Skoči na vsebino

Avtotransport iz Nemcije

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hojla,

rabim prevoz enega avta iz Nemcije (Ingolstadt). Na netu ne najdem nobenga prevoznika, no nasel sem 2 ki vozita italijo in francijo. Je pa nujno, da vozi nekako mimo Ingolstadta, da so stroski nizji, ker bo pobral samo en avto in ne cel sleper.

Ce kdo ve, kam se obrnit....

Bom vesel.

Lp,

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Hojla,

rabim prevoz enega avta iz Nemcije (Ingolstadt). Na netu ne najdem nobenga prevoznika, no nasel sem 2 ki vozita italijo in francijo. Je pa nujno, da vozi nekako mimo Ingolstadta, da so stroski nizji, ker bo pobral samo en avto in ne cel sleper.

Ce kdo ve, kam se obrnit....

Bom vesel.

Lp,

Kaj p a?e gre? sam ponj ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e grem sam je cela stro?kovna "pizdarija".

Najprej je treba dat gor "zoll tablce", k ko?tajo 150? avto je pa zavarpvan samo na 3. osebo, ni? kasko. Potem je vsaj en tank za iz Ingolstadta pridet, pa dva tanka za on avto k te gor in dol pelje, plus cestnine, vinjete in moj ?as + ?as nekoga ki gre zraven.

Najdu sem enga k vozi stalno iz Ingostadta cca 20 30 avtov tedensko in mi kasira 300?. Mislem d ni debate, kar se cene ti?e. Zdej morm sam ?e speljat zadevo.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.