323f Napisano 22. april, 2011 Prijavi Napisano 22. april, 2011 se opravi?ujem za novo temo ampak me zanima kam po lonckontakteru sm tega Dr.Izpuh in mi je reku"Zdravo,za to mazdo 323F 1,5 16v 66kw,se da dobit vec razlicnih oblik,vendar niso homologirane" zdej mi ni cist jasn kva to tocno pomen a to pomen da sploh ne bom mogu homoligerat tega? a se bl splaca nabavt en univerzaln lonc al da ti ga nardijomeu bi pa tko nekak na postran Citiraj
Symon Napisano 22. april, 2011 Prijavi Napisano 22. april, 2011 a se bl splaca nabavt en univerzaln lonc al da ti ga nardijomeu bi pa tko nekak na postran Ti kar daj takole postrani pa taprvi policaji ki te bodo ustavili ti bodo ?e tablice pobrali. Ja in ?e niso s homologacijo NE BO? mogel homologirati. Nikakor. Citiraj
Deeyan Napisano 22. april, 2011 Prijavi Napisano 22. april, 2011 Ti kar daj takole postrani pa taprvi policaji ki te bodo ustavili ti bodo ?e tablice pobrali. se podpi?em Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 22. april, 2011 Prijavi Napisano 22. april, 2011 dans sm pihu. pa je se gledu zadi lonc pa ni blo nc. Citiraj
Symon Napisano 23. april, 2011 Prijavi Napisano 23. april, 2011 dans sm pihu. pa je se gledu zadi lonc pa ni blo nc. Normalno, mi mamo sleeper lonce. Citiraj
Deeyan Napisano 23. april, 2011 Prijavi Napisano 23. april, 2011 dans sm pihu. pa je se gledu zadi lonc pa ni blo nc. men, ga tut ni gledu 1., pa 2., tatretji? se je pa u vse upiknu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 24. april, 2011 Prijavi Napisano 24. april, 2011 ?e ho?e? homologacijo Magnaflow Citiraj
Deeyan Napisano 24. april, 2011 Prijavi Napisano 24. april, 2011 http://www.ustyletuning.com/trgovina/catal...hp?cPath=29_210 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
323f Napisano 26. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2011 mm a pa je to ql za 1.5? Citiraj
Deeyan Napisano 26. april, 2011 Prijavi Napisano 26. april, 2011 mm a pa je to ql za 1.5? pomoje bi mogl it skoz, ker je tut men reku, da mi ga dodela za 2.5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 tole bi se znal pa fajn dret http://www.remususa.com/epages/remus.sf/en...ucts/4560940542 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 tak je moj srednji lonc. ti celo ma? sredn lonc??? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 tegale se da homologirat, pa ?e na 1.5 se fajn dere http://caraudioempire.com/sportni-izpuh-ma...-III-pr-1148120 http://www.youtube.com/watch?v=DdzqiFi2n7s Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Moji se tut ornk derejo, sam kaj ko jih niti v sanjah nemorem homologirat... pa ?e ene seksy znakce od hyundaia majo na loncih... Ploki, Deeyan, pa ?e kateri, a mate kake homologacije za avspuhe? Citiraj
Deeyan Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 Moji se tut ornk derejo, sam kaj ko jih niti v sanjah nemorem homologirat... pa ?e ene seksy znakce od hyundaia majo na loncih... Ploki, Deeyan, pa ?e kateri, a mate kake homologacije za avspuhe? le zakaj sm ?e 1 mesec brez tablc? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Napisano 6. maj, 2011 le zakaj sm ?e 1 mesec brez tablc? Zaradi ve? stvari ?e ve? kako bo? uredil homol.? Nadaljujeva lahko na privat Citiraj
BOBI Napisano 8. maj, 2011 Prijavi Napisano 8. maj, 2011 http://www.ustyletuning.com/trgovina/catal...hp?cPath=29_210 jaz grem v kratkem po tega na levi strani tako bo pol na avtu vse homologirano samo da mazdica pride nazaj iz lepotniga salona kjer zdaj kitamo spojlere na novo,pa licarija bo po celem avtu na novo razen strehe in in roba strehe nad vrati,ker avto je kar v slabem stanju ampak ko bo spet na cesti komaj cakam zoom,zoom audi pa bo kar v garazi parkiran Citiraj MAZDA POWER
Deeyan Napisano 8. maj, 2011 Prijavi Napisano 8. maj, 2011 jaz grem v kratkem po tega na levi strani tako bo pol na avtu vse homologirano samo da mazdica pride nazaj iz lepotniga salona kjer zdaj kitamo spojlere na novo,pa licarija bo po celem avtu na novo razen strehe in in roba strehe nad vrati,ker avto je kar v slabem stanju ampak ko bo spet na cesti komaj cakam zoom,zoom audi pa bo kar v garazi parkiran js sm se tut mislu odlo?it za tega, ampak se bom najverjetneje kr za Magnaflow-a odlo?u Ti pa le fajn porihtaj svojo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 Js bom pa kr na oriđinal ror?kih ostal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 9. maj, 2011 Prijavi Napisano 9. maj, 2011 Js bom pa kr na oriđinal ror?kih ostal. ko se ti ?e original fajn derejo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 evo, dons so mi s Technoracing-a poslal dejansko sliko tega Magnaflow-a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Napisano 11. maj, 2011 Moji se tut ornk derejo, sam kaj ko jih niti v sanjah nemorem homologirat... pa ?e ene seksy znakce od hyundaia majo na loncih... Ploki, Deeyan, pa ?e kateri, a mate kake homologacije za avspuhe? ne nimam. poro?am kak bo na tehni?nem. sicer jaz mam srednji lonec in zadnji lonec po naro?ilu direkt, ampak mam ?e original nastavke gor tako da nisem preve? sumljiv.. :ne vem: je pa res da je moj avto kr tih. oziroma do ene 4000 obratov je cist tih Citiraj
Symon Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Napisano 11. maj, 2011 je pa res da je moj avto kr tih. oziroma do ene 4000 obratov je cist tih Kvaliteta pa?. Samo priznaj, za kak dB je bolj basovski, ?e se postavi? zadaj, v avtu pa ni sile. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.