David Napisano 5. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Mah ne vem ?e je tako...delno verjetno ja...sam je pa ljubitelj avtov..... on ma drga? tam okoli 50 let...tako da mislm da ni neko hvaljenje...bolj lastni u?itek..... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Pardon, izdelanih jih je bilo samo 400. khm... jaz sem ene par dni nazaj na TiVuju sli?al, da jih je serija omejena na 2000 , o predpogoju F40/F50 je pa res... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 aya... pa ?e tole... mogo?e je pa vse res Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Evo kaalman hvala za slike.......torej to je to......!!!! Ta avto ima pa eno zadnjih ?tevilk s serije! In glede na to da ni imel ferrarija prej je dopla?al ful $$$ Enemu njegovemu znancu iz koncerna "Il cavalino Rampante" aka. Ferrari....in seveda tako pri?el do njega..... LP dAvid Citiraj Feel free....
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Aja kje si ga pa slikal???? Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Tole je menda v Se?ani ... pred Enzotom pa stoji Carrera GT. David ... tegale Enzota ima Loris? Citiraj
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Jap ....pozna??? Kobal je pa tudi dobil novga....tokrat je porscheja carrera GT uzel....?e ena raketa..... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 No ta ki je na sliki pred njim parkiran....... LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Aja kje si ga pa slikal???? nisn jaz slikal, slike sem najdel na mobisuxu se opravi?ujem avtorju slik, da sem jih kar tako vzel ! Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Sam mislim da to ni slikano v Se?ani....ne poznam tega lokala...edino ?e je na terminalu...... No kakorkoli....avto je raketa..... LP daVid Virage...pozna? Lorisa??? Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Sam mislim da to ni slikano v Se?ani....ne poznam tega lokala...edino ?e je na terminalu...... No kakorkoli....avto je raketa..... LP daVid Virage...pozna? Lorisa??? Osebno ne, ampak preko nekaterih ljudi (predvsem kolegic), ki delajo zanj. Citiraj
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Hihih to mi je pa znano ja....ej ma s kje si pa doma ti??? LP daVid Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Iz bli?ine Kranja druga?e, ampak saj ve? ... Slovenija je majhna. Citiraj
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Ja ja to pa ja....sem mislu da si od kje tuki dol.....!"! Sicer pa vabljen da te na eno pivco povabim....... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Pa to je kupil rabljenega ne? Ker mislim da jih ve? ni, alo so ?e, ?e pa ga ?eli? kupit pa mora? imet v gara?i Ferrarija ( nevem kateri model ) da lahko sploh kupi? Enzota! Ne verjamem tvoji izjavi. ?al!! Zdej verjame????? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Moram priznat, da sem bil tudi jaz nekaj ?asa v dvomih. :ne vem: Pol pa pravijo, da slovenci nimamo ke?a!?! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Pa sej ga nimamo...z izjemo nekaterih posameznikov..... Evo Tomi....zdej mi lahko tudi ti verjame? kake ob?utke sem do?ivel v tem avtu.... Prou nisem mogu mimo ne da bi se pohvalil.....hihihi LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Prou nisem mogu mimo ne da bi se pohvalil.....hihihi LP daVidSaj bi se tudi jaz rad tako pohvalil... Pa sem najve? vozil Porscheja Carerra...tudi to ni slabo...hehe Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Pa to je kupil rabljenega ne? Ker mislim da jih ve? ni, alo so ?e, ?e pa ga ?eli? kupit pa mora? imet v gara?i Ferrarija ( nevem kateri model ) da lahko sploh kupi? Enzota! Ne verjamem tvoji izjavi. ?al!! Zdej verjame????? LP daVid Verjamem, samo ?e bolj pa bom ko ?e bo? poslikal ostale avte od njega!! Citiraj
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Zmenjeno....v kratkem pridejo ?e slike od hummerja H", marcedesa 500SL AMG, Bentley in ?e od tega ferrarija...... Kaj slikam ?e njegovo bolj?o polovico??? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Kaj slikam ?e njegovo bolj?o polovico??? LP daVidJa, valjda da ja! Pa ?e katero zraven... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Ja ok....kak?no drugo pa lahko kar takoj zdraven zalimam..... Just ask for it...... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Ja ok....kak?no drugo pa lahko kar takoj zdraven zalimam..... Just ask for it...... LP davidEvo, ?e askam ... please just do it! Pa telefonske pripi?i. Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Ups...to je bil en drugi party........ Evo... Ta pa je ena simpati?na deklina......hm...Sara mislim da je..... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.