Skoči na vsebino

Nakup avta

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A ti kej servisira?, al se drugam pelje na servis ? :hudicek::hudicek:

sej ?e nima tolk km-jev no,razen ?e je leto naokoli haha

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• Odgovori 188
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Kak avto jz to o neznejsi bejbi :P

iVar redne servise se opravlja ;) Vse v servisno vpisano... :hudicek:

If in doubt, flat out... 

Napisano

proda?,kok km-jev ma

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

A si ?e kje kaj rje najdu ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
Napisano

Kako torej (plehnata) baba? Dr?im pesti d se bota fajn zastopla! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Se ?e :blush:

Slike jutri sledijo ko jo operem bejbo, spucam, posesam,... Pa SPOLIRAM :P

If in doubt, flat out... 

Napisano

A zdej bo? pa ?e sam poliral - a niso ?enske roke bolj primerne za to :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Pazi zdaj komu se bo? posve?al, da nebo? res sam pol poliral

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ke so dej slike? :D

polira.........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Nic ne poliramo ker se bremze rihtajo :D Jutr poliramo ce bo vse po sreci ;)

If in doubt, flat out... 

Napisano

Za nedelo stavim da bo u TOP formi! :bravo:

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Gt izvedbo ?esa? :ne vem:

Napisano

Pomoje se ti najbolj spla?a da jo pripelje? s prikolco ali avtovleko, ker potem nima? komplikacij za preizkusnje tablce. Potem pa da han?ota po paperje pa gasa registrerat :) Kolko te bencin pride si pa prera?una?.

Gt izvedbo ?esa? :ne vem:

Porsche Carrera GT :P

panoramska.jpg
Napisano

Ja pol ti pa prec menam za 1.5, pravi ?parov?ek. Btw, LPG ni dovolj ?paraven?

panoramska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Teli veleumi iz avtoindustrija nas imajo pač čist za neumne in nas rabijo samo zato, da odpremo denarnice in s SUV-i jih folk pač bolj odpira kot z drugimi zato pa tako silijo v SUV-e.   Drugač pa je Mazda imela 5-vratno različico šestice v prvi in drugi generaciji, ki sta bili lep primer kako eleganco limuzine opremiš še z uporabnostjo. Ampak ker bi zaradi nje ubijali prodajo SUV-ov so jo šli ukinjat. Govorim za trge, kjer je bila popularna, kot recimo v Evropi.   Zdej bi se pa sprenevedali, da jih bi delali če jih bomo kupovali. A najprej so jih pa ukinili, ker je prodaja padala. Padala je pa zato, ker več kot 10 let niso menjali modela. Ja logično, da ni prodajno zanimiv pa gre kupec raje po frišno oblikovanega SUV-a, da tud sosedje vidijo da ima nov avto.   Ko sem sam leta 2019 kupoval šestko je to bil že takrat 7 let star model in sem prepričan, da ga kej dosti ni nihče od okolice porajtal, da je nov. Mene boli kurac za to, ampak ogromno ljudem pa to veliko pomeni, da vzbujajo zavist.
    • Enake gume, enak pritisk v gumah, enako težka voznika. 😄
    • Če delaš tolk kilometrov pomeni, da zdržijo dve sezoni, pogojno celo tri. Osebno bi se zato jaz odločil za 17 colske, kjer boš za vsak komplet dal 300 ali celo 400€ manj. Za teh 300-400€ pa najdeš sigurno kakšne rabljene litke na spletu.   Če pa ostaneš na 19 colskih je pa žal cena za zimske pač takšna kot je in če želiš kvaliteto gre pod 200€/gumo težko.
    • Koliko je dejanska , bomo ugotavljali direktno primerjavo z cx 30. Na enaki razdalji, pri enaki hitrosti.  To ostalo je kr neki. 
    • Tudi jaz danes podaljšal... sem uletel z vsemi papirji in zavarovanjem, nisem rabil tehničnega a notri truma kamionarjev en z večjimi problemi kot drug. čebljali pa k stare babe na dopoldanskem kofetku. Se kr vidi, da jim je tole najboljša socialna interakcija v živo.   Hvala bogu se mi ni nič mudilo, da sem z lahkoto počakal razlage o gumah, nalaganju tovora, nespečnosti, flirtanju z mladenko na drugi strani okenca. Skratka zanimivo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.