Don Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Ko sem jo zagledu, sem se skoraj razjoku ... V Izoli je bila parkirana, vem pa ne ali je lastnik iz tam ali ne ... Vidi se kak?en je lahko avto, ?e je pri "pravem" lastniku in izgleda skoraj kot nova ne glede na leta ... Potem pa lahko vidi?, kaj se z avtom naredi v cca. 1 letu Zbledela barva, vsa opraskana ... eh, ?koda besed ... Pa ?e primerjava: Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 To mi je znano ja. Sem videl svoj 1. avto po nekaj letih in mi ga je bilo res ?koda ?eprav je bil francka gajba Peugeot 106. Citiraj
Deeyan Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Don, ?e bi js takrat mel nakraspan dnar skup bi bla ?e zdej taka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 3. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Don, ?e bi js takrat mel nakraspan dnar skup bi bla ?e zdej taka Tudi men je ?al, da je nisem prodal komu, ki bi jo ?uval... Kaj ?e?, ?e finance odlo?ajo... Mudilo se je, pa je ?la s prvim, ki je dal dnar. O?itno se ?lovek res lahko na marsikaj nave?e... Hehe Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
uklopko Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 ah dejte jamrat.......... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
iceman22 Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 evo kaksno je stanje z mojo bivso... cist zanemarjena itd... Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 izgleda daje srecna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 Iceman, dobra ma?ka (tadruga se razume, hehe) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 evo kaksno je stanje z mojo bivso... cist zanemarjena itd... jaooooooooooooo kok sm se pa zdej nasmejal Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Don Napisano 4. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2011 jaooooooooooooo kok sm se pa zdej nasmejal Tak?ne so vse ko grejo od iceman22-a. Jih zgoni do konca, pol se jih pa znebi! Hehe Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 Ne druga?e pa edinega avta, ki mi je ?al je 100NX ker je ?el v napa?ne roke (ker je tak?na redkost). 200SX je pa v dobrih rokah. Citiraj
Ploki Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 v?asih jih je blo nekaj za kupit, ko sem jaz ?e prvo Fko kupval. zdaj jih ni ve? :ne vem: Citiraj
iceman22 Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 Tak?ne so vse ko grejo od iceman22-a. Jih zgoni do konca, pol se jih pa znebi! Hehe ja itak treba jih je zgonit..sj se vidi kaksna usta ma..kr ene 3x vecje.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 Tudi men je ?al, da je nisem prodal komu, ki bi jo ?uval... Kaj ?e?, ?e finance odlo?ajo... Mudilo se je, pa je ?la s prvim, ki je dal dnar. O?itno se ?lovek res lahko na marsikaj nave?e... Hehe edino kar je bi bla zdele velka mo?nost, da bi zdele stala brez tablc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 @Symon a NXa so kaki mulci, neotesanci kupil al kaka tetka, ki ga je ?e celga obutala? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 @Symon a NXa so kaki mulci, neotesanci kupil al kaka tetka, ki ga je ?e celga obutala? En sanja?, ki je imel velike plane zdaj se mu ga pa niti na avto.net ne da dati. Najraje bi ga jaz dal pa njegove podatke al pa kr svojo cifro, da ga ne bi prodal ?e kak?nemu sanja?u. Citiraj
BOBI Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Napisano 4. maj, 2011 ce dam jaz slike moje bivse in sedaj danasjne po stirih letih vas bo kap Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 ce dam jaz slike moje bivse in sedaj danasjne po stirih letih vas bo kap Bobi, ?koda da nisi ?e kak mesec po?akal pa bi vzel Tabelo od moje biv?e ?enske - avto je u dobrem stanju in lep za popizdit, pa ?e zelena ni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 Bobi, ?koda da nisi ?e kak mesec po?akal pa bi vzel Tabelo od moje biv?e ?enske - avto je u dobrem stanju in lep za popizdit, pa ?e zelena ni! ka je pa narobe z zelenimi Citiraj
Hanco Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 ka je pa narobe z zelenimi niso RDE?E Citiraj
Deeyan Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Napisano 5. maj, 2011 niso RDE?E Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.