Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

PA ti bo delal to uradni servis? KEr mislim da ?e menja? ECU mora? ali kodirati klju?avnico, klju? in imobilizer na novo ali pa menjati vse.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pred tremi tedni sem ga menjal na svoji mazdi 6, 136 kw. V avstriji so mi to zrihtali v par urah, pri nas pa mi je predtem avto 3 mesece stal na poobla??enem servisu. bil je skurjen zaradi kratkega stika. cena: 1700 evrov, pri nas zihr ?e kakih 500 zraven. je pa problem najt identi?en ra?unalnik, menja ti ga pa itak lahk samo poobla??eni serviser

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Danes odlična cena za mali servis No, še filter olja pa je A se olje ki je zapakirano v 1 letu kaj postara?
    • Danes me je Gelipter poklical, da je ena gospodična ptišla v mazda salon v KP, dala keš na mizo in se odpeljala z edino cx 30 z novim dinozavrom. Brez da bi gasploh preizkusila voziti.  Sedaj z Gelipterjem čakava, da ga čez kak dan  pripelje in ga vrne v salon. Potem bova lahko šla na testno vožnjo. 😊
    • Kot sem že zapisal, sam gledam dpma Philipsov OLED že od 2019.Verjetno ni potrebno poudarjati, kakšna je bila takrat cena zanj. Tako, da vem, kako mora izgledati dobra slika. Sem pa vprašal le za mnenje, če je kdo slučajno že nabavil to Sony bravia 9. Ker v nobeni trgovini tu na obali je nimajo in ne more# v živo videti kvaliteto slike.  Še v Lj. jih je bore malo. 
    • Danes prišle Philips Ultinon Pro6000 Boost H7,in sem jih takoj zmontiral Ni kaj nakladati-izgledajo OK,izdelava tudi,sveti pa...žena je rekla da je to "čisto nekaj drugega". Pri slikah je primerjava z Osram Night Breaker Cool Blue H7,katere so pa daaaleč boljše in "veliko manj rumene" od standardnih Osram H7 za serijsko vgradnjo...najprej samo Osram,nato desno Philips,in nato obe Philips. Se vidi,da Osram Cool Blue vseeno vleče malce na rumeno🧐   Pvi vtis je booomba...in sedaj samo lahko še upam,da bodo čim dlje zdržale...če bodo dve leti,pol nič ne rečem...da vidimo🙄
    • Tako pa izgledajo tisti stari natični ključi "Expert" Cr-Mo...vsak ima kak tak "set" doma...za v kanto ni,za nucati pa tudi bolj švoh... ...in je takrat sosed z gedorami odšraufaval kolesa pri Renault Safrane,k so mu pri vulkanizeju na pištolo preveč zategnili......in z nogo gor skakal,in slomil 20-ko (ne 17-ko)...glej sliko...in to Cr-Mo😲 set ne Cr-V k je krhkejši...sem že pisal,da račna ni za zategovanje in odtegovanje...za to je Braker-bar in moment ključ... Pol je pa še ženin brat enkrat izposodil račno...pozabil vrniti,in jo skoz imel v prtljažniku Škode Felicie...in ko je Felicio prodal,je šla račna z njo... In tak set nimaš kaj rabiti...in sem moral slej ko prej kupiti nov set-tisti od Proxxon-a.   Pač set ni bil moj,ampak od pokojnega tasta...za to se pa nisem sekiral...k če ni moje,ni moje. To,kar pa je moje,pa ne dam iz rok kar tako.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.