stepski volk Napisano 29. april, 2011 Prijavi Napisano 29. april, 2011 Moja bi prodala svojo opel corso 1.4 staro tri leta s 95.000 prevo?enimi z bolj dru?inskim http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4750095&show=1 in me zanima va?e mnenje. Kak?no so kaj izku?nje s temi avti.... Hvala za komentarje Citiraj
Boss Napisano 29. april, 2011 Prijavi Napisano 29. april, 2011 Ne me dr?at za besedo ampak kot vem 2.0 TDI motor teh letnikov glih ni bil najbolj?i. Citiraj
stepski volk Napisano 29. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. april, 2011 Ne me dr?at za besedo ampak kot vem 2.0 TDI motor teh letnikov glih ni bil najbolj?i. Nekaj sem sli?al glede tega ,zato sem tudi tukaj dal malo na poizvedbo Citiraj
vido23 Napisano 29. april, 2011 Prijavi Napisano 29. april, 2011 Pomoje preve? kilometrov, 2.0 TDI teh letnikov so res problemati?ni! Pa tut cena je tuki precej visoka za 2005 letnik pa tolk kilometrov Zakaj pa sploh dizla, in zakaj VW? Citiraj
stepski volk Napisano 29. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. april, 2011 Pomoje preve? kilometrov, 2.0 TDI teh letnikov so res problemati?ni! Pa tut cena je tuki precej visoka za 2005 letnik pa tolk kilometrovZakaj pa sploh dizla, in zakaj VW? Jah dizel zaradi tega ker se tudi sama vozi iz Bleda v Lj.na ?iht in je do sedaj skurila dosti bencina... Ja pravi da ji je ta v?e? pa glede na to kaj ima od opreme so tudi cene kolikor toliko nizke in tudi dosti je teh avtov zaradi rezervnih delov (?rot in razni avtoodpadi) Ne vem kaj narediti,ampak jaz se svoje mx5 dr?im kot pijanec plota Citiraj
Deeyan Napisano 29. april, 2011 Prijavi Napisano 29. april, 2011 Corso na plin Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
stepski volk Napisano 30. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. april, 2011 Corso na plin Ja ?e bi bil avto prostoren... Citiraj
Grega_ Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 Za ta denar, ta letnik s tem neugodnim motorjem (?e celo samo 3kw ?ez zgornjo mejo) in temi kilometri....ma ni ?ans, pa vpra?anje ?e je tip top avto. ?e ?e potem raje 1.9tdi, kak?nega slovenskega s preverjeno preteklostjo in ?e bi ji bil motor pre?voh lepo ?ip in to je to. Citiraj
Deeyan Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 kaj pa kej tajga? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4704661&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
stepski volk Napisano 30. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. april, 2011 Za ta denar, ta letnik s tem neugodnim motorjem (?e celo samo 3kw ?ez zgornjo mejo) in temi kilometri....ma ni ?ans, pa vpra?anje ?e je tip top avto. ?e ?e potem raje 1.9tdi, kak?nega slovenskega s preverjeno preteklostjo in ?e bi ji bil motor pre?voh lepo ?ip in to je to. Zadaj po blatniku je malenkost popraskan,zgleda da na parkirplacu in tudi v notranjosti so po plastiki vidni risi in obraba usnja pri menjalniku ter obraba na vratih na dr?alu vrat... Ali je to kaj narobe zaradi motorja ?e bi ga dal ?ipirat??? Citiraj
Z M A J Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 Tale 2.0 je baje precej problemati?en, medtem tale Mazda5, ki jo je Dejan zalepu, pa itak vemo - DPF pa to, tko da kaj pa vem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 Poka?i ji Seat Alteo (ne XL ampak navadno) pa se bo takoj zaljubila...tako kot moja.in v Seatu (ne vem zakaj) problemov ni....od 10h Seatov sem jih imel 6 preko 150.000km - brez 1? stro?ka. Zato ga mam spet tole na primer - neproblemati?en 1.9 TDI ki pije 5,0, leto mlaj?a, da o dizajnu ne izgubljam besed http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4765014&show=1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vido23 Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 Altea sicer ni slab avto ( razen obupne armature) ,ampak pozabi da ti bo pila 5.0! Men je Touran 1.9 TDI pil 7 pri normalni vo?nji ( ve?inoma AC) pa ?e liter olja zraven Citiraj
