miran Napisano 4. junij, 2005 Prijavi Napisano 4. junij, 2005 Pozdravljeni fantje (in dekleta)! ?e nekaj ?asa se ubadam s tem kako bi polep?al svojo mazdo. Do sedaj ji razen 17 colskih litih plati?? nisem privo??il ?e ni?. I??em zadnji spojler ki bi bil manj?i (ni?ji) od originalnega. (A ne letvico) ?e kdo ve kje bi se dobilo kaj pametnega... Citiraj
komar Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Pozdravljen! Pogleda? lahko tukaj: http://www.as-velenje.com/shop_index.php?cid=2_1_8 in tukaj: http://www.chromdesign.de/frame.htm pa tukaj: http://www.ath-hinsberger.de/athshop/shop.htm ampak slabo ka?e - ali visok spojler, ali letvica. No visok spojler izgleda na mojem tako (saj ni tako visok!?!). By, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainLess Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 ...hja.... hm..... cene pa majo Citiraj
komar Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Ja, saj ni treba kupit - take it or leave it! Meni ni ni? ?al SIT-of.... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
miran Napisano 5. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Tomi, najprej hvala za informacije. O?itno ne bom mogel prav dosti izbirati. Zadnji? sem videl na cesti eno mazdo, ki o?itno ni imela originalnega spojlerja (bil je fiksiran na treh mestih) a je full dobro sedel gor. Mi pove? koliko pride tak (?e ni skrivnost) spojler (si ga vzel pri AS-u?). Jaz sem spra?eval na poobla??enih servisih in so cene z barvanjem in monta?o od 95,000-105,000, cena samega spojlerja pa je okoli 73,000sit. Lep pozdrav! Miran Citiraj
komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Jap, jaz sem ga kupil pri Skorn?ku-cena pa je razvidna iz njihove spletne strani + lakiranje cca.20k + monta?a cca.15k. Glede na to, da ima? ti 6-ko sport (5 vratno) lahko vzame? spojler?ek brez stop lu?ke (kar je meni osebno lep?e, ampak za 4 vratno ne obstaja ) in pri?para? 30.000,00 SIT - toliko je namre? razlika v ceni. Torej spojler brez ?topke 37k + lakiranje in monta?a je cca. 70k SIT pri Skorn?ku. Pa Sa?otu se malo "dober naredi" pa bo kak?en popustek zrihtal. Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
miran Napisano 7. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Tomi! Hvala za vse informacije. Sem se ?e odlo?il da ga vzamem. LP Miran Citiraj
sebastianl Napisano 31. avgust, 2005 Prijavi Napisano 31. avgust, 2005 Zdravo. Mene pa zanima, kok ta spojler kaj omejuje preglednost skozi zadnjo ?ipo. LP, Sebastian Citiraj
David Napisano 31. avgust, 2005 Prijavi Napisano 31. avgust, 2005 Ne preve? ker je precej nizek....tako da ni panike s tem...! LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 31. avgust, 2005 Prijavi Napisano 31. avgust, 2005 Zdravo. Mene pa zanima, kok ta spojler kaj omejuje preglednost skozi zadnjo ?ipo. LP, Sebastian Mene ne ovira ni?...pravzaprav mi pomaga pri vzvratnem parkiranju, ker je lepa "mera" za konec avta, ki ga druga?e ne vidi?! Citiraj Papa, Tomi
MX3 EVO Napisano 1. september, 2005 Prijavi Napisano 1. september, 2005 alo poglej na www.r-styling.com pa ti bo zrihtu spojler za prave denarce!!! Citiraj
komar Napisano 1. september, 2005 Prijavi Napisano 1. september, 2005 Ni? bistveno ceneje...pa za 6-ko zadnji spojler - gr?i ne bi mogel bit!!! Citiraj Papa, Tomi
MX3 EVO Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 Je res da ma vsak svoj okus...problem je dobit v sloveniji kej opreme za mazdo... Citiraj
komar Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 problem je dobit v sloveniji kej opreme za mazdo... Niti ne ... pri AS avtomobili Skorn?ek lahko dobi? prakti?no vse iz programa: http://www.ath-hinsberger.de/ in http://www.chromdesign.de/frame.htm in to po kar konkuren?nih cenah.Sicer pa smo sedaj v EU in ?e uspe?no uporablja? internet potem tudi po?ta iz Nem?ije deluje odli?no! Citiraj Papa, Tomi
matthew Napisano 28. september, 2005 Prijavi Napisano 28. september, 2005 ja to je res. pr skorn?ku se da full dodatne opreme dobit cena pa je kuku je :ne vem: Citiraj Mazda je avto, vse ostalo so le.....
Skobi Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Zanima me, ?e je treba spojler ki se ga dobi za 153? potem ?e pobarvati? Druga?e so dobro narejeni? Kako se jih pritrdi? Sosed je avtoklepar in li?ar, je treba havbo prevrtati al kako se to izvede? Citiraj We need a bigger turbo!
poky Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Jp,spojler je treba ?e pihnit pol. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 verjetno bo za monta?o potrebno luknje delat, ali pa ?e bi uporabil silikon za prednje ?ipe limat, samo koliko je potem to varno Citiraj
BOBI Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 vsak spojler se sraufa gor in lepi Citiraj MAZDA POWER
handan Napisano 11. september, 2008 Prijavi Napisano 11. september, 2008 a je gdo nabavo kak?en spojler :ne vem: Citiraj
sdspecy Napisano 22. september, 2008 Prijavi Napisano 22. september, 2008 a je gdo nabavo kak?en spojler :ne vem: Jst ?tudiram, da bi v priliki enga dalj?ega za kravana vzel, zgleda dobr Sam ne vem ?e kje, ko bo cajt, bom ?e kej najdu Citiraj Lp, D
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.