Skoči na vsebino

Nakup avta

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 188
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Pomoje bo? zadovoljen! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

:( Sme?ko pove vse... :(

podn od podna pod podnom... je bil pomoje zaleten ker lu?ka za airbag utripa...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Slika je slika, realnost pa druga?na :glare: . ?e to, da je ?e en ?as na avtonetu mi je smrdelo, glede na to, da sm po mojo mogu it isti dan kot je bil oglas objavljen, druga?e bi mi jo odpeljali.

Bol? orng kupit pa poznej, kot pa hitro pa klump. Sem pa vsaj lahko primerjal mojo 323fko z tole rde?o - razlika je o?itna, tko da sm dober nakup opravu.

Qwerty, stoprocentn sm da bo tudi zate se na?la taprava mazda, glavo gor :)

Captain Slow za volanom.

Napisano

?e erbeg utripa, lohk d je sam iz?tekan. Tko je mela ?enska, k je vozila lupinco na sovozni?kem zicu!

Napisano

?e erbeg utripa, lohk d je sam iz?tekan. Tko je mela ?enska, k je vozila lupinco na sovozni?kem zicu!

Poleg airbagov je ?e cel kup napak na avtu tko da tud izpravn airbag nebi spremenu zadeve.. vsaj za moje pojme.

Captain Slow za volanom.

Napisano

Amortizer hin vsaj eden, levi zadnji kon?nik hin... pragovi prerostani, avto okol in okol ?trihan... zadnja leva tamla ?ipa za zadnjo razbita, bremze primejo kurckej (sm reko sa?otu prim se pa se mu ni blo treba prjet), sklopka drsi, avto plava, zavija v levo ko spusti? volan (ko sa?otova na istem odseku ceste ne), ?ipa vetrobranska skraspana, desnega bo?nega ?miguca ni, 240.000km ima, ?alter za ?ipo desno sprednjo ne dela,... In ?e in ?e in ?e... <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

Model zgleda da ni velik dal nanjo, ker najde? marsikaj od rusta na pragih do dihtung na motorju..

Captain Slow za volanom.

Napisano

Pri 323C FAJN poglej pragove. Na sliki izgledajo ?rni, v originalu so v barvi avta kar pomeni, da je ?e nekdo rihtal rjo. Vpra?anje pa je, kako. Zapacal in po?trihal v ?rno? :glare:

Napisano

NMS... Nisem Mel Sre?e... :D

Grem jutri gledat 323C :P Je pa pr Honda ?epin in dajo garancijo 1 mesec na rabljen avto...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4431957&show=1

s Cjko sm bil js ve? kot zadovoljn, sam kakih 17" ne gor obe?at :P Druga? pa ja, rja je kr problem, moja biv?a se bojda fajn dr?i :)

Napisano

Tale AR zna bit precej bolj delikatna zadeva kokr stara (preizku?ena) mazdura! :whatever:

Napisano

Tale AR zna bit precej bolj delikatna zadeva kokr stara (preizku?ena) mazdura! :whatever:

ampak bil bi pa car!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

A v smislu, glavni na odstavnem pasu od AC, ko ?aka vle?no! :P

Napisano

A v smislu, glavni na odstavnem pasu od AC, ko ?aka vle?no! :P

valda bi bil ve?ji car od unga tadruzga k bi ?akal vle?no za renaulta

Napisano

Hehe, prvi med enakimi torej! :P

Napisano

?ESTITKE, ima? svoj 1.avto!!! :pepsi::punk:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, vem, kmet an s hribu doma... Ma če jaz to prav razumem, potem je vsaj Mazdo srečala pamet. Mislim, tudi jaz žagam drva če ljudje kupujejo. Torej, kdor mi naroči drva, jih pripravim in mu jih dostavim. Očitno bo tudi Mazda svoje šestice delala po naročilu. Kar v dobi računalnikov sploh ni problem, kupec pa dobi točno to, kar bi rad in ne nekaj iz zaloge pa kakršnokoli že je. Mislim, da je to eden boljših miselnih preskokov. Delali bodo to in toliko, kar in kolikor bodo ljudje kupovali. Torej, če prav razumem, potem jih je za pohvalit.
    • Uff, se midva ne razumeva kot kaže.   Razmišljal sem v tej smeri, da recimo OVE (sončnice, vetrnice) proizvajajo takrat, ko lahko in takrat pač nastanejo viški, ki jih ne moreš porabiti v času, ko so na voljo in so drugače popolnoma izgubljeni. Takrat te viške spremeniš v izdelavo vodika, ki ga spraviš v bljižini teh OVE elektrarn. Ko pade noč in ko veter ugasne pa to energijo skranjeno v obliki vodika začneš menjat nazaj v elektriko. Nobenih avtov, vlakov, kamionov, avtobusov ne rabiš za to.   Seveda bodo izgube v predelavi, ampak še vedno ne take kot, ča ne narediš nič. Aja pa ogromnih rezervoarjev ni treba, saj je ta vodik namenjen samo za prebrodit noč, da taka elektrarna rata, kot stalen vir elektrike.
    • A vas kaj trka?    Ali pa ljudi okoli vas?   Kakorkoli, je pa lep razgled. Jezi me le, da na sliki nikoli ni tako lepo kot v resnici...    
    • Ja res smo zanimiva družba, za kadilce, alkoholike, drogeraše bi se ful trudili pa čeprav so sami krivi za tako stanje, medtem, ko pa tiste, ki zbolijo za kakšno težko boleznijo, za katero niso sami krivi ampak so imeli le smolo, pa so velikokrat prezrti, sploh če ne pride zgodba v medije.
    • Teli veleumi iz avtoindustrija nas imajo pač čist za neumne in nas rabijo samo zato, da odpremo denarnice in s SUV-i jih folk pač bolj odpira kot z drugimi zato pa tako silijo v SUV-e.   Drugač pa je Mazda imela 5-vratno različico šestice v prvi in drugi generaciji, ki sta bili lep primer kako eleganco limuzine opremiš še z uporabnostjo. Ampak ker bi zaradi nje ubijali prodajo SUV-ov so jo šli ukinjat. Govorim za trge, kjer je bila popularna, kot recimo v Evropi.   Zdej bi se pa sprenevedali, da jih bi delali če jih bomo kupovali. A najprej so jih pa ukinili, ker je prodaja padala. Padala je pa zato, ker več kot 10 let niso menjali modela. Ja logično, da ni prodajno zanimiv pa gre kupec raje po frišno oblikovanega SUV-a, da tud sosedje vidijo da ima nov avto.   Ko sem sam leta 2019 kupoval šestko je to bil že takrat 7 let star model in sem prepričan, da ga kej dosti ni nihče od okolice porajtal, da je nov. Mene boli kurac za to, ampak ogromno ljudem pa to veliko pomeni, da vzbujajo zavist.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.