Bosti Napisano 5. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Ampak o?itno le kot predvozilo: http://tv.isg.si/site/ftpaccess/mm46/rally_kp/mx5.avi Citiraj
David Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Uuuu nora stvar......sam je pa ?e nisem vidu na nobeni dirki....to je od letos....??? LP david Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Svaka ?ast, upam da bo tud v mariboru na rally-ju! Citiraj
Bosti Napisano 5. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Tole je bilo slikano na Koprskem rallyu. Citiraj
KAALman Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 lean mean drift machine kje se to da kupit ? Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 ja, je ?ist fri?na zadeva, pred kratkim ?ele uvo?ena. ko bom imela kaj ve? podatkov, predvsem tehni?nih , bom sporo?ila! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
KAALman Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 muca.. ti zrihtaj testno, pa jaz pridem samo zaradi tega do vas no.. pa en sok ti bom pla?au ... pa kosilo... dnara za avto itak nimam Citiraj LP KAALman
ToniX Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 zanimiv spreden odbija? (rx-8 style) Citiraj
KAALman Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 zanimiv spreden odbija? (rx-8 style) to bi meni pasalo na mx-o Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 V dana?njih slovenskih novicah je slika tega avta in voznika....gm....Voznice....in morem priznat da zgleda zelooooo faaaaajn...... Zdej mi je pa ?e bolj u?e?......hihihi LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 prva liga... mogo?e luknjica v sredini malenkost vi?je, pa bi bilo idealno... saj ne rabi? popravljat... I get the picture...te?ava bi bila potem v homolomokolobociji Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 homolomokolobociji.........hihihihihii LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 V dana?njih slovenskih novicah je slika tega avta in voznika....gm....Voznice....in morem priznat da zgleda zelooooo faaaaajn...... Zdej mi je pa ?e bolj u?e?......hihihi LP daVid ooo... a lahk zrihta? kak scan? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 V dana?njih slovenskih novicah je slika tega avta in voznika....gm....Voznice....in morem priznat da zgleda zelooooo faaaaajn...... Zdej mi je pa ?e bolj u?e?......hihihi LP daVidooo... a lahk zrihta? kak scan? Rade volje....sam na ?alost nimam scanerja...... Ma sam da je meni u spominu ostala....in to lahko delim z vami usemi...... LP daVid Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Saj lahko fotografira? ... Citiraj
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Hm....ok.....))) Sam da jo najdem..... Citiraj Feel free....
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Evo slike....sem na hitro naredu tako da kvaliteta bolj tko tko...... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Pa kaj ne bo nobeden driverke pohvalu....jest sem ostal fasciniran!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.