323f Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 glede na to da nimam teh kartic za kupovanje prek neta me zanima ce se je kdo odlocu za nakup gum na ebayu pa da bi skupi nabavl aia ce pise recimo 4xToyo tires a to pomen da je cena za 4 gume al za eno? Citiraj
mtl Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 glede na to da nimam teh kartic za kupovanje prek netame zanima ce se je kdo odlocu za nakup gum na ebayu pa da bi skupi nabavl aia ce pise recimo 4xToyo tires a to pomen da je cena za 4 gume al za eno? Odvisno od oglasa. Daj link, pa bomo pogledati. Sam sicer gum ?e nisem nabavljal na Ebayu (sem pa vse drugo ?e ), ra?unaj pa zraven ?e stro?ke po?iljanja, kateri verjetno ne bodo ravno nizki. In pa vedno glej, da je prodajalec kvaliteten (vsaj 1000+ feedbackov in malo ali ni? negativnih). Citiraj
RoKo Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Hm , ne vem no, jaz kupujem gume samo na -gume direkt -po netu, pa ni nobenih te?av... Ne vem pa , ?e je Ebay cenej..seveda govorim o novih gumah! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Js jih ponavadi kupim pri mojem lokalnem dilerju za gume, da nau pomote, samo mam zmeri spe?l prais. , tle ?e vedno deluje sistem ti meni js tebi - roka roko umije,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 nabavi preko gumedirekt, ne rabi? nobenih kartic in ni?, preprosto pla?a? polo?nico pa je re?eno. Pri meni sem nekaj zajebal dimenzijo in so brezproblema zamenjal. Samo malo dalj je trajal vse skup, ker je bilo treba po?akat, da pridejo gume nazaj k njim. Citiraj
brezy Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 Js jih ponavadi kupim pri mojem lokalnem dilerju za gume, da nau pomote, samo mam zmeri spe?l prais. , tle ?e vedno deluje sistem ti meni js tebi - roka roko umije,... Roki pa obraz Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.