jures Napisano 21. april, 2011 Prijavi Napisano 21. april, 2011 Eto tema gre lahko u penzijo, grem polo?it aro za mojo preljubo GT ?estko ta moment (?e zmer pa nimam reg. table naro?ene, bemti), pelju me bo pa do prodajalca kr kolega Mirko, ki stalno govori k zmaj, tko da veste od kje je to! poglje ?e je v prometni ?e rumena Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 21. april, 2011 Prijavi Napisano 21. april, 2011 Eto tema gre lahko u penzijo, grem polo?it aro za mojo preljubo GT ?estko ta moment (?e zmer pa nimam reg. table naro?ene, bemti), pelju me bo pa do prodajalca kr kolega Mirko, ki stalno govori k zmaj, tko da veste od kje je to! upam da je v kej bolj?em stanju kot un CLK (sem ga ?el danes pogledat) ki je taka ?alost da bi rad vidu bizgeca ki bo tisti koreto z parkinga odpelov Citiraj
Z M A J Napisano 22. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2011 upam da je v kej bolj?em stanju kot un CLK (sem ga ?el danes pogledat) ki je taka ?alost da bi rad vidu bizgeca ki bo tisti koreto z parkinga odpelov Ja Sa?o in pa automatski menjalnik, ki zna it v cvet, pol si pa zmagal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.