Skoči na vsebino

kolektor

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je Ploki napisal:

nc kej, ce ne mislis se avspuha zamenjat pa CAI.

1.5 ma plac za turbino, turbino daj gor.

si pa umetnik turbina pa je 20? in samo priklopi? jo mar ne :vskalo: vse kar misli? naredit v dovodu zraka in odvodu izpuhov se bo poznalo!!!

Se odvrti hitreje,pridobi? nekaj (koliko ne vem) bol?a kon?na -skratka avto zadiha ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
  je uklopko napisal:

si pa umetnik turbina pa je 20? in samo priklopi? jo mar ne :vskalo: vse kar misli? naredit v dovodu zraka in odvodu izpuhov se bo poznalo!!!

Se odvrti hitreje,pridobi? nekaj (koliko ne vem) bol?a kon?na -skratka avto zadiha ;)

ja, tista ki jo je dejan enkrat linkal se... na akumulator... :bravo:

Ne no res, 200e za kolektor, ce se vse zabije pri katalizatorju pa zadnjem loncu.

Vsaj katalizator je treba dol fliknt ce hocs s kolektorji kej nardit, pa fajn je se CAI da avto res zadiha.

kar gre not more it tut vn :)

se hitreje se bo odvrtela ce das lazji vztrajnik gor :harhar:

Napisano
  je 323f napisal:

pa a mogoce kdo prodaja 1.8,2.0?

Enkrat bo ?e kdo kaj prodajal. Do takrat pa lepo nalagaj na kup?ek denar in ne me?i v "kavni mlin?ek" denarja po nepotrebnem. ;) Ko smo bili mulci so nam isto govorili in k sre?i smo jih poslu?ali in res zamenjali za kaj mo?nej?ega. Ni mi ?al.
Napisano
  je Symon napisal:

Enkrat bo ?e kdo kaj prodajal. Do takrat pa lepo nalagaj na kup?ek denar in ne me?i v "kavni mlin?ek" denarja po nepotrebnem. ;) Ko smo bili mulci so nam isto govorili in k sre?i smo jih poslu?ali in res zamenjali za kaj mo?nej?ega. Ni mi ?al.

eni smo pa to dojel prepozno ;)

1.8 bo? pa te?je najdu kot pa kak?no GT-jko ;) druga? pa tole od Plokija :Phttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4631130&show=1

Napisano
  je Ploki napisal:

Tale od plokija ?aka na en mail :blush:

v primeru pozitivnega odgovora bo ?e neki cajta pr plokiju :ljubezen:

?e ma? kupca?

Napisano

A bo? naro?u kl-ze iz usa...

Eo majster, jest se tut pridru?ujem da je najbol ceu avto zamenat...

panoramska.jpg
  • 2 meseca kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.