal Bosch al Koito gor) pa je super. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 najprej poskusi z kak?nim ?istilom, mogo?e bi kar stelex direkt v lu? nalil, brez razstavljanja. Nisem ?e probal, naj bi pa delovalo. ?E pa ?e to ne pa kak?no bolj agresivno ?istilo, samo da ne bo premo?no. Citiraj
Ploki Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 ma, ko sem jaz narazen vzel sem namakal luci (notranjost) v tistem ampak je blo se vseeno treba drgnit :ne vem: tk zasusena svinjarija je bla da dolge sploh niso ble dolge Citiraj
rendy Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 js sm z navadnim gas brenerjem narazen dobil... pa zkupaj tud, pa dihta in to dvojne (se od starga avta sm usput spucu ko nism vedu a bi dal Bosch al Koito gor) pa je super. ma? kake slike? pa te dvojne me zanimajo, za kratke in dovge le?a? Citiraj
Ploki Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 dvojne = dva para dvojne sm ze zasledil na ebayu sam so grde Citiraj
jstdoma Napisano 19. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Poizkus ?tevilka 2: Sem se odlo?u da probam ?e drugo lu? "odpret". In ne boste verjel - uspel mi je. Sem jo tolk segrel da me je ?e ?ez rokavice v roke pekl! In sedaj par slikc od le?e: Se vidi da je precej "pra?na" ker se pozna kje sm prijemal s prsti Leva polovica je obrisana z roko - se vidi razlika z desno polovico In ?e o?i??ena le?a Citiraj
rendy Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 ma? to un indistriski fen? al kaku to tulk segreje?? Citiraj
jstdoma Napisano 19. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Ubistvu sem to segrel s kaloriferjem - ker sm si pozabu fen "sposodit" na ?iht. Kalorifer ?ist od bliz - pa sigurn segreje ene 70-80°C. Je sicer mal nerodno za dr?at, ampak je ?lo. Citiraj
mazdaman Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 mislim da bi ?lo tudi z pe?ico jaz sem tako razstavljal sprednji smerokaz od 323f Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 nikjer ni omenjenega rezultata. Kako sveti po spucanih le?ah-lz?eh a je razlika al ne Jaz bi tudi moral spucat moje le?e na mazdi 3 pa se ?e spravljam 2 leti-ker kljub menjavi ?arnic sveti obupno slabo (ni ve? tistega cleen sijaja) Aja pa vrjetno si imel ti STEKLO spredaj in ne plastike. Po youtube dajo v pe?ico ampak jaz si ?e vedno ne upam Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jstdoma Napisano 10. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2013 nikjer ni omenjenega rezultata. Kako sveti po spucanih le?ah-lz?eh a je razlika al ne Jaz bi tudi moral spucat moje le?e na mazdi 3 pa se ?e spravljam 2 leti-ker kljub menjavi ?arnic sveti obupno slabo (ni ve? tistega cleen sijaja)Aja pa vrjetno si imel ti STEKLO spredaj in ne plastike.Po youtube dajo v pe?ico ampak jaz si ?e vedno ne upam Ja res je steklo. Za plasti?ne pomoje pe?ica res ni priporo?ljiva Rezultat ?i??enja - zdaj ko imam xenon not itak bolj?e svetijo, ampak ?e pri ugasnjenih se lepo vidi razlika ko pogleda? lu? - tista ki je o?i??ena je ?isto prozorno steklo, druga pa "bela". Me je tud na tehni?nem vpra?al ?e imam novo lu? Citiraj
uklopko Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 hmm vem da na stari 323F sem ?migavce narazen vleku -sem jih kar v krop potopil in je ?lo lepo narazen Ampak videno na posnetkih vse lepo se poklapa s pe?ico ampak bom to naredil morda bi bil fen tudi dovolj pa bi samo tam ogreval kjer je lim . Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Još šta Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 V pecico za 10-15min ,na ene 70 stopin oz. umes probavas ce tovarniski lim popusca...silikon bo treba tut nabavt Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.