Ford Taunus ali Capri
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz imam s Stanley samo dobre izkusnje. Ce se ne motim je to lastnik Dewalt.
-
Sem ravno ta clanek bral ja. To ravno dobro ne razumem: "Lahko vam storitev tudi zaračuna. To lahko stori v primeru, ko staro gumo zamenja z gumo, za katero ni dokazila, da jo je prvič dal v promet proizvajalec, ki zagotavlja zbiranje izrabljenih gum v skladu s prej omenjeno uredbo." A to je misljeno kao, da lahko zaracuna v kolikor ni dokazila da je bila nova guma kupljena pri njemu ?
-
Tako prvi odstavek preberi. Kam odnesti izrabljene pnevmatike - MojPrihranek.si Bi pa reku da ima tvoj vulkanizer neko neumno foro, meni se niso zaracunal tega, ceprov nikol nisem kupu gum tam kjer sem jih menjov
-
1. kje si to prebral 2. kko sploh vulkanizer ve kje sem kupil gume 3. folk bo se bolj pogosto nelegalno odlagal gume v naravi ali pa jih bo preprosto pustil pred smetnjakom in se bojo morali smetarji s temu ukvarjati. Nevem ali ima samo "moj" vulkanizer to foro ali jo imajo sedaj vsi. Samo se cakam, da mi mehanik, vrze diske oz. spodnjo roko na vago in mi zaracuna po kg za reciklazo odpadnega zeleza v kolikor to pustim pri njemu. Dej nehi... Hvala bogu se z vulkanizerjem srecam enkrat na 4-5 let. Se to prevec ocitno.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.