Ploki Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 danes je? :ne vem: lojz nevem ce lahko pridem ce zadn trenutek povabis, bom probral. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Js ne morem, sem na dopustu med penzi?i. A lahko prestavmo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Nazdravje - Lojz ?estitam ti za dan ?aljivcev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Lojz, sam bi blo pa lepo ?e bi nas res povabu. Jst prnesem 5 kil ?evapov. Majke mi. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
daSKAn Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Ok Lojz, se pravi danes, pridem ob cca. 9-ih, upam, da bojo ?evapi topli in pija?a hladna. Drugi? poleg datuma, ?e kaj ve? napi?.... Citiraj
Boss Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 Lojz nas tolk vabi, da se res mormo organizirat in enkrat v popolnem divja?kem tropu prinoret na njegov "ran?". Po moje bo ?tefko in Pikija takoj kap sunla - tko le daj ju pripravi, da ne bo kake nesre?e pa da bomno pol na vrat na nos iskal prvo pomo? na urgenci. Citiraj
uklopko Napisano 2. april, 2011 Prijavi Napisano 2. april, 2011 Lojz nas tolk vabi, da se res mormo organizirat in enkrat v popolnem divja?kem tropu prinoret na njegov "ran?". Po moje bo ?tefko in Pikija takoj kap sunla - tko le daj ju pripravi, da ne bo kake nesre?e pa da bomno pol na vrat na nos iskal prvo pomo? na urgenci. pripravi na ?ok,ker bi to bil verjetno edini ve?ji solidarni obisk pri legendi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 2. april, 2011 Prijavi Napisano 2. april, 2011 Lojz, sam bi blo pa lepo ?e bi nas res povabu. Jst prnesem 5 kil ?evapov. Majke mi. Moja donacija za obisk: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 A mora? take slike kazat?? jest sm na FB-jih in zdej spet ?est dni na nizkem OH...ti pa tolele To ti dela? res? Citiraj
Allyssa Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Itak ti je pametno, da vsak 4. dan povi?a? OH Pa ja js delam,...res Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Itak ti je pametno, da vsak 4. dan povi?a? OH Pa ja js delam,...res Sej cikliram...1x na teden pa OFF na polno.Uff kdaj bo degustacija Citiraj
Allyssa Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Js ne vem kje si bil do zdej,..mamo ve?krat degustacije z mazda?i. Samo opozarjam, da ni vedno vse tko kukr bi mogl bit No sej,..zato pa mam testne zaj?ke, da izbolj?amo oz. izlo?mo neuspele poskuse Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Ah dej no Ally, ?e nikol ni blo slabo, mah kaj slabo vedno je blo odli?no tko, da name lahko vedno ra?una? kot degustatorja Citiraj
lesko Napisano 8. april, 2011 Prijavi Napisano 8. april, 2011 Sm opazu da ?e markira :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Allyssa Napisano 8. april, 2011 Prijavi Napisano 8. april, 2011 Ah dej no Ally, ?e nikol ni blo slabo, mah kaj slabo vedno je blo odli?no tko, da name lahko vedno ra?una? kot degustatorja Recimo, da ti verjamem,..sicer se bo pa pomojem ?tevilo degustacij pove?alo v bli?nji prihodnosti, tko da,..prpravte se Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 8. april, 2011 Prijavi Napisano 8. april, 2011 Sm opazu da ?e markira :mi pijemoo: On navadno markira s tistim markerjem, ki ga s seboj nos, u gatah, po pasje oz. vol?je, z vonjem po Cvi?ku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
wiperboy Napisano 9. april, 2011 Prijavi Napisano 9. april, 2011 ja pa gremo to akcijo izpeljat i...samo kje pa je ta Lojz doma??? :ne vem: Citiraj gremo na?i.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.