jures Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 Altea sicer ni slab avto ( razen obupne armature) ,ampak pozabi da ti bo pila 5.0! Men je Touran 1.9 TDI pil 7 pri normalni vo?nji ( ve?inoma AC) pa ?e liter olja zraven Nemogo?e, nama je 1.6 mnogo pre?voh bencinar na altei pil 7,5, 1.9 TDI pa 5-5,5 Ma? ti prete?ko nogo o?itno... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vido23 Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 No res ,da sm se vozu 150-160 po AC, pa pol mal normalne vo?nje po regionalki. ampak je pil k ?olna! Te?ka noga je pa res ja! PS: verjetno misli? ALTEO in ne XL, ki je recimo podobno velika kot Touran? Citiraj
jures Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 No res ,da sm se vozu 150-160 po AC, pa pol mal normalne vo?nje po regionalki. ampak je pil k ?olna! Te?ka noga je pa res ja! PS: verjetno misli? ALTEO in ne XL, ki je recimo podobno velika kot Touran? ja jaz sem imel NONE-XL...http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...st&id=11222 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 30. april, 2011 Prijavi Napisano 30. april, 2011 men se pa ravno XL oblikovno velik bolj dopade Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Napisano 1. maj, 2011 men se pa ravno XL oblikovno velik bolj dopade Vsekakor ni slaba, ampak bi jo vzel res ?e potrebuje? prostor, ?eprav je nekaterim majhen prtlja?nik na NON XL, ki je nam pri?el (4je + pes) ve? kot dovolj, ker ima visok strop + premik celotne zadnje klopi - naprej nazaj - ko rabi? prostor za potnike da? nazaj, in obratno - ?e pa ima? otroke, ki so na sede?ih in noge ne gledajo dol, pa da? celo klop ?ist za prve zice in ima? skoraj XL prtlja?nik - zakon. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 Najbolj?a makina za otroke (?e jih ima? ve?, sestra ima 4) je tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4751204&show=1 ...prvo sem zelo dvomil, imajo celo avtomatika ampak ne morem verjeti, z avtom niti malo problemov, vsak sede? samostojen in enak drugemu, avto udoben da ne mor? verjet, zadnje sede?e lahko postavlja? kakor ho?e? ker sanke so ?isto do prtlja?nika, tudi klimo si lahko zadaj posebej na?tela?, zadnje ?ipe elektri?no ven butne ipd. ipd.,...fakin minibus haha. Pa smo takrat skupi gledal ?e kak?ne Vivarote ipd. ampak ni pri?lo v po?tev...tist je bolj tovornik s klopmi, mora? celo vrsto ven butnit ipd. Citiraj
jures Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 Najbolj?a makina za otroke (?e jih ima? ve?, sestra ima 4) je tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4751204&show=1 ...prvo sem zelo dvomil, imajo celo avtomatika ampak ne morem verjeti, z avtom niti malo problemov, vsak sede? samostojen in enak drugemu, avto udoben da ne mor? verjet, zadnje sede?e lahko postavlja? kakor ho?e? ker sanke so ?isto do prtlja?nika, tudi klimo si lahko zadaj posebej na?tela?, zadnje ?ipe elektri?no ven butne ipd. ipd.,...fakin minibus haha. Pa smo takrat skupi gledal ?e kak?ne Vivarote ipd. ampak ni pri?lo v po?tev...tist je bolj tovornik s klopmi, mora? celo vrsto ven butnit ipd. KIA je zdavnaj prerasla v resen avto, drsna vrata pa nasploh 1A Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.