Mazda323 Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Meni se zdi da ima? ti toliko deklin ( ti kar zavidam , ma? kako zame ) da ima? lahko vsaki dan drugo, menjava? kot spodne hla?ke!! Citiraj
komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Meni se zdi da ima? ti toliko deklin ( ti kar zavidam , ma? kako zame ) da ima? lahko vsaki dan drugo, menjava? kot spodne hla?ke!! Jaz mislim, da se to ne menjava kar tako! To so samo zutatten! Kaj pa jaz vem... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 uuu bi blo lepo ne....sam ne smem ki me moja pol macolo po glavi.... Sicer pa se ne prito?ujem....ti pa se mi kar pridru?i pa ti jih za 1 polhn avto dam.....hihihih LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 uuu bi blo lepo ne....sam ne smem ki me moja pol macolo po glavi.... Sicer pa se ne prito?ujem....ti pa se mi kar pridru?i pa ti jih za 1 polhn avto dam.....hihihih LP david Ne si preve? ?elet! Lubice so bile vedno dragi hobi! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Evo tle je ?e ta druga primorska mrcina....porshe carrera GT LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 7. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Aja to je pa od g. Kobala avto....doma ima pa ?e Cayena Turbo S in 911 GT3 Pa ?e stran njihovega podjetja..... Gold Club Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Sama jajca ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest BrainLess Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 hja... kaj bi ?e rad ?lovek ve?? :ne vem: Citiraj
dilar Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 denar za benz in vzdr?evanje? druga? lepa ma?inca...jest sm jo ?e kr ene par let nazaj v eni reviji gledu, ko so o njem govoril ?e kot o neke vrste prototipu, ki bo na na?e ceste zaplul ?ele ?ez nekaj let. we see future existing. LP, Rejc Citiraj
eye Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 To je brezveze pojdimo v realnost Citiraj
sanny Napisano 19. junij, 2005 Prijavi Napisano 19. junij, 2005 vse avte ki jih je na?tel david da so v lorisovi gara?i je res...pa ?e jahta v portoro?u v marini (taka da dol pade?)...bentleya imata mislim da samo on pa Hrvati? v slo..vsaj tako je bilo ?e mal cajta nazaj zdaj pa ne vem ?e ga je ?e kdo kupil...on je edini ki ima enzota v slo...to je vse enak krog ljudi ki ma dnarja tolko d si mi niti mislit ne moremo...za vse tiste ki ste v dvomih o davidovih izjavah...aja v sob se je Loris fural z enzotom po portoro?u, videno in slikano:)) (http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=494930#494930) ale pa mejte se... Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 vse avte ki jih je na?tel david da so v lorisovi gara?i je res...pa ?e jahta v portoro?u v marini (taka da dol pade?)...bentleya imata mislim da samo on pa Hrvati? v slo..vsaj tako je bilo ?e mal cajta nazaj zdaj pa ne vem ?e ga je ?e kdo kupil...on je edini ki ima enzota v slo...to je vse enak krog ljudi ki ma dnarja tolko d si mi niti mislit ne moremo...za vse tiste ki ste v dvomih o davidovih izjavah...aja v sob se je Loris fural z enzotom po portoro?u, videno in slikano:)) (http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=494930#494930) ale pa mejte se...Evo ?e enkrat potrjeno mazda323...... Sicer grem pa ta teden u Golda in ?e bo loris tam vam nalo?im nove slike.... LP daVid Pa ?e slika od sannyja Citiraj Feel free....
David Napisano 3. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Evo kaj se zgodi ko je denarja preve?...pa ga nima? ve? kje porabit..... lastnik tega Enzota je prej?nji teden naro?il avto s 1001 HP..... Bugatti Veyron...... Dobil ga bo pa predvidoma ?ez 2 leta! LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Norec!!!! A taki posojajo kaj dnarja??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 ampak tole Vayeronsko nategovanje se pa vle?e ?e od leta 2001, ko je bil predstavljen. 5 let kasneje pa bodo kupci le dobili kaj - mogo?e Citiraj
Symon Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Evo kaj se zgodi ko je denarja preve?...pa ga nima? ve? kje porabit..... lastnik tega Enzota je prej?nji teden naro?il avto s 1001 HP..... Bugatti Veyron...... Dobil ga bo pa predvidoma ?ez 2 leta! A take kolege ima? ti? Mater! A te bo tuz peljal? Ti socialc pa na Mazdi. Se pa ne ?udim, da ima? potem najbr? kar dobre veze, da si sposodi? Imprezo za vikend. Mater ti ?vi? moje sanje. Peljal v Enzotu, vozil Imprezo... Citiraj
David Napisano 3. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2006 A take kolege ima? ti? Mater! A te bo tuz peljal? Ti socialc pa na Mazdi. Se pa ne ?udim, da ima? potem najbr? kar dobre veze, da si sposodi? Imprezo za vikend. Mater ti ?vi? moje sanje. Peljal v Enzotu, vozil Imprezo... Bil na pravem mestu ob pravem ?asu s pravim brendom v roki..... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Evo kaj se zgodi ko je denarja preve?...pa ga nima? ve? kje porabit..... lastnik tega Enzota je prej?nji teden naro?il avto s 1001 HP..... Bugatti Veyron...... Dobil ga bo pa predvidoma ?ez 2 leta! LP daVid Za tole "sranje" od avta pa ?e mi delamo 1 del. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Lahko pove? keri del,?e ni skrivnost,pa predvsem mi povej zakaj "sranje" od avta??? :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Sranje verjetno zato ker ga ne bo mogel imeti ali pa ker ga dela VW Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Sranje verjetno zato ker ga ne bo mogel imeti ali pa ker ga dela VW Zadel v prvem pizkusu, VW ma prste zraven.Pa kaj naj s takim avtom, za tak ke? zi postavim bajto. Delamo pa del ki pride vgrajen v elektri?no ro?no zavoro in ?e enega(ohi?je) ki pride v centralno zaklepanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 3. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2006 za tak ke? zi postavim bajto. Uf ma postavi? preceeeeej veliko hi?ko za taki dnar!!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Dobro,kaj se ti?e vlo?enega dnarja,je avto res predrag!! Samo je pa vseeno dobra stvarca,bi jo prav rad sprobal kdaj! O smiselnosti nakupa pa raje nebi... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.