YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 Nekaj slik Dacie Logan. Hudo spedenan stroj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2005 2. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2005 3. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2005 4. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bosti Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 Tole je Photoshop. Zgleda pa tko no ... kar ok. Citiraj
David Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 Ej divja zadeva....sicer jo malo poreklo j.....be sam kakorkoli...avto je hud....meni je u?e?... LP daVid Citiraj Feel free....
dilar Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 jah v tejle obliki je avto uredu, sicr pa ko ga vidi? na cesti je to u bistvu muteran clio je pa res d tud jest temu poreklu ne bi prou preve? zaupal Citiraj
ToniX Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 Tole je Photoshop. Zgleda pa tko no ... kar ok. na-a. ni photoshop. je 3d render kvalitetno narejeno, smo lahko bi se mogo?e malo bolj s ?ipami potrudil. Mi je pa kar v?e? kot celota Citiraj
komar Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 ?e vedno je GRD AVTO! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainLess Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 ....... mislim da skoraj ni avta ki bi mi bil bolj anti Citiraj
komar Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 ....... mislim da skoraj ni avta ki bi mi bil bolj anti Mislim, de se ne bi mogel bolj strinjat s tabo! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
dilar Napisano 3. junij, 2005 Prijavi Napisano 3. junij, 2005 ....... mislim da skoraj ni avta ki bi mi bil bolj anti he he...pol najbr? nisi kk?n velik ljubitelj renault talie? k tole je men use isti ?morn Citiraj
LEPI Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 avto zgleda hudo sam ka vid? kdo ga je naredu pa.......... Citiraj
Rocky Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 ?e vedno je GRD AVTO! podpis pod tole... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.