323f Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 zadnic sva se z deyanom neki pogovarjala o tem kako bi lah meu vec konjov na svoji 1.5 in je med drugimi omenu menjavo kolektorjev je reku da majo gor na ustyle tuning jst sm su pogledat pa nc ne najdm za mazdo http://www.ustyletuning.com/trgovina/catal...products_id=121 a je mozno da ksni drugi pasejo gor?pa kok bi blo sploh razlike ce bi zamenju? Citiraj
Ploki Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 nc kej, ce ne mislis se avspuha zamenjat pa CAI. 1.5 ma plac za turbino, turbino daj gor. Citiraj
uklopko Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 nc kej, ce ne mislis se avspuha zamenjat pa CAI.1.5 ma plac za turbino, turbino daj gor. si pa umetnik turbina pa je 20? in samo priklopi? jo mar ne vse kar misli? naredit v dovodu zraka in odvodu izpuhov se bo poznalo!!!Se odvrti hitreje,pridobi? nekaj (koliko ne vem) bol?a kon?na -skratka avto zadiha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ploki Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 si pa umetnik turbina pa je 20? in samo priklopi? jo mar ne vse kar misli? naredit v dovodu zraka in odvodu izpuhov se bo poznalo!!!Se odvrti hitreje,pridobi? nekaj (koliko ne vem) bol?a kon?na -skratka avto zadiha ja, tista ki jo je dejan enkrat linkal se... na akumulator... Ne no res, 200e za kolektor, ce se vse zabije pri katalizatorju pa zadnjem loncu.Vsaj katalizator je treba dol fliknt ce hocs s kolektorji kej nardit, pa fajn je se CAI da avto res zadiha.kar gre not more it tut vn se hitreje se bo odvrtela ce das lazji vztrajnik gor Citiraj
Symon Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 In na koncu je najceneje, da se zamenja avto ker bo ?e 1,8 ?la mim kaj ?ele GT... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Se pridru?ujem Symonu Menjaj avto za mo?nej?ega, tam se bo tak?na zamenjava vsaj kaj poznala. Citiraj
323f Napisano 3. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2011 jah nevem a kup kdo mojo 1.5 pa a mogoce kdo prodaja 1.8,2.0? Citiraj
Symon Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 pa a mogoce kdo prodaja 1.8,2.0? Enkrat bo ?e kdo kaj prodajal. Do takrat pa lepo nalagaj na kup?ek denar in ne me?i v "kavni mlin?ek" denarja po nepotrebnem. Ko smo bili mulci so nam isto govorili in k sre?i smo jih poslu?ali in res zamenjali za kaj mo?nej?ega. Ni mi ?al. Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Enkrat bo ?e kdo kaj prodajal. Do takrat pa lepo nalagaj na kup?ek denar in ne me?i v "kavni mlin?ek" denarja po nepotrebnem. Ko smo bili mulci so nam isto govorili in k sre?i smo jih poslu?ali in res zamenjali za kaj mo?nej?ega. Ni mi ?al. eni smo pa to dojel prepozno 1.8 bo? pa te?je najdu kot pa kak?no GT-jko druga? pa tole od Plokija http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4631130&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Tale od plokija ?aka na en mail v primeru pozitivnega odgovora bo ?e neki cajta pr plokiju Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Tale od plokija ?aka na en mail v primeru pozitivnega odgovora bo ?e neki cajta pr plokiju ?e ma? kupca? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 ne, js sm kupec necesa drugega ince dobim tisto .. bo veseilica. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 A bo? naro?u kl-ze iz usa... Eo majster, jest se tut pridru?ujem da je najbol ceu avto zamenat... Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2011 Prijavi Napisano 6. april, 2011 n? ne povem. RX Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 10. junij, 2011 Prijavi Napisano 10. junij, 2011 RX daj daj to je zgodovina Citiraj If in doubt, flat out...
Ploki Napisano 10. junij, 2011 Prijavi Napisano 10. junij, 2011 ne, prihodnost, daljna. rxa bom kupu ko bo stara tok ko je moja gtjka zdle... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.