Slivka Napisano 30. junij, 2011 Prijavi Napisano 30. junij, 2011 Hja, kakor kdo. Za nas je bil tanajtabltabolj?i dopust, ko smo najeli kamper in ?li v Lisbono k moji sestri: 12 dni tja, tam 4 dni in nato nazaj. Ogledali smo si celo Azurno obalo, Andoro, ju?ni del ?panije, Gibraltar, po Lisboni pa ?e Santiago de Compostela, Madrid,........... Cel mesec smo bili na poti. Pa tudi sicer smo bolj nomadske sorte. Danes tu, jutri tam. ?e nam je v?e?, ostanemo pa kak dan ve?. Seveda dovolim, da se nekateri s tem ne strinjajo in da to ni za njih. Za nas pa je. Citiraj
`ripper` Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Lej ga hecal sem se ker je pa? podobna kilometrina. Ne, sej nism vzel kot narobe, n? bat @JozaGulikoza, mi smo mel dan voznje, pol pa skor 14dni ?iste relaxacije razen prej omenjenega izleta v Atene, k je tud bil mislm da cca. 800km v enmu dnevu Zdej pa mislm da smo tko zasmetil temo spet, da po?as lahko nehamo Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
LabiGT Napisano 15. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 no evo, ista pot ampak tokrat z mx5....tle je pa res uzitek vozit z mx5 jao kera romantika, je blo se uno sonce cist rdece/roza pa v vodi, sam mi ni uspel slikat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 31. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 evo se ta velka mazda, tole je nad dubrovnikom se pravi, da je to vzadnjih pol leta, tretja mazda da se pelje sem sem se pa odlocil prespat v makarski (morje je prevec lepo) se pa takoj spomnes zakaj hrvaska sux za karkol vec kot en dan....nikakve usluge, prav porazno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 evo se ta velka mazda, tole je nad dubrovnikomse pravi, da je to vzadnjih pol leta, tretja mazda da se pelje sem sem se pa odlocil prespat v makarski (morje je prevec lepo) se pa takoj spomnes zakaj hrvaska sux za karkol vec kot en dan....nikakve usluge, prav porazno Mah,meni je ?e en dan preve?. Citiraj
LabiGT Napisano 3. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2011 prav mas...narava sicer ful lepa, sam vse drugo pa je cist adijo.... recimo ce primerjam turcijo, kjer sem bil letos pa hrvasko.....cist adijo, hrvaska je dalec...zelooo dalec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 3. september, 2011 Prijavi Napisano 3. september, 2011 prav mas...narava sicer ful lepa, sam vse drugo pa je cist adijo....recimo ce primerjam turcijo, kjer sem bil letos pa hrvasko.....cist adijo, hrvaska je dalec...zelooo dalec ali pa recimo Sardegna:ljudje nenormalno prijazni,nobenih problemov nikoli,narava,da ne govorimo in cene tudi primerljive z hrva?kimi.Ne vem,kaj naj bi ?el iskat na hrva?ko? Citiraj
jures Napisano 4. september, 2011 Prijavi Napisano 4. september, 2011 No da ?e jaz dodam, ma bil povsod kjer ste na?teli a ne vidim razlike, nas so povsod sprejeli gostoljubno, pa da dam ?e primerjavo Rovinja: Kava na rivi 1,5? v sezoni, parkirnina ob obali 5kun na uro, trgovine 30% cenej?e kot pri nas.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 4. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2011 uff to pa ni sans..niti priblizno ti si navajen rovinja pa se kampiras.... jaz sem dal 100 eur za nek skret od hotela, in za 100 eur sicer ne pricakujem lux ampak neko srednjo varianto...dobil sem pa jamranje kako zdaj ni tok turistov, zanic zajtrk (katerega sem ekstra placal) in se opomba, da so zame naredili esktra zajrtk...usluga nikakva, sedis v restoranu, cakas 100 let, da sploh kdo pride pa se ko pride, se mu nekak ne da...sej vem da so dalmatinci crnogorci (leni) ampak...halo od tega zivijo no sej pravim, hrvaska je ful lepa, sam da bi sel tja namenoma na pocitnice bi mogu bit mal nor... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 uff to pa ni sans..niti priblizno ti si navajen rovinja pa se kampiras....jaz sem dal 100 eur za nek skret od hotela, in za 100 eur sicer ne pricakujem lux ampak neko srednjo varianto...dobil sem pa jamranje kako zdaj ni tok turistov, zanic zajtrk (katerega sem ekstra placal) in se opomba, da so zame naredili esktra zajrtk...usluga nikakva, sedis v restoranu, cakas 100 let, da sploh kdo pride pa se ko pride, se mu nekak ne da...sej vem da so dalmatinci crnogorci (leni) ampak...halo od tega zivijo no sej pravim, hrvaska je ful lepa, sam da bi sel tja namenoma na pocitnice bi mogu bit mal nor... o?itno si samo slab fasal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 5. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2011 ni blo prvic...vem pa da na hrvaskemne bom sel na pocitnice... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 Hja Hrva?ka je res bolj v stilu pojdi v trgovino in si naredi futr sam - vse ostalo je bolj loterija. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.