Z M A J Napisano 24. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2011 Pozdravljeni! Kolega (Simon) mi je omenil, da je kupil potni?kega kombija, z namenom oddajanja in sicer za 50 ? na dan. Men se zdi to precej nizka cena, vem da ko smo ga sami ?eleli nekje najet, mislim da je bila cifra 70 ali 80! Skratka ?e kdo rabi, bom dal kar cifro, pa naj se dogovori! Simon; 041 667 335 Lep dan ?e nprej! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2011 Jaz bi rabu tovornega za sede?no prpelat. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 24. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2011 Tovornega imam jaz Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2011 ?e prav razumem se lohk nate obrnem, ko bom rabil kombi za to nesre?no sede?no prpelat. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 24. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2011 Jest bi pa dejansko kamijon rabu, za vse na smeti??e odpelat, ko bom prenavljal Sem ?tudiral o tovornem kombiju, pa bi blo premal Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 24. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2011 ?e prav razumem se lohk nate obrnem, ko bom rabil kombi za to nesre?no sede?no prpelat. jp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Pa ?e rabi? su?nje povej...res da me te dni ni po praznikih pa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2011 Hvala za ponujeno pomo? - po moje ne bo treba ampak, ?e pa slu?ajno te pa pokli?em. Sej takrat ko bom tist vozu pridem k tebi ?e po previjalno. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.