komar Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 No, ni ravno Ferari, sem pa JO vozil jaz osebno (avto mislim - druga?e pa ona mene "vozla"). Motor 1,8 benzin! Ni elekto paketa, ni servo volana, je pa klima! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Tule tudi niso ravno Ferrariji. Citiraj
komar Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Sheet, ej pa si katerega vozil? Mimogrede, kar dobro zgledajo, ampak Chewrolet Corsa je pa avto za "prave dede"! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Nisem vozil, ?e. kako ?e pravijo ... sanja svinja kukuruz. Citiraj
komar Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Pa zakaj? Saj sedaj vozi? dosti bolj?i avto, kot je zvezda! Poglej g.Ajlec je kupil Mercedes za 126mio SIT, pa je ?e bil na servisu-serviser pa je moral iz tovarne v DE priletet ... toliko o Mercedesu! No, lep pa je! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Uuuu sam SLR se pa lahko s Ferrarijem primerja.....hud avto...... Evo mal slik kako ga izdelujejo...... Laboratorij press. daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Uuuu sam SLR se pa lahko s Ferrarijem primerja.....hud avto...... A Ferrari se tudi tako kvari? Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Tomi pojma nimam.....Va?no da se moja mazdica ne pa je use ok...... Evo 4. Citiraj Feel free....
David Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Sam tuki bi pa lahko s tal jedel....dobesedno!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Tomi pojma nimam.....Va?no da se moja mazdica ne pa je use ok...... Evo 4. No, pa to sem ravno Virage-ju pisal!Kaki Mercedes pa Porsche pa Mercedes pa... Mazda je zakon (vsaj za nekaj ?asa...)! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.