Gustav Napisano 28. april, 2011 Prijavi Napisano 28. april, 2011 Hojla, rabim prevoz enega avta iz Nemcije (Ingolstadt). Na netu ne najdem nobenga prevoznika, no nasel sem 2 ki vozita italijo in francijo. Je pa nujno, da vozi nekako mimo Ingolstadta, da so stroski nizji, ker bo pobral samo en avto in ne cel sleper. Ce kdo ve, kam se obrnit.... Bom vesel. Lp, Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Napisano 1. maj, 2011 Hojla, rabim prevoz enega avta iz Nemcije (Ingolstadt). Na netu ne najdem nobenga prevoznika, no nasel sem 2 ki vozita italijo in francijo. Je pa nujno, da vozi nekako mimo Ingolstadta, da so stroski nizji, ker bo pobral samo en avto in ne cel sleper. Ce kdo ve, kam se obrnit.... Bom vesel. Lp, Kaj p a?e gre? sam ponj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 1. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. maj, 2011 ?e grem sam je cela stro?kovna "pizdarija". Najprej je treba dat gor "zoll tablce", k ko?tajo 150? avto je pa zavarpvan samo na 3. osebo, ni? kasko. Potem je vsaj en tank za iz Ingolstadta pridet, pa dva tanka za on avto k te gor in dol pelje, plus cestnine, vinjete in moj ?as + ?as nekoga ki gre zraven. Najdu sem enga k vozi stalno iz Ingostadta cca 20 30 avtov tedensko in mi kasira 300?. Mislem d ni debate, kar se cene ti?e. Zdej morm sam ?e speljat zadevo. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.