jures Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Matr komplicira?, pri takem budgetu je vsak 5x starej?i japonc bolj?i od 'lepega' evropejca, ki krvavi od znotraj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Matr komplicira?, pri takem budgetu je vsak 5x starej?i japonc bolj?i od 'lepega' evropejca, ki krvavi od znotraj Se strinjam, zlasti bi tle izpostavu kake Francozarje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 ce pa ze hoces evropejca:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4805418&show=1pa se airbag ma... Citiraj
qwerty Napisano 10. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2011 To so vse kategorija velika... Motor mislim... Registracija fuuul ... Pa kaj je res tolk zani? Peugeot 106? Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Pa kaj je res tolk zani? Peugeot 106? Mojemu je crknilo kar nekaj stvari ampak dobra plat so bili poceni deli, ?e te to tola?i. Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 ?e ena Impreza 4x4 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4788610&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 ?e so res tako trpe?ni kot pravijo je tole dober nakup. Pa? po?re? kak liter ve? porabe na ra?un 4x4 pogona. Citiraj
Z M A J Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Med Pe?o 106 pa Subarujem se ve, na strani katerega je klvaliteta in kje naj bi bilo (na?eloma) ve? te?av! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 ?e so res tako trpe?ni kot pravijo je tole dober nakup. Pa? po?re? kak liter ve? porabe na ra?un 4x4 pogona. Ma ga kolega in je res kul Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 kolegica pa takole predelano na LPG in je ve? kot zadovoljna http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4624281&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 ?e so res tako trpe?ni kot pravijo je tole dober nakup. Pa? po?re? kak liter ve? porabe na ra?un 4x4 pogona. PA zadaj je dost placa za ......................................... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 PA zadaj je dost placa za ......................................... to, to, to je va?n Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 kolegica pa takole predelano na LPG in je ve? kot zadovoljna http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4624281&show=1 Kaka armaturka jao bo?e - gledam del od sredinskih zra?nikov, pa tamle okrog radia! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Kaka armaturka jao bo?e - gledam del od sredinskih zra?nikov, pa tamle okrog radia! po pravic povedan je tut men armatura ?ist mim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Tale armaturka sodi nekako v leto 1995 (za moj okus) pa ?e takrat so mel ?vaboti bolj dodelane! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 10. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2011 ?el gledat mazdo... za 500 jo da sam pa diha kr fajn avto... da? ?toplc od olja dol in piha vn kr fajn... no tolk da ?e ga ?toplca ne za?ravfa? ga odpihne... zdej pa ne vem... mnenja? Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 zdej pa ne vem... mnenja? Impreza? Armaturka je pa meni tale od novej?e Impreze ?isto kul. Brez kakr?negakoli ki?a, samo tisto kar rabi?. Bi jo imel. ?eprav tale jo najbr? ?e nekaj ?asa prodaja (sneg?). Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Impreza? Armaturka je pa meni tale od novej?e Impreze ?isto kul. Brez kakr?negakoli ki?a, samo tisto kar rabi?. Bi jo imel. ?eprav tale jo najbr? ?e nekaj ?asa prodaja (sneg?). Umeten sneg ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Impreza? Armaturka je pa meni tale od novej?e Impreze ?isto kul. Brez kakr?negakoli ki?a, samo tisto kar rabi?. Bi jo imel. ?eprav tale jo najbr? ?e nekaj ?asa prodaja (sneg?). js sm tut za Imprezo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 10. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2011 nimam ne dnarja za tankat ne prevoza do dol... boxer + 4x4 ni bla nikol EKO kombinacija... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 nimam ne dnarja za tankat ne prevoza do dol... boxer + 4x4 ni bla nikol EKO kombinacija... in pol kupuje? avto in to francoza? Raj? skuter obod Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Axamn:D al pa prevozi.org. Resno, stay away Citiraj
qwerty Napisano 10. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2011 cel cajt sem vas mal zezal glede vsega ker sm mislil da se bote kej spri?kal Na temo francofov, nemcev, japoncev... UPPS Jaz grem pa jutri po tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4765390&show=1 Citiraj If in doubt, flat out...
.Sašo. Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Tole sm tud jst en ?as gledal, pol sm se pa namesto rde?e odlo?u za ?rno lepotico p.s. tisto ferrari zadevo ?e me o?i ne varajo.. vr? dol Citiraj Captain Slow za volanom.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.